Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Πέθανε ο ιδρυτής του ομίλου Metro, Παντελής Παντελιάδης

  

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του Ομίλου METRO, Παντελής Παντελιάδης. Σε σχετική ανακοίνωση η METRO επισημαίνει:

«Με αίσθημα βαθιάς θλίψης, ανακοινώνουμε σήμερα το θάνατο του ιδρυτή του Ομίλου μας Παντελή Παντελιάδη. Με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στο λιανεμπόριο της χώρας, ο Παντελής Παντελιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Παιδί μίας φτωχής και πολύτεκνης οικογένειας, δούλευε πάντα σκληρά πρεσβεύοντας ότι ‘όλα γίνονται με αγάπη και πολλή δουλειά’.

Έκρηξη στη Συγγρού: Αποζημιώσεις από την εταιρεία φυσικού αερίου θα ζητήσουν οι κάτοικοι – «Επιχειρούν να αποποιηθούν ευθύνες»

 Έκρηξη στη Συγγρού: Αποζημιώσεις από την εταιρεία φυσικού αερίου θα ζητήσουν οι κάτοικοι – «Επιχειρούν να αποποιηθούν ευθύνες»

Κατά της εταιρείας φυσικού αερίου στρέφονται οι κάτοικοι της Ακρόπολης, οι οποίοι προειδοποιούν πως θα προσφύγουν σε αποζημιώσεις, για τις ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις τους, μετά την ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού.

«Επιχειρούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Ξέρουμε ότι ήταν φυσικό αέριο, όμως προσπαθούν να πετάξουν αλλού το μπαλάκι»

Νέα Δημοκρατία για Ανδρουλάκη: Πώς γίνεται να λέει «ναι» σε πρόταση μομφής και «όχι» σε εκλογές;

 ΝΔ fake news 

«Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο της δήλωσης του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ότι η παράταξη του θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Ακούσαμε απόψε τον κ.Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές. Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική της ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κος Ανδρουλάκης νωρίτερα σήμερα, το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Ανδρουλάκης για πρόταση μομφής: «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση αλλά δεν θα παίξουμε τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»

Νίκος Ανδρουλάκης

O Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά επισημαίνει ότι δεν είναι ώρα για εκλογές!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ, είπε ότι είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε στήριξη στην κυβέρνηση. «Απεδείχθη το ότι δεν στέκει ότι η κυβέρνηση ηγείται με τεχνοκρατική επάρκεια και αποτελεσματικότητα. Θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή» ανέφερε.

ΣΤΙΣ 10 το πρωί της Παρασκευής τα μαθηματα στα σχολεία του Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.


 

 Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, καθώς δεν έχουν εκλείψει τα προβλήματα που δημιούργησε η
επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς” και με γνώμονα την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας,
των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αποφασίζει ότι η έναρξη των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Α'
βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του
Δήμου, θα γίνει στις 10.00 π.μ., την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.
Παρακαλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία για την
προσέλευση τους στις σχολικές μονάδες, να βρίσκονται στις προκαθορισμένες στάσεις δύο (2)
ώρες αργότερα από την προσυμφωνηθείσα ώρα δρομολογίου.

Γραφείο Τύπου

Κλειστα και αυριοτα σχολεία στη Νεμέα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Νεμέα : 27-1-2022   ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : Απόφαση αναστολής λειτουργίας σχολείων.

 

 

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Νεμέας και ο Παιδικός Σταθμός την Παρασκευή 28/1/2022 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 16/2022  Απόφαση Δημάρχου.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία καθώς ο έντονος παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες δυσχεραίνουν  τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών και μαθητών  .

 

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 

ΚΑΡΚΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