Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Σκεπασμένο από πυκνό χιόνι το «ΑΕL FC ARENA» της Λάρισας


Υπάρχει κίνδυνος γιά την μη διεξαγωγή του Κυριακάτικου αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό καθώς το νέο γήπεδο «ΑΕL FC ARENA» της Λάρισας είναι καλυμμένο με χιόνι και μόνον αν τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία ανέβει και τα χιόνια λιώσουν θα μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό. Οί άνθρωποι της Θεσσαλικής ΠΑΕ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου την Κυριακή να γίνει ο αγώνας με τους Πειραιώτες.

Η τελετή παράδοσης της Νομαρχίας Αργολίδας

Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της Νομαρχίας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, παραβρέθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.Ο Νομάρχης Αργολίδας Βασίλης Σωτηρόπουλος παρέδωσε τη σκυτάλη της Νομαρχίας, στον κ. Τάσο Χειβιδόπουλο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, ο οποίος θα αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντά του στην Αργολική Περιφερειακή Ενότητα, βάση του νόμου Καλλικράτη, από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Η Παράδοση της Νομαρχίας Λακωνίας στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ν.Α. Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ν.Α. στο Διοικητήριο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Έκρυθμη η κατάσταση στην Πάτρα με οπλισμένους μετανάστες


Μια μέρα μετά τις χθεσινές συμπλοκές μεταναστών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας και η κατάσταση αυτή την ώρα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα είναι έκρυθμη. Όλοι οι άνδρες της αστυνομίας Πατρών έχουν σπεύσει στο σημείο προσπαθώντας να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι οπλισμένοι με πέτρες, μαχαίρια, σιδηρολοστούς και γκλομπς έχουν εμφανώς άγριες διαθέσεις.
Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Όθωνος Αμαλίας, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι μετανάστες απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Λίγο μετά τις 8 σήμερα Παρασκευή το βράδυ μια ομάδα μεταναστών που ξεπερνά τα 200 άτομα έφυγε από την οδό Αθηνών και κατευθύνθηκε προς την Παπαφλέσσα. Ο κύριος όγκος των μεταναστών είναι Αφγανοί και Αφρικανοί χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα έχει απομονωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις στην λιμενική περιοχή του Αγίου Ανδρέα και η άλλη ακριβώς απέναντι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αγ.Ανδρέα.
Η ένταση που επικρατεί αυτή την ώρα είναι πολύ μεγάλη με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να περιφρουρήσουν το χώρο και να αποτρέψουν τη μια ομάδα να έρθει σε επαφή με την άλλη.
Είναι αναμενόμενο εάν κάτι τέτοιο συμβεί τα επεισόδια να είναι ανεξέλεγκτα.

thebest.gr

Η Κορινθία παίζει μπάλα

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ‘ κατηγορίας Κορινθίας η Προοδευτική Περιγιαλίου επικράτησε με 1 – 0 του «γείτονά» της Ηρακλή Λεχαίου σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου.

Στο μεταξύ συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο , το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Στο Χιλιομόδι ο πρωτοπόρος Ατρόμητος αντιμετωπίζει την γειτονική του ομάδα του Α. Ο Σπαθοβουνίου , ενώ στα γειτονικά Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου. Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την Προοδευτική Περιγιαλίου Ο Σαρωνικός Γαλατακίου στο γειτονικό ντέρμπι κοντράρεται με την Δάφνη Εξαμιλίων , ενώ ο Πανσολυγειακός αγωνίζεται με τον Αετό Κρυονερίου. Στην Αρχία Κόρινθο οΗρακλής Λεχαίου αγωννίζεται με τους Αγίους Θεοδωρους. . Την Κυριακή στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός , μέσα σε λίγες ημέρες τίθεται εκ νέου (αυτή την φορά για το πρωτάθλημα) αντιμέτωπός με τον Ισθμιακό , ενώ τέλος ο αγώνας ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και την Ελλάδα Βέλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι.

Η 12η αγωνιστική

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00

Προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Κορινθίας


Για την Δ΄ Φάση Κυπέλλου Κορινθίας σημειώθηκαν τα κάτωθι αποτελέσματα:

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ         0 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                               1 - 3
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                                      2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                                         9 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                               1 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ               0 - 4
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ           1 - 3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ                      3 - 0

Oι νικητές των αγώνων ( Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ελλάς Βέλου , Πανευρωστινιακός , ΠΑΣ Κλένια , Πέλοπας Κιάτου, Α. Ο. Λουτρακίου , Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Κόρινθος ’06) προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση (στους 8) του Κορινθιακού Κυπέλλου.

