Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στη Νέα Σμύρνη το μπαράζ της Γ΄ Εθνικής


Στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες που πήραν την 2η θέση στους δύο ομίλους της Γ' Εθνικής, δηλαδή τον Βύζαντα Μεγάρων και τα Τρίκαλα, με «έπαθλο» την άνοδο στη Β' Εθνική. Το ματς έχει οριστεί για το Σάββατο 29 Μαϊου, στις 19:00. Μετά από κλήρωση τυπικά γηπεδούχος ορίστηκε ο Βύζας.

Ο Παναιγιάλειος δίνει φιλικό με την Κόρινθο

Στο Αίγιο αναμένεται, να βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» Κώστας Δημητιάδης, όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς. Παράλληλα, ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν σε συνεννόηση πάντα με τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου. Πάντως, συνεχίζονται οι φήμες για την ύπαρξη επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Σήμερα (5.30 μ.μ.) είναι προγραμματισμένο εντός έδρας φιλικό με την Κόρινθο.

«Έλαμψε» η Ένωση Μιδέας

              Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών


Η Ένωση Μιδέας και ο Εθνικός Βατερού (7-6 στα πέναλτι τον Τηλυκράτη) προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΟ.
Η ομάδα της Μιδέας ήταν αυτή που θριαμβευτικά πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση στο ουδέτερο γήπεδο του Μαρκόπουλου ,επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 του ΑΟ Χανίων. Στο 19’ ο Σταυριανόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 58’ με κεφαλιά ο Αγγελόπουλος έγραψε το 2-0. Στο 71 ο Ανδρεαδάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Ένωση Μιδέας . Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελόπουλος, ο οποίος εκτός του γκολ που σημείωσε, είχε και την ασίστ στο 3-0. Οι άνθρωποι του ΑΟΧ, ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Μαρκόπουλου, όπου και διεξήχθη ο ημιτελικός. «Είναι δυνατόν να ορίζουν ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο;» αναρωτιόνταν φυσιολογικά, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι γεγονός πως είναι πολύ κακός (το γρασίδι, μάλιστα, ήταν ακούρευτο).
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Λάσκαρης, Καλιαμούτος (84' Ατματζίδης), Μπούρας, Ευθυμίου, Νότης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Ανδρεαδάκης, Χρυσαφίδης (75' Τρυμπώνιας), Δερμιτζάκης, Σταυριανόπουλος (78' Καραγκούνης).
ΧΑΝΙΑ: Μουντάκης, Κουλάκης, Γωνιωτάκης, Ιασωνίδης, Μπουρμπάκης, Παπιδάκης (60' Σεληνιωτάκης), Αργυράκης, Βασαδάκης (55' Σωτήρογλου), Αλή Ογλού (46' Γεωργοπάλης), Παπανικολάου.

Απαγόρευση της κίνησης φορτηγών στην Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών

                          Λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Απειλούν με αποχή από την εκλογική διαδικασία για τον κομμένο Δήμο στην Ανατολική Αιγιαλεία

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί αυτοδιοικητικοί και εκατοντάδες κάτοικοι, φορείς και επαγγελματίες της ανατολικής Αιγιάλειας από τους Δήμους Αιγείρας , Ακράτας και Διακοπτού , έξω από το υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας την απόσχισή τους από το Αίγιο. Την ίδια στιγμή η επιτροπή αγώνα αργά το βράδυ θα αποφασίσει για αποκλεισμό της εθνικής οδού, του οδοντωτού σιδηροδρόμου και παράλληλες καταλήψεις σε κτίρια δημοσίων υπηρεσιών. Τελικά, οι δήμαρχοι των τριών δήμων Ακράτας, Αιγείρας, Διακοφτού , κκ. Μελής, Μυλωνάς και Βασιλείου , κατάφεραν να συναντηθούν με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο ο οποίος τους δέχθηκε στο γραφείο του, γνωρίζοντας – όπως διαπίστωσαν οι αυτοδιοικητικοί – πλήρως το θέμα. Ο υφυπουργός, ξεκαθάρισε πως είναι αρκετά δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε