Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πολλοί οι νέοι στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σκούρα


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, Δημήτρης Σκούρας, έχει απαλλαχθεί από πρακτικές του παρελθόντος και αυτό το «εισπράττει» καθημερινά στις εξόδους του. σε όλα τα χωριά, αλλά και στις έδρες των δυο Δήμων, στο Ξυλόκαστρο και το Δερβένι όλοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον και προσήλωση τον αυτοδιοικητικό του λόγο…όπου δηλώνει:
«Θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής αν οι συμπολίτες του νέου δήμου Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης εμπιστευτούν εμένα και τους συνεργάτες μου για την εξαιρετικά δύσκολη επόμενη δημοτική περίοδο .Το μόνο που μπορώ αυθόρμητα να υποσχεθώ είναι ότι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους».
Για τις εκλογές ο κ. Σκούρας θα παρουσιάσει ένα εντελώς ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με νέα άτομα και με ονόματα που θα συζητηθούν πολύ. Όπως μας πληροφορούν είναι πάρα πολύ πιθανόν να βρεθούν συνυποψήφιοι με τον Τάκη Σκούρα, τρεις αυτοδιοικητικοί , δύο που προέρχονται από τον Δήμο Ευρωστίνης καθώς και Νομαρχιακή Σύμβουλος που ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα και διαμένει στο Δήμο Ξυλοκάστρου