Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

ΠΗΓΗ : AΠE
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν το απόγευμα οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας,αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες ενάντια στις αλλαγές του συνταξιοδοτικού και ασφαλιστικού τους συστήματος, που προβλέπει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – Μπάχαλο... Ki ο Μαλλιάκας στο Αίγιο

Πηγή: Sportfm patras

Νέο «επεισόδιο» διαφαίνεται στις σχέσεις Ερασιτεχνικής – ΠΑΕ, στην Παναχαϊκή ,αν κρίνουμε από την κατάσταση που δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 8, όταν άνθρωποι της ΠΑΕ, διαπίστωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος έχει γεμίσει με πλαστικά καθίσματα ενόψει της αποψινής συναυλίας της Χαρούλας Αλεξίου.

Υπεγράφει η σύμβαση για τον Ασωπό


Στις 11.30 το πρωί παρουσία του Νομάρχη Κορινθίας κ. Νίκου Ταγαρά, υπεγράφη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την Υπουργό κ. Κατερίνα Μπατζελή και τον Ανάδοχο, της εταιρείας Ιόνιος Α.Ε, κ. Γιάννη Μαρούλη η Σύμβαση για την κατασκευή του φράγματος Ασωπού.

Θερμοκρασίες : Aθήνα 35 , Κόρινθος 35 , Δερβένι 31 , Σαραντάπηχο στους 22!

Ο υδράργυρος αναμένεται σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη να αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από το βράδυ της Πέμπτης η ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ



ΠΗΓΗ: KORINTHIAN NEWS

Υπογράφεται σήμερα (Τετάρτη) στις 11:30 το πρωί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρουσία της Υπουργού κ. Μπατζελή, του Νομάρχη Κορινθίας κ. Ταγαρά, Βουλευτών του Nομού καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου , το συμφωνητικό μεταξύ υπουργείου και εργολάβου για το μεγάλο έργο που αγορά συνολικά στην ανάπτυξη όλης της Κορινθίας, για το φράγμα του Ασωπού.