Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κλινικά νεκρός και κυνηγημένος o Παναθηναϊκός. Τον τελείωσε ο Ολυμπιακός (Βόλου) !

Ο ασθενής (Παναθηναϊκός) απεβίωσε! Οι «πράσινοι» στο ματς με τον Ολυμπιακού Βόλου, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν ξεκούραστα με 1-0, επιβεβαίωσαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζωής στην ομάδα. Οι παίκτες είχαν τα μαύρα τους τα χάλια, ο κόσμος ξέσπασε για τρίτο συνεχόμενο ματς και αυτή τη φορά με τον χειρότερο τρόπο! Κυριολεκτικά κυνηγημένοι έφυγαν παίκτες και Φερέιρα, αφού ο κόσμος έκανε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων Μπήκε μέσα στο γήπεδο και κυνήγησε τους παίκτες και τον προπονητή! VIDEO
 Το 4-3-3 του Ζεσουάλδο Φερέιρα όχι μόνο δεν άλλαξε την εικόνα του «τριφυλλιού», αλλά μπέρδεψε και τους παίκτες, που δεν ήξεραν τι κάνει ο καθένας στο γήπεδο!

Έγιναν γονείς και είναι μόλις 13 ετών

Πηγαίνουν ακόμα σχολείο αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε να κρατήσουν και τελικά να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους. Ο λόγος για την April Webster και τον Nathan Fishbourne, τους πιο νέους γονείς στη Βρετανία, αφού είναι μόλις 13 ετών!
Το μωρό μεγαλώνει προς το παρόν με τη μητέρα του και τους γονείς της, ενώ ο πατέρας δηλώνει ευτυχισμένος αν μπορεί να βλέπει τον μικρό James τα Σαββατοκύριακα.
Η σχέση των δύο ανήλικων ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό γιατί δεν τους άρεσε.
Δεν είναι βέβαιοι ακόμα για τη σχέση τους, μιας και ο Nathan υποστηρίζει ότι νιώθει ένα με την April, ενώ εκείνη υποστηρίζει ότι διανύουν μια χαλαρή περίοδο στη σχέση τους.
Οι γονείς της 13χρονης April την άφησαν, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, να πάρει μόνη της την απόφαση για το αν θα γεννούσε το μωρό της, ενώ ο πατέρας της δηλώνει περήφανος που η κόρη του είναι τόσο καλή μητέρα.
Τα σχόλια δικά σας...

newsbeast.gr

Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι.



Ο Κλεισθένης γράφει

Ένας-ένας οι πολιτικάντηδες, αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις απ’ την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.
Οι πολιτικάντηδες του τόπου, «ποντάρουν» στην κοντή μνήμη του λαού και είτε διαφοροποιούνται διαγραφόμενοι, είτε σιγοψυθιρίζουν τις «ενστάσεις» και τις «διαφωνίες» τους με την κυβερνητική πολιτική.

Με σπουδαίους αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League 2!


Το αθηναϊκό ντέρμπι του Ρουφ τραβάει τα περισσότερα βλέμματα αυτή την Κυριακή! Ο τοπικός ΠΑΟ φιλοξενεί τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια Απόλλωνα Σμύρνης. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής έχουν αρχίσει να κρυφοκοιτούν την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν μείνει λίγο πίσω, αλλά είναι πάντα μέσα στους διεκδικητές. Οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου. Η πρωτοπόρος Ρόδος δοκιμάζεται στην αρκετά δύσκολη έδρα της Αγίας Παρασκευής, ενώ η Παναχαϊκή, που τελικά θα κατέβει κανονικά, παίζει εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.
Ενδιαφέρον ματς και στην Κερατέα, εκεί όπου ο σκληροτράχηλος Κεραυνός παίζει με τον Παναιγιάλειο, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στα Χανιά η τοπική ομάδα παίζει με τον Πανηλειακό, ενώ ο Βύζαντας Μεγάρων υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας. Τέλος η Κόρινθος παίζει με τον Πλατανιά Χανίων και ο Ασπρόπυργος με τον Ηρακλή Ψαχνών!
Το πρόγραμμα:



Κυριακή 19/12/2010 (15:00)
Αγία Παρασκευή – Ρόδος
Χανιά – Πανηλειακός
ΠΑΟ Ρουφ – Απόλλων Σμύρνης
Κεραυνός Κερατέας – Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή – Χερσόνησος
Βύζας Μεγάρων – Αΐας Σαλαμίνας
Κόρινθος – Πλατανιάς Χανίων
Ασπρόπυργος – Ηρακλής Ψαχνών

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Η Συντακτική επιτροπή του «Πολιτιστικού Βήματος» με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους, εύχεται στoύς αναγνώστες του, τους συμπατριώτες και τους φίλους, Χρόνια Πολλά, Υγεία, Χαρά και ευτυχία, μέσα σε ένα κόσμο Ειρηνικό και Δημιουργικό.
Με οδηγό την ελπίδα και πίστη στις δυνάμεις μας το 2011 να είναι χρονιά ευημερίας, ειρήνης και δημιουργίας. Για την μικρή κοινωνία των χωριών μας το μήνυμα των εορτών ας αποτελέσει την βάση νέων Ελπιδοφόρων συνεργασιών για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος νίκησε 5 – 1 και το Σπαθοβούνι! Το πρωταθλημα διακόπτεται λόγω εορτών.

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου προς τον τίτλο , «σκόρπισε» και την γειτονική του ομάδα του Α. Ο Σπαθοβουνίου με 5 - 1, ενώ στα γειτονικά Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ με το ευρύ 3 - 1 επικράτησε του Αστέρα Δερβενίου. Στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 2 – 1 των Αγίων Θεοδώρων. Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής η Προοδευτική Περιγιαλίου έμειναν στο 1 – 1 , όπως ο Σαρωνικός Γαλατακίου στο γειτονικό ντέρμπι με την Δάφνη Εξαμιλίων , ενώ ισόπαλος 2 – 2 τελείωσε και ο αγώνας του Πανσολυγειακού  με τον Αετό Κρυονερίου.

Έμειναν στο «0» Κύψελος και Σολομός στο ντέρμπι κορυφής . Αύριο η κόντρα της Λυκοποριάς με τον Ολυμπιακό Άσσου


Χωρίς νικητή και με «λευκό σκορ» τελείωσε το ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας Κορινθίας ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και τον πρωτοπόρο Α. Ο. Σολομού, ενώ ο Εθνικός Ξυλοκερίζης σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4 – 1 επί του Αετού Αγγελοκάστρου. Η 11η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τα ντέρμπι Γαλάζιοι Νέοι – Περαχωρα και ΑΟΦ ΠΑΟΚ – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.
Τελικά η ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα των Γαλάζιων Νέων, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Κύψελο, εκδικάστηκε και μάλιστα υπέρ της ομάδας των Εξαμιλίων.
Ο λόγος που είχε κατατεθεί η ένσταση, είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Κύψελος είχε χρησιμοποιήσει παίκτη, ο οποίος είχε αγωνιστεί την ίδια μέρα και στο ματς της Ακαδημίας, κάτι που δεν επιτρέπεται.Έτσι η ομάδα του Συνοικισμού, χάνει την αναμέτρηση την οποία αρχικά είχε πάρει με 1-0 και πλέον ανεβαίνουν στη βαθμολογία η Γαλάζιοι Νέοι.
*Στο Β’ όμιλο , η πρωτοπόρος Θύελλα Πετρίου επικράτησε με 2 -1 επί του ΠΓΣ Κόρινθος. Με νίκες και με σκορ 2 – 0 επίσης προχώρησαν η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επί του Πανκαμαριακού και η Κόρινθος ’06 , εκτός έδρας επί των Νέων Στιμάγκας.Αύριο η Λυκοποριά αντιμετοπίζει σε ενδιαφέροντα αγώνα τον Ολυμπιακό Άσσου.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Τα ντέρμπι της Γ΄ κατηγιρίας Κορινθίας

Η αυριανή (8η) αγωνιστική των πρωταθλημάτων του Α’ και Β’ ομίλου της Γ’ κατηγορίας Κορινθίας , είναι η προτελευταία του πρώτου γύρου όμως αποτελεί την τελευταία για το 2010 καθώς μετά και την αυριανή αγωνιστική θα διακοπούν λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και Θα αρχίσουν και πάλι με την διεξαγωγή της 9ης ( τελευταίας του Α’ γύρου) αγωνιστικής στις 9 Ιανουαρίου 2011.

