Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια της ΔΗΜ. ΤΟ Σικυωνίων στο Κιάτο.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΠαρουσία  του αντιπρόεδρου της  Νέας Δημοκρατίας  Άδωνη Γεωργιάδη  έγιναν  απόψε στο Κιάτο επί της οδού Κλεισθένους 12, τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σικυωνίων.  Ακολούθησε στο Δημαρχείο , στο κατάμεστο Δημοτικό αμφιθέατρο Κιάτου)   η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, όπου κεντρικός ομιλητής  ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. ΤΟ Σικυωνίων κ. Αναστάσιο Γκιούλη ό οποίος μεταξύ άλλων  ανάφερε « Ο στόχος μας είναι κοινός ένα καλύτερο αύριο και τον στόχο αυτό δεν τον διαπραγματευόμαστε. Οι εκλογικές αναμετρήσεις της επόμενης περιόδου 
 

Σε ηλικια 61 ετων "έφυγε" ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/01/themos_anastasiadhs_2201_1-768x512.jpg

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε, σήμερα, από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.
Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Αργά το βράδυ της Τρίτης, η ιστοσελίδα protothema.gr, ανακοίνωσε και επίσημα την είδηση του θανάτου: «Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη. Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε το βράδυ μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο»https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/thema.jpg 
Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Κάθειρξη 10 ετών για το έγκλημα στου Φιλοπάππου – Αμετανόητος ο ανήλικος δράστης!

Κάθειρξη 10 ετών για το έγκλημα στου Φιλοπάππου – Αμετανόητος ο ανήλικος δράστης! | Newsit.gr
Η ανώτατη ποινή για ανήλικο, αυτή της κάθειρξης 10 ετών επιβλήθηκε από το τριμελές δικαστήριο ανηλίκων στον 17χρονο, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία και το φόνο του Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου.
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και δεν έδωσε αναστολή στην έφεση του ανήλικου δολοφόνου του 25χρονου Νικόλα πέρυσι (15 Αυγούστου 2018) ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου.
Η δίκη, την οποία παρακολούθησαν οι γονείς του θύματος έγινε κεκλεισμένων

“Φοίβος” η νέα κακοκαιρία διαρκείας με χιόνια και καταιγίδες!

Καιρός: “Φοίβος” η νέα κακοκαιρία διαρκείας με χιόνια και καταιγίδες! | Newsit.gr 
Καιρός για… δύο διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά! Θα επηρεάσουν τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας έως την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας «Φοίβος», όπως ονομάστηκε από την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), θα είναι οι βροχοπτώσεις σχεδόν στο σύνολο της χώρας, καθώς επίσης οι καταιγίδες και οι κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα σημειωθούν -κατά κύριο- λόγο σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.
Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε περιοχές σχετικά χαμηλού υψομέτρου της βόρειας χώρας.

Καιρός – Έτσι θα “χτυπήσει” ο Φοίβος

Τον Γιώργο Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου της Κορινθίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα του κ. Γεωργίου Οικονόμου με τη Νέα Πελοπόννησο στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.
"Η συστράτευση του Γιώργου Οικονόμου ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία και την Πελοπόννησο.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Το «καθάρισε» στο β' ημίχρονο

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Το «καθάρισε» στο β' ημίχρονο
Με δύο γκολ στο β' μέρος ο Πανιώνιος «καθάρισε» το ματς με τον ΠΑΣ και με δεδομένο το 1-1 του πρώτου αγώνα στα Γιάννινα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Τα τέρματα των Νεοσμυρνιωτών ήρθαν στο β' μέρος, με τον Ντουρμισάι να σκοράρει από τα έντεκα βήματα στο 52' (χέρι Ευαγγέλου εντός περιοχής) και τον Σαραμαντά να «τελειώνει» το ματς στο 75' με πλασέ ύστερα από σέντρα του Μανθάτη.
Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Δημήτρη Μάνου με τη φανέλα του ΠΑΣ, με τον άσο του Ολυμπιακού να έχει δύο καλές στιγμές για να σκοράρει στο α' μέρος της αναμέτρησης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4-3-2-1): Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος (86’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (69’ Καμαρά), Κούρντι, Ντουρμισάι (90’ Οικονομίδης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3-5-2): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Αλ., Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Τσικάρσκι (68’ Σεργκελασβίλι), Κάστρο, Βιδάλ (73’ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Ξυδάς, Αθανασιάδης, Μάνος (65’ Κρίζμαν).

