Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Πέτρος Τατούλης «Μετατρέψαμε τη Λακωνία από παραμεθόριο περιοχή σε πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου»

Εμφάνιση IMG_7367.JPG

Το έργο μας στη Λακωνία είναι μεγάλο και φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Φέρει τη σφραγίδα της προσπάθειας που συμφωνήσαμε με τους Λάκωνες πολίτες, στην οποία έχουμε αποδειχθεί απόλυτα συνεπείς» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τη Σπάρτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Πέτρος Τατούλης «Είμαστε συντετριμμένοι για την εθνική τραγωδία» «Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στη μνήμη των θυμάτων»


Εμφάνιση IMG_7362.JPG

«Είμαστε συντετριμμένοι για την εθνική τραγωδία που βιώσαμε στον τόπο μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τη Σπάρτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.
Εμφάνιση IMG_7361.JPGΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών, εκφράζει τη συντριβή του για την τραγωδία και τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων που πλήρωσαν μεγάλο τίμημα στην τραγωδία αυτή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

https://moriasnews.gr/wp-content/uploads/2018/01/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%9E%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A5.jpg

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων


Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ λουτρακιου

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Λουτράκι    27/07/2018

              ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Αριθ. Πρωτ.: 12095

       Δ  Η  Μ  Ο  Σ                                          

    ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 


"Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού
`                                    Συμβουλίου".


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 30η Iουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.Ενημέρωση αναφορικά με την τροποποίηση του καταστατικού της Κ/ΞΙΑΣ ΄΄ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.’’, λόγω της επικείμενης σχετικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ΄΄ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε.   Ο.Τ.Α.΄΄. 



Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