Σε «συχνότητα» ανάπτυξης η τηλεόραση το 2010

ΠΗΓΗ : Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Στην εδραίωση της θέσης της, τόσο όσον αφορά στα έσοδα και τη διαφήμιση, αλλά και όσον αφορά στον ανταγωνισμό με τα άλλα μέσα λόγω της εισόδου των νέων τεχνολογιών , προχώρησε η τηλεόραση το 2010, χρονιά εισαγωγής σημαντικών καινοτομιών παγκοσμίως.

Η αξία της τηλεοπτικής αγοράς, όπως αναφέρεται στην Ετήσια Έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών, ACT (Association of Commercial Television) για το 2010, βάσει των πιο πρόσφατων οικονομικών στοιχείων από τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, (Οικ. Αποτελέσματα 2009) ξεπερνά τα 259,3 δισ. ευρώ.

Χωρίς δώρο τα ταξί στις εορτές των Χριστουγέννων

Μετά από έκτατη συνεδρίαση το προεδρείο της ομοσπονδίας ταξί αποφάσισε να μην εισπράξουν τα ταξί το καθιερωμένο δώρο Χριστουγέννων 2010 όπως κάθε χρόνο αφού το ίδιο συνέβη και την περίοδο των γιορτών του Πάσχα που μας πέρασε ως συμπαράσταση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και για την οποία φυσικά δεν ευθύνεται ο Ελληνικός λαός. Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ΤΑΞΙ ,που υπογράφεται από τον προεδρό της ,Θύμιο Λυμπερόπουλο (φώτο) και τον Γενικό γραμματέα της, Πάρη Κισσά , μεταξύ άλλων ανaφέρει: Δυστυχώς τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση πλήττουν την ήδη δύσκολη οικονομική θέση όλης της κοινωνίας. Για τους λόγους αυτούς ο κλάδος των μεταφορών ΤΑΧΙ ως ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας που αφουγκράζεται την αγανάκτηση και τις δυσκολίες των πολιτών και ταυτόχρονα βιώνει της επιπτώσεις των σκληρών αποφάσεων συμμερίζεται απόλυτα τους λόγους και παίρνει την παραπάνω απόφαση να μην εισπράξουν τα ταξί το καθιερωμένο δώρο Χριστουγέννων 2010.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Αντιπεριφειάρχη Γ. Δέδε στη Μητρόπολη και στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες συνεχίζοντας τον διάλογο με τους θεσμικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Κορινθίας, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτεί την Μητρόπολη Κορίνθου στις 11:00 π.μ. και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.
Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα συναντηθεί με την διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας , όπου θα εξετάσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κυκλοφόρησε το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ» (φύλλο 31)


«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ»
Ανεξάρτητη πολιτική και κοινωνική εφημερίδα
ΙΜΒΡΟΥ 20 Α. ΓΛΥΦΑΔΑ
Τηλ. 697-6343084, fax. 210-9602861
Email: ilaliotis@yahoo.gr

ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Αγαπητοί φίλοι,
Ο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ» είναι η μοναδική εφημερίδα του Φενεού, προσφέροντας στον τομέα της τοπικής ενημέρωσης από το 2004.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εφημερίδα μας ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε. Στο εξής θα διανέμεται κάθε 2μήνο δωρεάν σε 2.500 αντίτυπα στην περιοχή του Δήμου Φενεού αλλά και στους Δήμους Κορίνθου, Κιάτου Ξυλοκάστρου, Ευρωστίνης και Στυμφαλίας. Επίσης θα αποστέλλεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή σε περισσότερα από 1500 e-mail με στόχο ο αριθμός αυτός να αυξάνεται κάθε φορά .
Σκοπός μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερων συμπολιτών μας για τα τοπικά θέματα που αφορούν το ΦΕΝΕΟ, τα χωριά μας αλλά και τους γειτονικούς Δήμους. Στην προσπάθειά μας αυτή
ζητούμε τη βοήθειά σας. Αν υπάρχουν φίλοι σας που θεωρείτε ότι τους ενδιαφέρει να ενημερώνονται δωρεάν κάθε 2μήνο για τα νέα του τόπου μας, παρακαλούμε στείλτε μας τα mail τους ώστε να στέλνουμε και σε αυτούς την εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή.

Ευχαριστώ θερμά


Σημ.: Αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή η εφημερίδα, παρακαλούμε ενημερώστε μας με μήνυμά σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΕΔΩ