Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Αποκλείστηκαν Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος


Μήνυμα πρόκρισης πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζεις για την... ισοπαλία, αλλά για τη νίκη...
Ο Έβαλντ Λίνεν - εμμέσως- απέκλεισε το ενδεχόμενο οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος να βρεθούν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά αργότερα στην προπόνηση, στο οικογενειακό διπλό τους χρησιμοποίησε με τους βασικούς.
Ο Τοροσίδης πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μέλμπεργκ. Ακόμη κι έτσι όμως, εκτιμάται ότι οι δύο τους δεν θα βρεθούν ανάμεσα στους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν στον αγώνα.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Κάτω από την εστία ο Νικοπολίδης και ο Πάρντο διεκδικούν τη θέση με τις ίδιες πιθανότητες. Ο Γκαλίτσιος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας στο αριστερό. Στο κέντρο οι Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στην μεσαία γραμμή οι Ντουντού και Μαρέσκα. Στο δεξί άκρο ο Ρόμενταλ, ο Ζαϊρί στο αριστερό με τον Όσκαρ πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Ντιόγκο.
Ο Ιμπαγάσα θα μείνει στον πάγκο και θα περάσει αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα.