Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0: Τον έβγαλε νοκ άουτ

 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0: Τον έβγαλε νοκ άουτ 

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επικρατώντας με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπερνάρ (25’) και Γερεμέγεφ (60’). Οι «πράσινοι» μπορεί να μην ήταν καλύτεροι, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αν και έβγαλε φάσεις δεν μπόρεσε να τις κάνει γκολ και δεν μπόρεσε να αποφύγει και τα αστεία λάθη στην άμυνα του. Έτσι οι Πειραιώτες έμειναν στο -9 από την κορυφή και ουσιαστικά βγήκαν νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Κόρινθος: Η τρίτη διάρρηξη στο ίδιο σπίτι οδήγησε σε συλλήψεις

 https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2018-05-10/diarriktis.jpg 

Δυο φορές μέσα σε ένα μήνα είχαν διαρρήξει το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας ,ένας 23χρονος Έλληνας μαζί με άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν και την αποθήκη της τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Δεν τα κατάφεραν, όμως, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια που ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τον 23χρονο και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Μάλιστα, από την προανάκριση προέκυψε ότι από τις 6 ως τις 31 Ιανουαρίου είχε παραβιάσει δυο φορές το σπίτι της ίδιας γυναίκας και είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, τενεκέδες με ελαιόλαδο και χάλκινα αντικείμενα.


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Έμεινε στην κορυφή με τον Σβαμπ για λυτρωτή Στο +2 από την ΑΕΚ μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα

 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Έμεινε στην κορυφή με τον Σβαμπ για λυτρωτή 

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε, τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον συμπαγή Ατρόμητο αλλά με γκολ των Σβαμπ (89') και Κωσταντέλια (90+3') απέδρασε από το Περιστέρι και επέστρεψε στην κορυφή της Super League 1.  Με γκολ του Σβαμπ στο 89' και του Κωνσταντέλια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ… έσπασε το μπλόκο του Ατρομήτου στο Περιστέρι (0-2), έδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε στην κορυφή της Super League 1 και πάει με φόρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. 

OPEN TV - Travel Guide Κορινθία Α' Μέρος | Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

 


Η Μαρία Αντωνιάδου κράτησε όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ

  

Του Μανώλη Κομνηνού

Η Μαρία Αντωνιάδου διεκδικεί και σε αυτές τις εκλογές την ανανέωση της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών της ΕΣΗΕΑ, που την τελευταία δεκαετία την έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” δεν έγινε τυχαία η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των λειτουργών των ΜΜΕ. Κέρδισε και διατήρησε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κλάδου, χάρη στη συνεπή παρουσία της στον στίβο της μάχης και των διεκδικήσεων.

Δεν… ξέχασε ποτέ να είναι μάχιμη ρεπόρτερ (του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ), ενώ έντυσε με συνέπεια, με πινελιές ανθρωποκεντρικών σχέσεων τις παρεμβάσεις της στο πλευρό συναδέλφων που δοκιμάστηκαν περισσότερο από τις πολυεπίπεδες συνέπειες της κρίσης των τελευταίων ετών.

Η Μαρία Αντωνιάδου κατάφερε αυτά τα χρόνια να κρατήσει όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ. Ένα από τα αποτυπώματα διαδρομής που της αναγνωρίζει γενναιόδωρα η πλειοψηφία του κλάδου. 

ysterografa.gr