Ώρα
Κυριακή, 13 Μαρτίου · 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Τοποθεσία
ΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΤΟ

 από:
Αναμφισβήτητα η δοκιμασία των δημοτών του Δήμου Αιγιαλείας από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2007, δύσκολα μπορεί να διαγραφεί από τη μνήμη τους, καθώς καθημερινά αντικρίζουν τα οδυνηρά αποτελέσματα της φωτιάς.

Ίσως αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να ανταποκριθούν όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες στο κάλεσμα τoυ Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής της ΟΝΝΕΔ και της ΤΟ ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αιγιαλείας σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και την ΤΟ ΟΝΝΕΔ Αιγίου στην διοργάνωση της εθελοντικής δενδροφύτευσης στην περιοχή του Άνω Διακοπτού.

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή. Σημείο εκκίνησης θα είναι περιοχή Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο Άνω Διακοπτό, όπου θα ξεκινήσει η επιχείρηση «αναζωογόνησης της φύσης» στις 10.00π.μ.


(H προσέλευση στην τοποθεσία Αναδάσωσης μπορεί να γίνει μέσω της Τοπικής Κοινότητας Τράπεζας ή μέσω της Τοπικής κοινότητας Άνω Διακοπτού, θα υπάρχουν σημάνσεις για προς την τοποθεσία)
Σημείο Συνάντηση για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή: Πλατεία Σιδηροδρομικού σταθμού Διακοπτού. Ωρα συνάντησης 9:30-10:00

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 6972082906
Χριστόπουλος Βασίλειος
Γραμματέας Τ.Ο ΟΝΝΕΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