Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Αποκλείστηκαν Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος


Μήνυμα πρόκρισης πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζεις για την... ισοπαλία, αλλά για τη νίκη...

Ο «Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ» στο Δερβένι

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ MEGA

Αγαπητοί φίλοι/ες

Κουρτζής: "ο δήμος θα είναι ανύπαρκτος"



Στο diogenis-press μίλησε ο δήμαρχος Ευρωστίνης κ Κουρτζής σχετικά με το θέμα περικοπών των κρατικών χρηματοδοτήσεων προς τους ΟΤΑ.

Παραιτήσεις στο Δερβένι

ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦΗΚΑ

Την τελευταία περίοδο υπάρχει μπαράζ παραιτήσεων στο Δήμο Ευρωστίνης. Συγκεκριμένα έχουν παραιτηθεί μέχρι στιγμής πέντε (5) μέλη Δ/κών Συμβουλίων του Δήμου.

Πολλοί οι νέοι στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σκούρα


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, Δημήτρης Σκούρας, έχει απαλλαχθεί από πρακτικές του παρελθόντος και αυτό το «εισπράττει» καθημερινά στις εξόδους του. σε όλα τα χωριά, αλλά και στις έδρες των δυο Δήμων, στο Ξυλόκαστρο και το Δερβένι όλοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον και προσήλωση τον αυτοδιοικητικό του λόγο…όπου δηλώνει:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Tεστ με ΠΑΣ

Η Παναχαϊκή θα δώσει το απόγευμα ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο Ρητίνης (λίγο έξω από το Ελατοχώρι Πιερίας).

Συγχωνεύονται Αχιλλέας Καμαρών και Εθνικός Αιγίου.

Σε συγχωνευση οδηγούνται δύο ομάδες της Αιγιαλείας , ο Αχιλλέας Καμαρών και ο Εθνικός Αιγίου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ Κρίνεται του Ψυχογιόπουλου

Συνάντηση με τον Καλαματιανό κεντρικό αμυντικό Αντώνη Ψυχογιόπουλο είχε η διοικηση της Κορίνθου και στην οποία συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Άρχισε η προετοιμασία του ανανεωμένου Αστέρα Δερβενίου



Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Καρυώτη ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο Αστέρας Δερβενίου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2010-11.