Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Έκθεση Ζωγραφικής της Μάρθας Τσιάρα

Διάρκεια Έκθεσης : 19 -29 Αυγούστου
Ώρες Λειτουργίας : 07.00μ.μ. - 10.00μ.μ.
Χώρος : ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ 1ος Όροφος
Εγκαίνια : Τετάρτη 19 Αυγούστου 8.00μ.μ.



Η Μάρθα Τσιάρα γεννήθηκε στην Αθήνα είναι ζωγράφος, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και έχει Master στα Interactive Multimedia. Διδάσκει σχέδιο και χρώμα στο τμήμα Ζωγραφικής του ΤΕΙ Αθήνας.
Έχει κάνει τέσσερις ατομικές και σαράντα ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές και σε αρκετά βιβλία για σύγχρονους ζωγράφους.
Η ζωγραφική της είναι ονειρική, και μεικτά υλικά και σύγχρονες τεχνικές εκφράζει τη διέξοδο από το γκρίζο σήμερα σ' 'ενα κόσμο χρωμάτων, παραμυθιού & φαντασίας.

Εκθεση Ζωγραφικής του Μιχαήλ Κουβέλη στο Δερβένι

Περίοδος Έκθεσης : 18 - 25 Αυγούστου
Ώρες Λειτουργίας : 8.30μ.μ - 12.00μ.μ
Χώρος : ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. Ισόγειο
Εγκαίνια : Τετάρτη 18 Αυγούστου 9.00μ.μ.


Σοβαρή η κατάσταση των δύο κοριτσιών από το Κιάτο

Διέφυγε τον κίνδυνο ο δασοπυροσβέστης


Στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύονται τα δύο κορίτσια 14 και 17 ετών , τα οποία τραυματίστηκαν με σοβαρά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και στην περιοχή του θώρακα, τα ξημερώματα από πεύκο ύψους 30 - 40 μέτρων, το οποίο έσπασε ξαφνικά που έπεσε επάνω τους, και καταπλάκωσε 20 άτομα καθώς διασκέδαζαν σε πανηγύρι στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού της Παναγίας στο Κιάτο.

Πέθανε ο πραξικοπηματίας Δημήτρης Ιωαννίδης

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε σήμερα ο εκ πρωτεργατών του πραξικοπήματος του Απριλίου του 67 , Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο Ιωαννίδης είχε εισαχθεί πριν από λίγες ημέρες με σοβαρά προβλήματα υγείας στο πνευμονολογικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νικαίας όπου και εξέπνευσε.

Είκοσι τραυματίες σε πανηγύρι στο Κιάτο από πτώση δέντρου

ΤΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


Είκοσι άτομα τραυματίστηκαν από τους οποίους , τρεις τραυματίες σοβαρά , στο Κιάτο την νύχτα όταν κατά τη διάρκεια πανηγυριού, για την εορτή της Παναγίας , το τραπέζι τους κατεπλάκωσε, ένα πεύκο 30 μέτρων που έσπασε και έπεσε πάνω τους. Οι τραυματίες ,τρεις σοβαρά εκ των οποίων δύο ανήλικα κορίτσια 15 και 16 ετών και ένας Αρχηπυροσβέστης μεταφέρθηκαν στο Γενικο Νοσοκομείο Κορίνθου. Τα δύο κορίτσια μετά το νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας , με σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη , ενώ ο Αρχηπυροσβέστης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις .

ΠΑΣ Κόρινθος - Θρασύβουλος 0 - 0

Το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα σε φιλικό προετοιμασίας πήρε η Κόρινθος στο φιλικό με τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό Στάδιο.

Καύσωνας Τι προβλέπει η Ε Μ Υ

Στους 40 βαθμούς σκαρφαλώνει από σήμερα ο υδράργυρος και θα παραμείνει στα επίπεδα αυτά και τις επόμενες ημέρες.Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει:
Νησιά Ιονίου, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος Άνεμοι: βορειοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά δεν θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς.
Ανατολική Στερεά, Αττική, Ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. με βαθμιαία εξασθένηση
Θερμοκρασία: από 25 έως 39 βαθμούς και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.