Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Κόρινθος τιμά τον Πολιούχο της Απόστολο των Εθνών Παύλο

Τον πολιούχο της Απόστολο Παύλο εορτάζει η Κόρινθος αυτό το διήμερο.
Χθες Δευτέρα παραμονή της εορτής, με κάθε επισημότητα και θρησκευτική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου στις 7.00

Προπόνηση τερματοφυλάκων

Προπόνηση (VIDEO)

Η Γιορτή του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ακράτας


Πήγη: isthmos.gr

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ακράτας (Δ.Α.Ο.Α.) διοργάνωσε με επιτυχία μια ξεχωριστή εκδήλωση για το κλείσιμο του προγράμματος Αθλοπαιδιών 2009 – 2010, στις 17 Ιουνίου το απόγευμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η επόμενη Δημοτική αρχή Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου, κατά την γνώμη σας, σε ποιό από τα παρακάτω προβλήματα πρέπει να δώσει προτεραιότητα και λύση;

Ο Άκης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του

Διερωτούνται πολλοί αν στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας του Ξυλοκάστρου, Στάθης (Άκης) Τριανταφύλλου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε κάποιο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης .
  Μέχρι στιγμής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το τι θα πράξει. Ο κ. Τριανταφύλλου είναι από τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται και έχουν δυνατότητες να προσφέρουν στα κοινά. Είναι αρκετά γνωστός και στο Δερβένι , με αρκετές γνωριμίες , καθώς εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια και πήρε τις εγκύκλιες γνώσεις του , σαν μαθητής στα σχολεία του Δερβενίου, ενώ αργότερα δραστηριοποιήθηκε και στο ποδόσφαιρο σαν τερματοφύλακας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Θα ήταν κρίμα, όμως, να μη συμμετάσχει , καθώς έχει μεγάλες δυνατότητες προσφορας στον διευρυμένο Δήμο.