Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Πολύποδες παχέος εντέρου: Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε

πολύποδες

Οι πολύποδες του παχέος εντέρου βρίσκονται συχνά κατά τη διάρκεια μίας κολονοσκόπησης, όπου αφαιρούνται για να εξεταστούν κάτω από το μικροσκόπιο. Οι περισσότεροι δεν είναι επικίνδυνοι, ωστόσο ορισμένοι μπορεί να μετατραπούν σε καρκίνο.

Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη
Στα 55 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη που γνωρίσαμε καλύτερα στο σήριαλ "Εμείς κι εμείς".. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος την ταλαιπώρησε για χρόνια. 

Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν ζωντανό τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη

Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν ζωντανό τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη - Οργή από την Φώφη Γεννηματά 

Για άλλη μία φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν στόχος αγνώστων που πέταξαν 4 βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων του κόμματος, αλλα αυτή τη φορά κινδύνευσε να καεί ζωντανός ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αρβανιτίδης.
Ο κ. Αρβανιτίδης γλίτωσε από τις φλόγες την τελευταία στιγμή, αλλά είναι καλά στην υγεία του αν και ταραγμένος από το περιστατικό. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μέσω twitter που έγραψε: "Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη. Παρολίγον να κάψουν τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη".
Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικουπη. Παρολιγον να κάψουν τον βουλευτή Γιωργο Αρβανιτίδη.


Στο θέμα αναφέρθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά φανερά οργισμένη για αυτό το νέο συμβάν. Η κα Γεννηματά αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως μία βόμβα μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η υγεία του.
Σημειώνει πως παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες ακόμα και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα ταμεία παραμένουν χωρίς αστυνομική παρουσία.
Κατηγορεί παράλληλα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως είναι παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και ζητά την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά:
Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.
O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει.

Διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος

Διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος
Διακόπηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος απο το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο λόγω χιονόπτωσης.

Επτά Έλληνες ανάμεσα στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2015

Επτά Έλληνες ανάμεσα στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2015
Επτά Έλληνες ακαδημαϊκοί περιλαμβάνονται στη λίστα των 3.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, που συντάσσει κάθε χρόνο ο οργανισμός Thomson Reuters.
«Είναι ασφαλώς μία πολύ μεγάλη τιμή. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για το ίδρυμά μας και φυσικά για τη χώρα μας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος, πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένας από τους επτά Έλληνες επιστήμονες που διακρίθηκαν.

Οι υπόλοιποι έξι είναι ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, επίσης, καθηγητής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ και από το 2014 πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρδιακής Ανεπάρκειας, οι Κωνσταντίνος Ρακόπουλος και Δημήτριος Ρακόπουλος, καθηγητές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Γιώργος Καραγιαννίδης, καθηγητής Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και - από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - οι καθηγητές Δήμητρα Δαφερέρα και Μόσχος Πολυσίου.

Το μέγεθος της διάκρισης γίνεται αντιληπτό εάν λάβει κανείς υπόψη ότι ο αριθμός των ερευνητών, παγκοσμίως, φτάνει τα εννέα εκατομμύρια, ενώ οι επιστημονικές δημοσιεύσεις ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ετησίως.

Το βασικό κριτήριο επιλογής για την κατάρτιση της λίστας των 3.000 ήταν όχι μόνο ο όγκος των δημοσιεύσεων που έχει κάθε ένας από αυτούς τους επιστήμονες, αλλά και η συχνότητα της χρήσης των ερευνών τους ως πηγή από τους συναδέλφους τους.

Ως προς τη χώρα προέλευσης των επιστημόνων, τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, από τα πανεπιστήμια των οποίων προέρχονται περισσότεροι από τους μισούς διακριθέντες, και ακολουθούν η Βρετανία, η Γερμανία, η Κίνα, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ολλανδία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Σαουδική Αραβία και η Ισπανία.

Ως προς τον επιστημονικό κλάδο, την πρωτοκαθεδρία έχει η Ιατρική και ακολουθούν η Βιολογία-Βιοχημεία, η Χημεία και η Μοριακή Βιολογία-Γενετική.

Τέλος, στα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην πρώτη θέση είναι το University California System των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη λίστα περιλαμβάνονται και πολλοί επιστήμονες ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι εργάζονται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως, ο Χριστόδουλος Φλούδας από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ο Γιώργος Γιαννάκης από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και ο Τζον Κληρονόμος από το University British Colυmbia του Καναδά.

Ντόρα Μπακογιάννη: Στη ΝΔ δεν χωράνε παράσιτα και άνθρωποι που την απομυζούν

Μπακογιάννη: Στη ΝΔ δεν χωράνε παράσιτα και άνθρωποι που την απομυζούν
"Στη ΝΔ δεν χωράνε παράσιτα, δεν χωράνε δηλαδή άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να απομυζούν τη ΝΔ χωρίς οι ίδιο να συμμετέχουν δημιουργικά" ξεκαθάρισε η βουλευτής και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στην ερώτηση, αν ο νέος αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα χρειαστεί να συγκρουστεί με παλιές λογικές και αντιλήψεις.

Ο Κοντονής ανέβαλε το Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός!

Ο Κοντονής ανέβαλε το Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός! 

Τα όσα έχουν ειπωθή για χειραγώγησης της συγκεκριμένης αναμέτρησης προκάλεσαν την αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να αναβάλλει το ματς της Παναχαϊκής με τον Πανελευσινιακό “... για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής
«O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Νέο “μπλόκο” στη Γ' Εθνική!

Νέο “μπλόκο” στη Γ' Εθνική!

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στην Γ’ Εθνική εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των αγροτών και της Π.Ν.Ο.

Χωρίς αγωνιστική δράση για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο θα μείνουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, μια και η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοίνωσε την νέα αναβολή!
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα σοβαρά και συνεχιζόμενα προβλήματα στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες… αναγκάζουν την Επιτροπή της ΕΠΟ να αναβάλει εκ νέου την αγωνιστική, για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο και πλέον το πρόγραμμα μετατίθεται προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές!
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
“Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές”.

ΑΓΡΟΤΕΣ-ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΗΛΙΘΙΕ!


2446553_518_355Ενα παράδειγμα για τους αγρότες:

του Κώστα Μερκουράκη*

Έστω καθαρό εισόδημα 1000 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι για να βγει το καθαρό εισόδημα, έχουν αφαιρεθεί όλα τα έξοδα (σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, μεροκάματα κλπ). Μιλάμε δηλαδή για τα κέρδη των αγροτών, όχι για το τζίρο.
Η ασφαλιστική εισφορά είναι: 1000*27,45%=274,5
Αυτή αφαιρείται από το καθαρό εισόδημα για να προσδιοριστεί το φορολογητέο, οπότε: Φορολογητέο εισόδημα : 1000 – 274,5 = 725,5.
Φόρος εισοδήματος : 725,5*26% = 188,6.

ΠΟΝ : Εκπτώσεις στις ανθρώπινες ζωές κάνει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Ερμού 16 - Κόρινθος τηλ.2741026116) ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕ

Η Βουλή καλεί σε διάλογο τους εκπροσώπους των αγροτών

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

 
Την πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση προς τους εκπροσώπους των εργατικών συνδικάτων για διάλογο, κατά τη χθεσινή συνάντησή τους, επανέλαβε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου, απευθυνόμενος στους αγρότες, κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κ.Κ.Ε. και 14 Βουλευτών του κόμματός του, σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.
 
Ο κ. Αποστόλου κάλεσε τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου σε θεσμικό και ουσιαστικό διάλογο, δηλώνοντας την κατηγορηματική βούληση τόσο της Βουλής όσο και της Κυβέρνησης, καθώς και του ιδίου του Πρωθυπουργού.
 
Χαρακτηριστικά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέφερε:
«Εμείς θέλουμε να ανοίξουν οι δρόμοι του διαλόγου. Η βούληση υπάρχει. Η Βουλή έχει θεσμικές επιτροπές όπου μπορεί να γίνει ακόμη και διακομματικός διάλογος, όπως οι ίδιοι οι αγρότες ζητούν. Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου μπορεί να συνεδριάσει και ν’ ακούσει τους αγρότες. Τους καλούμε να ορίσουν εκπροσώπους τους και να ’ρθούν στο διάλογο στην Επιτροπή, όπου όλα τα κόμματα εκπροσωπούνται και θα είναι παρούσα και η Κυβέρνηση για να τους ακούσει. Και βέβαια, όποτε οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο, ο Πρωθυπουργός τους περιμένει».
 

