Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ελσίνκι - ΠΑΟΚ 2-3: Την... ξέρανε στο β' ο «Δικέφαλος»!

 Ελσίνκι - ΠΑΟΚ 2-3: Την... ξέρανε στο β' ο «Δικέφαλος»! (highlights) 

Τα... χρειάστηκε αλλά με ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 μ' ανατροπή της Ελσίνκι στην «Bolt Arena» ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Conference League.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στην αρχή τον συνθετικό χλοοτάπητα και προηγήθηκαν στο 36' με τον Μπαντέ, ωστόσο το δεύτερο 45λεπτο ήταν «ασπρόμαυρο». Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν αποφασισμένοι και έφεραν τούμπα

το ματς με τέρματα των Κουλιεράκη (55'), Ντεσπόντοφ (81') και Τόμας (90+3'). Η Ελσίνκι απλώς μείωσε με τον Ραντούλοβιτς (πεν.) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Δοκάρι στο 1-0 είχε ο Ραντούλοβιτς για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το οριζόντιο σημάδεψε και ο Εκόνγκ με κεφαλιά. Μεγάλο τρίποντο για τον «Δικέφαλο» που έκανε τεράστιο βήμα για την κατάληψη - τουλάχιστον - της δεύτερης θέσης. Επόμενη αποστολή με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα.

 Ελσίνκι: Μάενπα (10' λ. τρ Οστ), Τοίβιο, Ντα Γκράκα, Ραϊτάλα, Σοίρι (61' Κουασάβι), Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν, Χετεμάι (61' Τανάκα), Μπαντέ (61' Κέσκινεν), Ραντούλοβιτς.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Τροστ - Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67' Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (67' Τάισον), Μουργκ (75' Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (85' Βιεϊρίνια), Σαμάτα (75' Μπράντον Τόμας).