Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η Μάχη των Δερβενακίων

VIDEO DR TV (TIMHΣΑΝ TOYΣ ΗΡΩΕΣ)
Μία από τις σημαντικότερες μάχες του αγώνα της Ανεξαρτησίας, στην οποία φάνηκε η στρατηγική ιδιοφυΐα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Επίταξη των οχημάτων και επιστράτευση των απεργών

Ανακοίνωσε επίσημα η κυβέρνηση


Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά και επίσημα η επίταξη των φορτηγών και η επιστράτευση των οδηγών, καθώς η κυβέρνηση έκρινε ότι η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δεν αποφάσισε ακόμα η Ηλιάνα


«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να σας πω κάτι από τώρα» δήλωσε η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Ηλιάνα Λάλου - Αλιφέρη , στον “Diogenis-press” όταν της ζήτησαν να πει ποια είναι τα σχέδιά της για αυτές τις εκλογές. Η κ. Αλιφέρη συμπλήρωσε ότι «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό και μόλις επιστρέψω θα κάνω τις ανακοινώσεις μου».

Οι φιλικοί αγώνες της "ΜΠΑΡΤΣΑ"


ΠΗΓΗ : korinthosfc.gr

Οι φιλικοί αγώνες που θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι στις εξής ημερομηνίες :

Ο Δίολκος άντεξε στο χρόνο, αλλά όχι στο… υπ. Πολιτισμού

Ο Αρχαίος Δίολκος κεντρικό θέμα στον "Ελεύθερο Τύπο"

ΙΣΘΜΟΣ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 600 π. Χ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ


ΠΗΓΗ: onned-korinthias.gr

Κεντρικό θέμα στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010, ήταν ο Αρχαίος Δίολκος και η άοκνη προσπάθεια της κας Σοφίας Λοβέρδου για την ανάδειξη των προβλημάτων αυτού του αρχαιολογικού μνημείου της Κορινθίας που δυστυχώς αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο της πλήρους καταστροφής του.
Με ένα αφιέρωμα δύο σελίδων η εφημερίδα αναδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα του τεχνικού αυτού έργου της αρχαιότητας και τονίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον που υπάρχει για τη διάσωσή του, ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από περισσότερες από 116 χώρες του πλανήτη.

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωματης εφημερίδας :

Ο Ιωαννίδης έλυσε τη σιωπή του για τα γεγονότα τού ‘74

«Με εξαπάτησαν οι ΗΠΑ»


ΠΗΓΗ: greekalert.com

Καταλογίζει ευθύνες στους Αμερικανούς ότι ψευδώς καθησύχαζαν πως οι Τούρκοι θα αποχωρούσαν σε λίγα 24ωρα από την Κύπρο, αλλά και στους επιτελείς του στρατού ότι απέφυγαν τον πόλεμο με την Τουρκία

Οχτώ υπάλληλοι στο Δήμο Αιγιαλείας


Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, προχώρησε στην

Κυκλοφοριακή ταλαιπωρία από σήμερα στην Κορίνθου - Πατρών


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας επί τρεις μήνες θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από σήμερα 28.07. 2010 και θα διαρκέσουν έως 31.10.2010 από Χ.Θ. 110+000 έως Χ.Θ. 111+150. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας Σελιάνδρου και της νέας άνω διάβασης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή(Κ/Ξ ΟΛΥΜΠΙΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται ως εξής: