Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ξέφυγε με +5 ο Αστέρας Μαγούλας , Η Θήβα 1 - 0 τον Α. Ο. Λουτρακίου

Αποσπάστηκε στο + 5 από τους διώκτες του ο Αστέρας Μαγούλας. Η ομάδα του Βογιατζή επικράτησε 2-0 του Αστέρα Δρεπάνου και πλέον έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος αν και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Οι Λούπας (58'), Λαμπρινάτος (70') αφού σημάδεψαν πρώτα τα δοκάρια βρήκαν στην συνέχεια τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο πρώτος σκόρερ στο 80' και ο δεύτερος στο 90' έκανε το 2-0.
Ντεμπούτο με το δεξί για τον Αυλωνίτη στον πάγκο της Θήβας. Η ομάδα της Βοιωτίας με τέρμα του Καρύδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟ Λουτράκι (1-0) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι με τον Μπινιάκο στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΑΟ Θηβα: Γενιτσαρίδης, Ζυγογιάννης, Πέρρος, Καρύδης, Καραμπετιάν, Φύτρος, Νταφόπουλος (75Γκαράνης), Κωτσάλας, Μπινιάκος (90Πανουργιάς), Παπαδόπουλος (54Κατσογιάννης), Περιάλης.
ΠΑΟΛ: Βουρνάζος, Χατζηνικολής, Παινέσης (67Μούτσος), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Αποστολάκης (74Τσουμάνης), Χρυσαφίδης, Νάστος (81 Γεώργαρης), Σακελλαρίου.
Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν τα Λουκίσια. Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόπουλο και στο 73' ο Γίγας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απέναντι στην Ένωση Μιδέας που έχασε έδαφος για τον τίτλο αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Όσο ζει ελπίζει ο Πανναυπλιακός. Η ομάδα του Ναυπλίου έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης και ιδιαίτερα φορμαρισμένης Χαλκίδας με 1-0 και έμεινε μέσα στο κόλπο της παραμονής. Ο Αντωνόπουλος στο 52' εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του ΑΟΧ και με κεφαλιά έκανε 1-0.
Ο Μακρής με πλασέ στο 32' νίκησε τον Δρόσο και χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Δάφνη Ερυθρών με αντίπαλο τον Αίαντα Παραλίας. Βέβαια ο σκόρερ λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος καθώς δυο λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Ένα γκολ μισή κατηγορία πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα μέσα στο Δήλεσι ο Αγγελόπουλος. Ο άσος των Βρασιών στο 90' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο. Στις καθυστερήσεις ο Δημάκος είχε δοκάρι ενώ στο 20' έχασε πέναλτι ο Παππάς. Στο 70' αποβλήθηκε ο Παύλου και πέντε λεπτά αργότερα ο Κύρκος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κρανίδι και Πόρος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νεόφυτο στο 18' αλλά ο Χρήστου ισοφάρισε στο 52'. Τα δοκάρια σημάδεψαν οι Νεόφυτος (24'), Ξύδης (34') και Πέτγαζλης (67').
Το τέρμα του Σπ. Λαγού στο 7' ήταν αρκετό για τον Παναρκαδικό προκειμένου να πάρει τη νίκη μέσα στο Κιάτο επί του Πέλοπα. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Παναρκαδικό στα τελευταία τρία ματς και έτσι η ομάδα της Αρκαδίας ξέφυγε από την τελευταία θέση όπου πλέον βρίσκεται ο Πέλοπας.
ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασαμπέλι, Ροθώνης, Μουρτζάκης, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Σέγγας, Γουσελάς (56' Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Μιχαλόπουλος (66' Σαμανίδης)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Τσόγκας (70' Λαγός Γ.), Μπεντεβής, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Ιωάννου, Δήμος, Τζανής (54' Μπακογιαννάκης), Λαγός Σπ., Σωπιάδης (88' ΑΚουλόπουλος).

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αστέρας Μαγούλας-Αστέρας Δρεπάνου 2-0
Θήβα-ΠΑΟ Λουτρακίου 1-0
Δήλεσι-Βρασιές 0-1
Λουκισίων Α.Ο.-Ενωση Μιδέας 2-0
Πέλοπας Κιάτου-Παναρκαδικός 0-1
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Πόρος 1-1
Δάφνη Ερυθρών-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 1-0
Πανναυπλιακός-Χαλκίδα 1-0

Η βαθμολογία

24
51-13
57
24
36-13
52
23
42-13
51
24
31-26
38
23
29-15
36
24
33-24
36
23
27-22
36
23
28-27
34
22
22-21
31
24
30-32
29
23
22-28
29
23
34-39
24
23
16-30
23
24
15-38
19
23
23-49
19
24
18-46
19
24
23-44
18

Νίκησε στα Φιλιατρά η Καλαμάτα και ξέφυγε με 10 του Αστέρα που έχασε στην Αμαλιάδα