Ελεύθερος τραμπουκισμός, μια νέα ιδεολογία!






ΠΗΓΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

O ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ του Κωστή Χατζηδάκη στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα της μεγάλης διαδήλωσης κόντρα στον εργασιακό Μεσαίωνα που επιβάλλουν η τρόικα μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Είναι προφανές ότι αυτό το είδος της τυφλής αντίδρασης δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να εκφράσει τη λαϊκή αγανάκτηση γι’ αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Αντίθετα, μάλιστα, έχει ως αποτέλεσμα να αμαυρώνεται μια διαδήλωση με μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων και να καλύπτεται επικοινωνιακά από ένα γεγονός που προκαλεί την αποδοκιμασία κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία.

Δήλωση βόμβα Πάγκαλου…”Τα έφαγαν χωρίς να τα αξίζουν..”

Νέα δήλωση-βόμβα του Θόδωρου Πάγκαλου


Ο αντιπρόεδρος της Kυβέρνησης, μιλώντας το πρωί σε συνέδριο, σχολίασε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ημερών και την αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ λέγοντας πως «το κέντρο της Αθήνας κλείνει από εργαζομένους που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν μέχρι θανάτου χρήματα που πήραν στο παρελθόν χωρίς να τα δικαιούνται».
Μετά το «μαζί τα φάγαμε», άλλη μία δήλωση του κ. Πάγκαλου που θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθεί.

report24.gr

Ο Νίκος Ταγαράς κήρυξε την λήξη των μαθημάτων της Σχολής Επιμορφώσεως Γονέων

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ,στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η λήξη των μαθημάτων, των 8 χρόνων λειτουργίας της Σχολής Επιμορφώσεως Γονέων, της Ν. Α. Κορινθίας από τον Νομάρχη κ. Νίκο Ταγαρά.

Οι εκλογές στο σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου μετ' αιμοδοσίας!


Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν, στα γραφεία του Συλλόγου μας Αγίου Βλασίου 20, οι δύο τελευταίες Αιμοδοσίες μας για το 2010.
Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και τo σύνολο των μονάδων που συγκεντρώθηκε και στις δύο Αιμοδοσίες μας είναι εκατό (100).
Επίσης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, διεξήχθησαν και οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τους αντιπροσώπους μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) καθώς και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

«Kρέμασε τις τιράντες του» χθες o Larry King στο CNN

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί από το CNN και τον ίδιο το Larry King τον περασμένο Ιούνιο. Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου ο δημοφιλέστερος παρουσιαστής της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης, «κρέμασε τις τιράντες του», έπειτα από 25 χρόνια εκπομπών. Τον 77χρονο Larry αποχαιρέτησε από τη Louisiana και ο Tony Bennett, τραγουδώντας του το “The Best is Yet to Come”. Δείτε το συγκινητικό κλείσιμο της εκπομπής του Larry King Show  εδώ

Στα βαθιά ο Άρης με Μάντσεστερ Σίτι... κολυμπάει ο ΠΑΟΚ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

                                                                                                                                                    
                                                                                                        
 Τα νέα από την κλήρωση της Νιόν δεν ήταν ευχάριστα για τον Άρη, που καλείται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι των πολλών πετροδόλαρων. Θεωρητικά ευκολότερο έργο έχει ο ΠΑΟΚ που κληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Νέα πολιτική κίνηση με πρωτοβουλία Γ. Δημαρά και Β. Οικονόμου