Deutsche Bank αποκάλυψη: Το γερμανικό κτήνος ετοιμάζεται να καταρρεύσει και να σπείρει τον όλεθρο…

 olympiada

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 80 ΔΙΣ, ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!
ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Πυροβολισμοί στο ΚΕΠ Γερακίου Λακωνιας

Τρόμος μέσα σε ΚΕΠ! Μπήκε ηλικιωμένος με όπλο και άρχισε να πυροβολεί! Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 75 ετών, από το Γεράκι Λακωνίας, μπήκε στο ΚΕΠ Γερακίου περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι. Είχε μαζί του ένα περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές μία 40χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ και την τραυμάτισε στο χέρι!
Δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Αυτήν την ώρα Εισαγγελέας πηγαίνει στο Γεράκι για έρευνες.
Πηγή: apela

Πιο εύκολη η έκδοση πιστοποιητικού μ’ ένα κλικ – Τι αλλάζει για ΚΕΠ και ΕΡΜΗ (ρύθμιση)

Ευκολότερη κάνει για τους πολίτες τη διαδικασία έκδοσης και χρήσης εγγράφων μέσω της Διαδικτυακής Πύλης ΕΡΜΗΣ, δηλαδή πρακτικά μ’ ένα κλικ από τον υπολογιστή, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, το άρθρο 34 του νομοσχεδίου για το Δημόσιο υποχρεώνονται όλες οι δημόσιες υπηρεσίες να αναζητούν τα σχετικά έγγραφα ή πιστοποιητικά που είναι αποθηκευμένα στην ηλεκτρονική θυρίδα του πολίτη.
Παράλληλα με το ίδιο άρθρο απαγορεύεται ρητά στα υπουργεία να αλλάζουν τη διαδικασία που έχει  καθορισθεί να διεκπεραιώνεται μέσω ΚΕΠ αν προηγουμένως δεν έχει ληφθεί απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.
Να σημειωθεί ότι η εγγραφή του πολίτη στον ΕΡΜΗ γίνεται πλέον με τους κωδικούς του TAXISnet
ydmed_axiologisi_kep_aftodioikisi

aftodioikisi.gr

Π.Ε. Κορινθίας : Παράταση για τις κάρτες δωρεάν μετακίνησης των ΑμεΑ



http://www.dramania.gr/media/k2/items/cache/d76b7e227f90ace724c3265ebea7aaa3_XL.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου Π.Ε. Κορινθίας ενημερώνει, ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 η τελική ημερομηνία χορήγησης δελτίων δωρεάν μετακίνησης των ΑμεΑ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Οι δικαιούχοι, θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Κορινθίας (Αδειμάντου 22, 2ος Όροφος), προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
·        Αίτηση του ενδιαφερομένου ή του κηδεμόνα του (χορηγείται από την υπηρεσία).
·        Εξουσιοδότηση, μόνο αν δεν παρίσταται ο ενδιαφερόμενος.
·        Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί ακριβούς διεύθυνσης διαμονής.
·        Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
·        Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής ή Απόφαση Διοικητικού Διευθυντή του Ασφαλιστικού Φορέα που ανήκουν, όπου θα αναγράφεται παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%) ή βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο επιδοματούχων από το Δήμο ή από την Περιφέρεια σε περίπτωση διατροφικού επιδόματος.
·        Εκκαθαριστικό της Εφορίας φορολογικού έτους 2014.
·        Ασφαλιστικό βιβλιάριο υγείας σε ισχύ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.
·        2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ή 3 για τους δικαιούχους κάρτας συνοδού (τυφλών και Β.Ν.Κ.),  όταν αφορά   έκδοση νέας κάρτας.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Δημοφιλή Tweet Tweet Tweet








Nikos Dendias @NikosDendias
 
Στην Ελλάδα πάνω από 50.000 εισοδημα δηλώνουν 47.000 άτομα . Και
με 100ο/ο να τους φορολογησει η Κυβερνηση το πρόβλημα δεν λύνεται.
Ν.Δ.

Προβολή στο Twitter







ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ @neademokratia
 
#Antipolitefsi με στοιχεία. Πίνακας με διορισμούς φίλων & συγγενών που εκθέτει τον @atsipras goo.gl/MprB3Z


Προβολή στο Twitter






Giorgos Koumoutsakos @GKoumoutsakos
 
Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά. Αν τη χάσουμε, χαθήκαμε. Καλημέρα σε όλες και όλους.

YouTube


Προβολή στο Twitter






ΑυγερινόςΧατζηχρυσός @avgerinosx
 
Αυτο υπέγραψαν το Καλοκαίρι οι #MenoumeEuropi που πήγαν σήμερα στην απεργία μαζι με τους δικαια απεργόντες #apergia


Προβολή στο Twitter






Avgerinos Thanassis @AvgerinosMoscow
 
Στις 10.02 εγκαινιάζεται γραφείο αντιπροσώπευσης του συριακού Κουρδιστάν στη #Moscow Εκπρόσωπος #MID_RF πρότεινε νόμιμη λειτουργία ως ΜΚΟ

Προβολή στο Twitter






Yorgos Avgeropoulos @gavgero
 
Παρακαλώ αφιερώστε ένα λεπτό και δείτε αυτό το βίντεο (με ήχο) twitter.com/CatrinNye/stat…

Προβολή στο Twitter