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα στις ρεβάνς για τους «16»

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα στις ρεβάνς για τους «16»

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των οκτώ ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν το τριήμερο 22-24 Ιανουαρίου.
Την Τρίτη (22/1) θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ-Παναχαΐκή (πρώτο ματς 1-2 υπέρ των Πατρινών),την Τετάρτη (23/1) το Ολυμπιακός-Ξάνθη (0-0) και το ΑΕΚ-Κισσαμικός (1-1).
Το πρόγραμμα θα κλείσει την Πέμπτη (24/1) με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία (0-0).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 22/1
15:00 Πανιώνιος-Πας Γιάννινα
19:30 ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή
Τετάρτη 23/1
15:00 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΑΕΚ-Κισσαμικός
17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ
19:30 Ολυμπιακός- Ξάνθη
Πέμπτη 24/1
17:15 ΟΦΗ-Εργοτέλης
19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ

Στην υπηρεσία του Αλέξη Τσίπρα για μία ακόμα φορά ο Πάνος Καμμένος, συγκυβερνήτης του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλο εκλιπαρεί τη Νέα Δημοκρατία να κάνει πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης-Κουρελού για να απενεργοποιηθεί  Κοινοβουλευτικά.

Ο μοναδικός σκοπός μίας χαμένης εξ αρχής πρότασης μομφής, πέρα από το σόου στις τηλεοράσεις, είναι τα δόλια αντιδημοκρατικά σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για μία νέα εξωκοινοβουλευτική Κυβέρνηση τυχάρπαστων, "ό,τι να'ναι", αδύνατης να αμφισβητηθεί κοινοβουλευτικά και προς γελοιοποίηση της δημοκρατίας.

Ευκαιρία να δούμε πόσοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία δουλεύουν για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί υπάρχουν πολλοί.

Λ.Καλ.

Thedayaftergr

 

Πέθανε ο διάδοχος του θρόνου της Γαλλίας, κόμης των Παρισίων


Ο κόμης των Παρισίων Ερρίκος (Ανρί) της Ορλεάνης, ο διεκδικητής του θρόνου της Γαλλίας και απόγονος του τελευταίου βασιλιά της χώρας, πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 ετών.
Ο Ερρίκος της Ορλεάνης ήταν απόγονος του αδελφού του Λουδοβίκου ΙΔ΄ αλλά και του δούκα της Ορλεάνης Φίλιππου (του επονομαζόμενου Φίλιππου-Ισότης) που είχε ψηφίσει υπέρ της εκτέλεσης του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣτ΄ κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Κατά ειρωνία της τύχης, ο θάνατός του συνέπεσε με την

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: "Ο Α. Τσίπρας είναι το μεγαλύτερο παραμύθι ψέματος και ασυνέπειας στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου"

 
(Σημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , Εκπομπή "Αταίριαστοι",  με τους Χρ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο)
 
Σκληρή κριτική άσκησε στον Α. Τσίπρα, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εκπομπή "Αταίριαστοι". Ο Γ. Μανιάτης κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα για την πατρίδα, την ιστορική στιγμή που η Ελλάδα είχε όλα τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα με το μέρος της. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, που ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο αλυτρωτισμού από την πλευρά των Σκοπίων. Διευκρίνισε για ακόμη μια φορά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία και θα αναδείξει όλα τα τραγικά λάθη που έγιναν στη διαπραγμάτευση. "Όποιος υπογράψει μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, αναλαμβάνει και τις ιστορικές του ευθύνες", πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι θα προχωρήσουν στην ενιαιοποίησή του, ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με εκλεγμένα όργανα και σταθερή, πεντακάθαρη θέση σε όλα τα μεγάλα θέματα.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

Με πρωτοβουλία της βουλεύτριας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θελερίτη Μαρίας, κατατέθηκε συμπληρωματική πρόταση 56 βουλευτών για την αναθεώρηση του άρθρου 101 του Συντάγματος με στόχο την αποκέντρωση με αυτοδιοίκηση


https://i.ytimg.com/vi/QFMLdAEPs44/maxresdefault.jpg 
Αξιοποιώντας την συνταγματική αναθεώρηση ως μία κορυφαία ευκαιρία για την αναβάθμιση του ρόλου της αυτοδιοίκησης, η βουλεύτρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, κ. Μ. Θελερίτη, από κοινού με 56 βουλευτές και βουλεύτριες, κατέθεσαν συμπληρωματική πρόταση για την αναθεώρηση του άρθρου 101 του

Πέτρος Τατούλης «Ο Εθελοντισμός αποτελεί δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού»



«Ο Εθελοντισμός αποτελεί δείγμα πολιτισμού και προάγει τον ανθρωπισμό» είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης και απονομής τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντικούς συλλόγους δασοπυροσβεστών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τιμήθηκαν οι εθελοντικοί σύλλογοι δασοπυροσβεστών, που με αυτοθυσία και περίσσεια ψυχή βοηθούν σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΑΣΕΠ για 3Κ: Ολοκληρώθηκε η β’ φάση ελέγχου - Αλλαγές 50-60 τοις εκατό - Εγγυήσεις και καμία έκπτωση

