Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Σε εξέλιξη η διαδικασία αδειοδότησης υδατοδρομίων και υδάτινου πεδίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Σε εξέλιξη η διαδικασία αδειοδότησης υδατοδρομίων και υδάτινου πεδίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αδειοδότησης τριών υδατοδρομίων και ενός υδάτινου πεδίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ερμιόνη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, ξεκινούν τις διαδικασίες για να είναι έτοιμα τα πράγματα, το επόμενο καλοκαίρι.

Στόχος είναι αυτές οι δομές, να ενταχθούν στο δίκτυο υδατοδρομίων της Πελοποννήσου.

Παναθηναϊκός Βιγιαρεάλ 2-0: στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League

 Παναθηναϊκός Βιγιαρεάλ 2-0: Βύθισε το «κίτρινο υποβρύχιο» (highlights) 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν πάρα πολύ καλά με μεθοδικότητα και σαφές πλάνο, δεν κινδύνευσαν άμεσα από τους Ισπανούς και πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς στους ομίλους. Πάρα πολύ σωστά διαβασμένη η Βιγιαρεάλ στο ξεκίνημα του αγώνα μπλοκάροντας την προσπάθεια ανάπτυξης του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Σκληρή ήττα με ερυθρόλευκα «δώρα»!

 Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Σκληρή ήττα με ερυθρόλευκα «δώρα»!  

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… αριστερό στη φάση των ομίλων του Europa League, χάνοντας από την Φράιμπουργκ με 2-3 στο Καραϊσκάκη από δικά του λάθη. 

Ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να χάσει! Είχε μία «γεμάτη» εμφάνιση, έχασε ευκαιρίες, γύρισε από την… κόλαση, κόντεψε να φέρει τούμπα το ματς με την Φράιμπουργκ, αλλά προδόθηκε από τα παιδιάστικα λάθη του. Στο τέλος οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τα... δωράκια των Πειραιωτών και πέρασαν νικηφόρα από το Καραϊσκάκη . Παρότι η Φράιμπουργκ δεν θύμιζε σε τίποτα την περσινή Φράιμπουργκ έχοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα, έφυγε νικήτρια από το Φάληρο σε μία βραδιά που σίγουρα δεν ήταν καλύτερη από τους Πειραιώτες.

Mπράιτον - ΑΕΚ 2-3: Επικό διπλό!

 Mπράιτον - ΑΕΚ 2-3: Τάισε... γλάρο τους Άγγλους με επικό διπλό!   

Επική επικράτηση της ΑΕΚ στο Mπράιτον επί της τοπικής ομάδας που έπαιζε τον παρθενικό της ευρωπαϊκό αγώνα και προερχόταν από τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 εκτός έδρας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος παρά τα προβλήματα τους επικράτησαν με 3-2 και ξεκίνησαν ιδανικά στο 2ο όμιλο του Εuropa League όντας επικεφαλής του.

Mε τον Νταμιάν Σίμανσκι ν' αγωνίζεται κατά συνθήκη στόπερ (λόγω των απουσιών των Μουκουντί

Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες ταυτότητες - Αναλυτικά η διαδικασία

 tautotites_platforma_xr 

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα να ξεκινούν ακόμη και από την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η διαδικασία

Η ειδική πλατφόρμα θα ανεβεί στο gov.gr, ενώ μετά την αίτηση για έκδοση νέας ταυτότητας, ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει sms στο κινητό του τηλέφωνο όπου θα

Επίσκεψη Μανώλη Μάκαρη στην Κόρινθο (Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, Δημαρχείο, ΕΦΚΑ) και στο Λουτράκι (Δημαρχείο)

 

Την Τρίτη 19-9-23 ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης "Πρώτα η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" Μανώλης Μάκαρης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους , πραγματοποίησε συνάντηση στο Νοσοκομείο Κορίνθου με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου καθώς και το Δ.Σ . της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και ενημερώθηκε από κοντά για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο και δυσχεραίνουν την παροχή υπηρεσιών υγείας. 
Τα κυριότερα προβλήματα είναι: