Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια της ΔΗΜ. ΤΟ Σικυωνίων στο Κιάτο.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΠαρουσία  του αντιπρόεδρου της  Νέας Δημοκρατίας  Άδωνη Γεωργιάδη  έγιναν  απόψε στο Κιάτο επί της οδού Κλεισθένους 12, τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σικυωνίων.  Ακολούθησε στο Δημαρχείο , στο κατάμεστο Δημοτικό αμφιθέατρο Κιάτου)   η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, όπου κεντρικός ομιλητής  ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. ΤΟ Σικυωνίων κ. Αναστάσιο Γκιούλη ό οποίος μεταξύ άλλων  ανάφερε « Ο στόχος μας είναι κοινός ένα καλύτερο αύριο και τον στόχο αυτό δεν τον διαπραγματευόμαστε. Οι εκλογικές αναμετρήσεις της επόμενης περιόδου 
 


( Ευρωεκλογές, Εκλογές Τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτικές) συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό αυξημένων απαιτήσεων. Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια , εγρήγορση  και οργανική ετοιμότητα.. Ένα είναι βέβαιο ότι και πάλι θα κερδίσουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων γιατί η  Νέα Δημοκρατία διαθέτει πλεόνασμα αξιόλογων στελεχών με αρχές και διάθεση με ικανότητες προσφοράς...".

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΗΣ, άτομα στέκονται και κουστούμιΣτην ομιλία του ο Αδωνις Γεωργιάδης  αναφέρθηκε για την πορεία της οικονομίας, το Σύμφωνο των Πρεσπών και φυσικά τις εκλογές που έρχονται. Απευθυνόμενος στον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και Υποψήφιο  Δήμαρχο  Κορινθίων κ. Πελοπίδα Καλλίρη ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. του είπε ""Θέλω να κερδίσεις στον Δήμο(Κορινθίων), γιατί το αξίζεις, θα σαι καλός Δήμαρχος, αλλά θέλω και να χάσεις γιατί θέλω να σε πάρω μαζί μου για Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου."

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονταιΤο παρών στην  εκδήλωση  της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σικυωνίων έδωσαν  ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος  , ο Δημαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Καρπούζης , η πολιτευτής  Γιώτα Μπάγκα , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αναστάσιος Γκιολής και Νίκος Κεκερής, ο υποψηφιος Περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Βυτινιώτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης , ο πρ. προεδρος ΝΟΔΕ  Χρήστος Δημητρόπουλος , τα στελέχη της Ν.Δ η κ. Αναγνωσταρά , η κ. Βιβή Ξένου , ο κ. Φώτης Παπαγεωργίου , ο Ηλίας Ξένος  και πλήθος κόσμου.

Φωτό: ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