Στη Βουλή παρευρέθη και τοποθετήθηκε χθες, 21η Ιανουαρίου 2019, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων κατά τη δεύτερη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Συμβασιούχοι ΟΤΑ στο εκλογικό 2019: Εγκύκλιος Χαρίτση για τον προγραμματισμό των προσλήψεών τους

Το γεγονός ότι το 2019 αποτελεί έτος αυτοδιοικητικών εκλογών και καθίσταται ενεργή η πρόβλεψη του αρ.28 του ν.2190/1994, όπως ισχύει, με την οποία αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και  ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR

5.500 δωδεκάμηνες προσλήψεις: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα


Αναρτήθηκαν την 21η/1/2019, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων στο “Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για  ....

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε για να είμαστε υγιείς;


poses-ores-prepei-na-koimomaste-gia-na-eimaste-ygieis.jpgΜία επιστημονική έρευνα που έγινε στην Ισπανία δείχνει πόσο επηρεάζουν την υγεία οι λίγες ώρες ύπνου και συγκεκριμένα αναφέρεται σε όσους κοιμούνται λιγότερες από έξι ώρες το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

 

Τα τρία ΟΧΙ της Εθνικής Αξιοπρέπειας


Γράφει ο
Κωνσταντίνος Χολέβας
 
Για τον πολιτικό μας κόσμο και για όλους τους υπεύθυνους Έλληνες πολίτες έφθασε η ώρα των κρισίμων επιλογών. Θα επιλέξουμε την εθνική ταπείνωση, την ηττοπάθεια και τη διάλυση της εθνικής μας ταυτότητας ή θα αγωνισθούμε για να προχωρήσει ο Ελληνισμός με το κεφάλι ψηλά σε μία δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη και για την Ανθρωπότητα;
Καλούμαστε και σήμερα να πούμε τρία ξεκάθαρα ΟΧΙ για να προστατεύσουμε την Ιστορία μας, την Παράδοσή μας και την Αξιοπρέπειά μας. Για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία Ελλάδα με ταυτότητα και αξίες.

Βουλιάζει η οικονομία, χάνεται η Μακεδονία.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Το (προπαγανδιστικό) «επιχείρημα» που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να μας πείσει ότι δεν έμενε τίποτε άλλο με το οποίο να ασχοληθεί και για να μην μένει… άπραγος έπιασε να «λύσει» το Σκοπιανό, είναι ότι το μεγάλο του ατού είναι η… οικονομία!
Αυτό είπε επί λέξει στην συνέντευξή του στο Open και στην Έλλη Στάη! Και βέβαια, όπως και όλα τα άλλα ψέματά του, το είπε κι’ αυτό χωρίς να κοκκινίζει.

Το πολύ ασβέστιο προκαλεί υπερασβεστιαιμία με ναυτίες, κόπωση, αρρυθμίες, κατάθλιψη


Serum calcium and risk of migraine


Πολλοί άνθρωποι φροντίζουν να λαμβάνουν καθημερινά ασβέστιο, θεωρώντας ότι αντιμετωπίζουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού. Έτσι είτε μέσω των τροφών, που καταναλώνουν πχ γαλακτοκομικά, είτε με

Μετανάστευση, τρομοκρατία και ευρωπαϊκή κοινωνική ατζέντα τέθηκαν από την ελληνική πλευρά στη συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.


Στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, στο Βουκουρέστι, συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε. (COSAC). Από ελληνικής πλευράς συμμετείχε η βουλευτής κυρία Μαρία Τριανταφύλλου, μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Κύριοι ομιλητές ήταν η Αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Κυβέρνησης για Θέματα Υλοποίησης Στρατηγικών Συνεργασιών, κυρία Ana Birchall, η Επίτροπος της Ε.Ε. για την Περιφερειακή Πολιτική, κυρία Corina Creţu, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ρουμανίας, κ. Daniel Daianu.

Eκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Η Οικονοµική Ανάπτυξη της Πελοποννήσου µέσω της Ανάδειξης και Αξιοποίησης της Πολιτιστικής της Κληρονοµιάς»



Από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, το Σάββατο 19/01/2019, με πρωτοβουλία του 11ου Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου Ν/Α Πελοποννήσου και της Ένωσης Φίλων Διώρυγας Κορίνθου «Ο Περίανδρος», με θέμα «Η οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου μέσω της ανάδειξης και αξιοποίησης της πολιτιστικής της κληρονομιάς».

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜ. ΓΚΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ
ΑΝΕΣΤΗ ΓΚΡΟΥΤΣΗ
Η συμμετοχή στα κοινά και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση, η οποία διέρχεται μέσα από τη διεκδίκηση της στήριξης των συντοπιτών μας, αποτελεί για μένα μια απόφαση της οποίας πρέπει να προηγείται η αυτοκριτική.
Μια προσωπική αξιολόγηση των λόγων και των προθέσεων της συμμετοχής, των ικανοτήτων που απαιτούνται για τη διοίκηση του τόπου, των στόχων που απαιτούν όραμα, αφοσίωση και υπερβάσεις.
Ως εξειδικευμένος στον τομέα των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας και της διεπιστημονικής έρευνας, αναγνωρισμένος από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, θέλω να αγωνιστώ για την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας και μέσα από την υιοθέτηση και εφαρμογή των καλύτερων εργαλείων και πρακτικών.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, σε μια ειλικρινή συμφωνία οράματος και τρόπου υλοποίησής του. Για ένα Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Ανέστης Γκρούτσης
Καθηγητής Πληροφορικής και Οικονομίας
Αντιπρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτων Βοηθειών" -Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” 
απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό 


Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” στις 26& 27 Ιανουαρίου 2019.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών ''ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ'' διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες) υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αποτελείται από 5 ενότητες:

ΥΠΕΣ: Προγραμματισμός προσλήψεων για το 2019 μέσω ΑΣΕΠ (εγκύκλιος)


Με εγκύκλιο του, τοΥπουργείο Εσωτερικών καλεί τους φορείς για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για το έτος 2019, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσιονομική

ΑΔΕΔΥ: Γνωμοδότηση για τη διεκδίκηση αναδρομικών 13ου – 14ου μισθού (έγγραφα)


Στη δημοσιοποίηση της γνωμοδότησης που αφορά τη διεκδίκηση των αναδρομικών του 13ου – 14ου μισθού, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ και σε σχετική ανακοίνωση της, σημειώνει:
Μετά την επίσπευση της εκδίκασης, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα διολισθαίνει σε στενά και επιικίνδυνα μονοπάτια σύμφωνα με το σχέδιο υποτέλειας των Ελλήνων στον 21ο αιώνα. Δεν έφθανε όλη η καταστροφή που έφερε η σάπια Μεταπολίτευση τώρα επιδιώκεται και η πολιτική ασφυξία τους λαού μας. Τα πολιτικά κόμματα που οι ψηφοφόροι

Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ επικεφαλής του συνδυασμού "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" (video)..


ΒΙΝΤΕΟ: ΑΧΙΟΝ TV - Μαίρη Νικολοπούλου

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0: Εφιάλτης δίχως τέλος

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0: Εφιάλτης δίχως τέλος

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπερτόλιο στο 52΄ η Λαμία συνέχισε το σερί νικών της (1-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν εμφανώς καλύτερη, είχε σχέδιο, αυτοπεποίθηση και τον Μπαράλες να βρίσκεται... παντού. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν είχε σοβαρό πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού του, ο Μπουζούκης ήταν αποκομμένος και οι επιθετικοί του ήταν... άσφαιροι, σε τραγική κατάσταση.

Ο Επαμεινώνδας Κατσούλας ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης:" Το στοίχημά μας να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να γίνουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...".


 https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50439821_1210783459078079_577787188528283648_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=590808fdfa8e3a8d6e72b086dff6f07d&oe=5CCB04C2
Την κάθοδό του στις επερχόμενες  Δημοτικές εκλογές , ανακοίνωσε απόψε σε συγκέντρωση  στο SIKYON HOTEL   και την διεκδίκηση  του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού συλλόγου Κορινθίας  κ.  Επαμεινώνδας  Κατσούλας. Το όνομα του συνδυασμού του κ. Κατσούλα « ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
 Όπως τόνισε  στην ομιλία του ο κ. Κατσούλας «Όραμά μας το καλύτερο μέλλον του τόπου μας… Το στοίχημά μας να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας  να γίνουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ , όπως  και  η επιλογή του ονόματος του συνδυασμού μας  που δεν είναι τυχαίο αλλά εκφράζει  την θέληση να  γίνουμε  Ενεργοι δημότες και  να πάρουμε  τις  τύχες του τόπου μας στα χέρια μας"…
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι 
https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50528155_1210867145736377_556807999864176640_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=2490e41c692ba15e8d2ac9766d2d43de&oe=5D0094A6 Στη παρουσία του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ   ΔΗΜΟΤΕΣ, το παρών έδωσαν   παλιοί και νέοι  της τοπικής  αυτοδιοίκησης , οι οποίοι πήραν και το λόγο στο βήμα που τους παρεχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσούλας. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Νίκος Κουρτζής, ο πρώην αντιδήμαρχος  Ξυλοκάστρου κ. Παναγιώτης Ψαράκης, ο Γρηγόρης Κλαδούχος, ο πρώην  Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Χρήστος Μητρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Σαρανταπήχου κ. Γιάννης Μητρόπουλος, ο κ. Κλωνής, ο πρωην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Δαμασκηνός και πλήθος κόσμου.