Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Άρχισε η προετοιμασία του ανανεωμένου Αστέρα Δερβενίου



Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Καρυώτη ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο Αστέρας Δερβενίου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2010-11.
Οι πρώτες προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο Ξυλοκάστρου καθώς τα έργα στο γήπεδο Δερβενίου αναμένονται να ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου.
Η ομάδα του Δερβενίου στο νέο πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί με «καινούργιο πρόσωπο» καθώς ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό . Αποκτήθηκαν ο Θανάσης Δάνης (από Πέλοπα Κιάτου),ο Θοδωρής Ζήσης (από Ελλάδα Βέλου δανεικός),ο Στέφανος Πετρόπουλος (από Προοδευτική Περιγιαλίου), ο Ανδρέας Πιλιαφάς (από Ηρακλή Ξυλ.), ο Σπύρος Ρουμελιώτης (από Ελλάδα Βέλου δανεικός), ο Δημήτρης Ψυχογυιός (από Αετό Κρυονερίου), ο Κώστας Γώγος (από Πανκαμαριακό)και ο Χρήστος Μασούρης (από Απέσσα Χαλκίου).
Τέλος από την ομάδα απεχώρησαν ο Δημήτρης Παναγόπουλος , ο τερματοφύλακας Αντώνης Σαμωνάς (Γλυκά Νερά), ο Νίκος Λάβδας, ο Θανάσης Αγγελόπουλος (Απόλλων Αιγίου), ο Κώστας Κρούγιος, Πέτρος Τσέλιος και Κώστας Τακουμάκης (Ηρακλής Ξυλ.)