Νέα πολιτική κίνηση δημιουργείται με πρωτοβουλία των ανεξάρτητων βουλευτών  Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου. Η Κίνηση σύμφωνα με πληροφορίες θα πρωτοεμφανιστεί σε εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της οποίας θα δημοσιοποιηθεί η ιδρυτική της διακήρυξη.
Στόχος της Κίνησης, που θα ονομάζεται «Εθνική Λαϊκή Κοινωνική Ενότητα» θα είναι η προάσπιση των εθνικών θεμάτων αλλά και των κοινωνικών στρωμάτων και ομάδων πληθυσμού που πλήττονται από τα, ελέω τρόϊκας, αντιλαϊκά  μέτρα.
Η Κίνηση θα στοχεύει επίσης, όπως τονίζουν οι έχοντες την πρωτοβουλία, όχι στη εθνική  συναίνεση αλλά στην εθνική ενότητα γύρω από την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές δεν έχουν μιλήσει ακόμη με τον προσφάτως διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήστο, αφού ο τελευταίος μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του εισήχθη στο νοσοκομείο. Θα το κάνουν όμως αμέσως μόλις βελτιωθεί η υγεία του αφού θεωρούν ότι είναι κοινή η πολιτική ματιά με την οποία  παρακολουθούν τις εξελίξεις και κοινές οι αγωνίες και οι προβληματισμοί τους.

eklogika.gr

«Ορφάνεψε» ο Ροζ Πάνθηρας

Ο διάσημος σκηνοθέτης και παραγωγός Blake Edwards πέθανε από πνευμονία σε ηλικία 88 ετών.
Η σύζυγός του, η διάσημη ηθοποιός Julie Andrews ήταν μαζί του μέχρι και την τελευταία στιγμή, όταν εξέπνευσε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο St John στην Santa Monica.
Ο σκηνοθέτης του Ροζ Πάνθηρα νοσηλευόταν ήδη δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με τα γόνατά του και χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι.
Πριν μπει στο νοσοκομείο ετοίμαζε δύο μιούζικαλ, το ένα μάλιστα θα βασιζόταν στις ταινίες του Ροζ Πάνθηρα.
Στο παλμαρέ του συγκαταλέγονται και οι ταινίες «Breakfast At Tiffany's», «Victor/Victoria» και «10».

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία "Hεπιστροφή του Ροζ Πάνθηρα"

Τα Τρίκαλα της Κορινθίας σας περιμένουν

Τα Τρίκαλα Κορινθίας (σημερινή φωτογραφία)

Τα Τρίκαλα σας περιμένουν και αυτό το Σαββατοκύριακο . Προσφέρονται για μια σύντομη απόδραση απο τα καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις.
Περίπου 22 χλμ. μετά τη διασταύρωση για Πελλήνη βρίσκονται τα Tρίκαλα, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Eίναι χωρισμένα σε τρεις συνοικίες: τα Ανω, τα Mεσαία και τα Kάτω Tρίκαλα, που χτίστηκαν στα ερείπια του αρχαίου Mυσαίου. Iστορικά, τα Tρίκαλα υπήρξαν πατρίδα της οικογένειας των Nοταραίων, των προκρίτων της Kορινθίας, που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής.
Tα Tρίκαλα είναι κυριολεκτικά χωμένα μέσα στο δάσος, σε ένα εξαιρετικά πλούσιο τοπίο. Tα τελευταία χρόνια μάλιστα έχουν χτιστεί όμορφοι στην πλειονότητα ξενώνες και μαγαζιά, που δουλεύουν μόνο το Σαββατοκύριακο τώρα το φθινόπωρο, με εξαίρεση το ξενοδοχείο «Πηγή Tαρλαμπά». H περιοχή πάντως αξίζει την προσοχή σας και προσφέρεται για χαλαρωτικούς περιπάτους στη Φύση.
Aπό τα Ανω Tρίκαλα προς το βουνό, έπειτα από περίπου ένα χιλιόμετρο, φθάνετε στο ιστορικό μοναστήρι του Aγίου Bλασίου. H μονή χτίστηκε γύρω στα 1400 στην περιοχή όπου, σύμφωνα με την παράδοση, βρέθηκε η θαυματουργός εικόνα του Aγίου. Aπό τη γεμάτη λουλούδια αυλή της έχετε μια υπέροχη θέα στην κοιλάδα του ποταμού Σύθα και στα χωριά των Tρικάλων (Mάννα, Στύλια, Παναρίτι). Nα σημειωθεί ότι η εξαιρετικής ομορφιάς περιοχή του όρους Kυλλήνη προσφέρεται για πεζοπορία.
Aπό τα Tρίκαλα έχετε δύο επιλογές: να συνεχίσετε με τον νέο ασφαλτόδρομο προς Kαρυά και από εκεί για Eυρωστίνη ή Tαρσό (βλέπε προηγούμενη διαδρομή) ή να επιστρέψετε προς Mάννα και Παναρίτι, με κατεύθυνση νότια, τη λίμνη της Στυμφαλίας.

Εγκύκλιος Ραγκούση για την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους αιρετούς πριν το νέο έτος



Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου πρέπει να παραιτηθούν όλοι όσοι αποποιούνται της εκλογής τους  από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ πριν από την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να έχουν ορκιστεί οι νέες αιρετές δημοτικές και περιφερειακές διοικήσεις, σύμφωνα με εγκυκλίους που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Σύμφωνα με  την  εγκύκλιο 41 του ΥΠ.ΕΣ, ο  νεοεκλεγείς δήμαρχος απευθύνει πρόσκληση για ορκωμοσία σε όλα τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων, η οποία θα πρέπει να κοινοποιηθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Αλλάζει ο τρόπος ανάδειξης του  προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και γίνεται με μυστική ψηφοφορία, ενώ μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήταν φανερή.
Το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου αποτελείται από τον πρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας, τον αντιπρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, και το γραμματέα, ο οποίος προέρχεται από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας (εν συνόλω).
Η εκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου δεν συνεπάγεται κώλυμα συμμετοχής στις επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου (Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής), σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα ισχύοντα.

Για να δείτε ολόκληρη την  εγκύκλιο  πατήστε εδώ

www.eklogika.gr

Τα κατάφεραν ΠΑΟΚ και Άρης, η ΑΕΚ έμεινε έξω από τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ

Κληρώνει σήμερα για ΠΑΟΚ και Άρη. Οι 15 υποψήφιοι αντίπαλοι

Τα κατάφεραν ΠΑΟΚ και Άρης, η ΑΕΚ έμεινε έξω, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει διπλή εκπροσώπηση στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου 2011. Μετά τον θρίαμβο της Τετάρτης που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, ο Άρης νίκησε 2-0 τη Ρόζενμποργκ, ενώ η ΑΕΚ συνετρίβη με 0-3 στο ΟΑΚΑ από τη Ζενίτ. Σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη.

Ο Σταύρος Δήμας στο προσκήνιο

                                         


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας, πέρασε σήμερα στο προσκήνιο των δραστηριοτήτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς συναντήθηκε στη Ρηγίλλης με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, εξουσιοδοτημένος από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο πάλαι ποτέ Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαίρει σημαντικής εκτίμησης σε διεθνείς κύκλους, ενώ και ως εποπτεύων τον τομέα της Οικονομίας, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, έχει την ευχέρεια να συνομιλεί με άνεση με τους εκπροσώπους της αγοράς.
«Το μήνυμα που θα πρέπει να περάσει, είναι η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, για να βγει η χώρα από την κρίση», σχολίασε με νόημα ο Σταύρος Δήμας, ο οποίος αναμένεται εφεξής να βγαίνει περισσότερο στο προσκήνιο, με παρεμβάσεις και θέσεις για την οικονομία, τον τομέα αιχμής που κυριαρχεί στην καθημερινότητα των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ:.statesmen.gr

Ο  κ. Σταύρος Δήμας είχε  διαδοχικές συναντήσεις με τα Προεδρεία  της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος  (ΓΣΕΒΕΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Στις  συναντήσεις αυτές μετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης , βουλευτής Κυκλάδων,
κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Σπ. Ευσταθόπουλος.

Μετά τις συναντήσεις έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Οχι στη διαπλοκή στον Τύπο

Καταγγελία από τους εργαζομένους στην «Ε»:

Η «Ε» κυκλοφορεί σήμερα κανονικά το φύλλο της Παρασκευής με όλες τις ειδήσεις του τελευταίου 48ώρου που πέρασε, σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες που κυκλοφορούν σήμερα είτε τα κυριακάτικα φύλλα τους είτε τα καθημερινά, ενοποιημένα με τις εκδόσεις του Σαββάτου.

Την Κυριακή η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 11:30 το πρωι  στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής, του νέου Δήμου Ξυλοκάστρου -  Ευρωστίνης, η οποία εγκαθίσταται την Πρωτοχρονιά στο δημαρχιακό κατάστημα για 3σίμιση ενώ την Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα γίνει η 1η συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου με εκλογή Προεδρείου και Επιτροπών.

Χωρις Λογια………



Πηγή:Ασημώνης