Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας εγκαινίασε το μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας


Σήμερα παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος το πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς εγκαινίασε το 7ο κατά σειρά μουσείο του ιδρύματος, το μουσείο περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στην ορεινή Κορινθία.
Τα εγκαίνια του μουσείου έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, παρουσία

Συλλαλητήριο τώρα στην Αθήνα



Πορεία προς τη Βουλή μέσω της οδού Σταδίου πραγματοποιούν , στην Αθήνα , εκατοντάδες πολίτες που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρόμενοι γιά τις μεγάλες ανατροπές στο ασφαλιστικό. Κλειστή είναι η οδός Αθηνάς, από Ομόνοια μέχρι Σοφοκλέους, ωστόσο η ροή της κίνησης στο κέντρο δεν παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κοτζιά, όπου απηύθυναν ομιλίες εκπρόσωποι των συνδικάτων. Τα συνδικάτα προσανατολίζονται σε νέες απεργίες με την κατάθεση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Μουντιάλ 2010 ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το «ΔΕΡΒΕΝΙ Sports News”
παρουσιάζουν το πλήρες πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.



Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη και κάθε τέσσερα χρόνια καθηλώνει εκατομμύρια φιλάθλων ανά τον κόσμο. Τα πάντα άρχισαν το 1930 στην Ουρουγουάη και στην Νότιο Αφρική τον Ιούνιο διεξάγεται η 19η διοργάνωση, καθώς το 1942 και το 1946 δεν πραγματοποιήθηκε το τουρνουά λόγω του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Τα 18 τρόπαια τα έχουν κερδίσει 7 διαφορετικά κράτη, με την Βραζιλία να έχει τις περισσότερες