Δέκα βαθμούς αποσπάστηκε η Καλαμάτα από τον Αστέρα Αμαλιάδας και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο και την άνοδο καθώς ο Εθνικός Σαγέικων εκανε την έκπληξη και κέρδισε μέσα στην Αμαλιάδα τον τοπικό Αστέρα με 2-0..
Δεν ανέδειξε τελικά νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον Ατρόμητο Λάππα που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.
Επίσης στο 0-0 έμειναν και ο Διαγόρας Βραχνέικων με το Ζαβλάνι στο ντέρμπι της Κυριακής. Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Κυπαρισσία επί του Μεσσηνιακού με 3-2 στις καθυστερήσεις. Τέλος σημαντική νίκη για τον Τριταιϊκό που επικράτησε 1-0 του Αχιλλέα και απομακρύνθηκε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκλονιστικό ματς στην Κεφαλονιά όπου τελικά ο Αστέρας Μαχαιράδου πήρε το ντέρμπι των επτανήσιων με 3-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καλαμάτα 23 59
Αστέρας Αμαλιάδας 24 49
Ατρόμητος Λάππα 24 46
Αχαϊκή 24 43
Τριταιικός 24 42
Σπάρτη 23 39
Πάμισος 24 36
Κυπαρισσία 23 35
Διαγόρας Βραχνέικων 23 34
Αστέρας Μαχαιράδουν 24 34
Εράνη Φιλιατρών 23 31
Εθνικός Σαγέικων 24 29
Ζαβλάνι 23 27
Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς 24 20
Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας 24 18
Μεσσηνιακός 23 11
Κροκεές 23 9

Υπ' ατμόν ο Κουρμμπανάς από την Κόρινθο. Είπε στους παίκτες οτι φεύγει!

 
Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν μετά το τέλος του αγώνα της Κορίνθου με την Παναχαϊκή πως ο Νίκος Κουρμπανάς έθεσε την παραίτησή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός είπε στους παίκτες μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο και θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της «Μπάρτσα».
Φυσικά θα γίνουν επαφές ανάμεσα στον Κουρμπανά και τον πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Μαυρονάσιο, ώστε να μεταπειστεί και να συνεχίσει.

golden3.gr

Η στέψη του «Θρύλου» μετατέθηκε για την επόμενη αγωνιστική. Τα έφερε όλα... Τούμπα. και έχασε με αυστηρό πέναλτι 2 - 1 από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που  έχει νικήσει φέτος δύο φορές, τον Ολυμπιακό καθώς τον νίκησε (ξανά) (2-1) στην Τούμπα ,  με τους «ερυθρόλευκους» να φωνάζουν για τη φάση του πέναλτι ανατρέποντας το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και η στέψη των «ερυθρόλευκων» μετατέθηκε για την επόμενη αγωνιστική...
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 12' με τον Τζιμπούρ, ο Κουτσιανικούλης ισοφάρισε στο 45' με το «τσαφ» του Πάρντο και ο «δικέφαλος» πήρε τη νίκη με το πέναλτι του Βιτόλο (71') που υπέδειξε ο Κωνσταντινέας στο... άγγιγμα του Αβρ. Παπαδόπουλου στον Βιεϊρίνια.
Στο α' ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό... Είδαμε τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά, να προηγείται με 1-0 στο 12' με τον Τζιμπούρ, στο 16' ο Ζαϊρί υπό την πίεση του Γκαρσία να χάνει ένα... άχαστο γκολ και μετά φτάσαμε στο 44' για να ξαναδούμε φάση! Ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ, ο Τζιμπούρ έγινε αποδέκτης της μπάλας, σούταρε από πλάγια θέση με τον Σαβίνι να διώχνει πάνω στη γραμμή και να αποσοβεί το 0-2 και στην κόντρα ήρθε η ισοφάριση! Στην κόντρα ο Ρόμενταλ έκανε το πρώτο λάθος, ο Φωτάκης έβγαλε τον Κουτσιανικούλη στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας, Πάρντο στο ημικύκλιο της περιοχής στην προσπάθεια του να απομακρύνει πέτυχε τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να γράψει το 1-1. Ο «δικέφαλος» βγήκε στην κόντρα με όλο τον Ολυμπιακό να έχει ανέβει για το κόρνερ κι ο ταχύτατος Κουτσιανικούλης πίεσε τον Πάρντο που βγήκε εκτός περιοχής για να διώξει, έκανε «τσαφ» κι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πλάσαρε σε κενή εστία για να κάνει το 1-1 με το φινάλε του ημιχρόνου! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του «Κούτσια» με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η ομάδα του Χάβου ανέκτησε το χώρο του κέντρου κι έκανε τρεις φάσεις μέσα σε 6 λεπτά (47'-53') για να σκοράρει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε με κορυφαία φάση το οριζόντιο του Ετο στο 48'.
Στο 58' ο Χάβος έριξε στο ματς τον Βιεϊρίνια αντί του Φωτάκη κι ο «δικέφαλος» έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος, ενώ 10 λεπτά αργότερα μπήκε κι ο Σαλπιγγίδης και οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί. Τελικά, ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων δικαιώθηκε που έριξε στο ματς τους δυο προαναφερθέντες, καθώς δημιούργησαν ρήγματα.
Σε μια φάση εξ αυτών, ο Βιεϊρίνια έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Αβρ. Παπαδόπουλος... ακούμπησε τον Πορτογάλο που έπεσε στην περιοχή κι ο Κωνσταντινέας έδωσε το αυστηρό πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη, με τον Βιτόλο να νικά τον Πάρντο στο 71'.
Μετά το γκολ ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Ουρτάδο αντί του κουρασμένου Ιμπαγάσα και τον Πάντελιτς αντί του Ρόμενταλ, όμως η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν βελτιώθηκε και η μοναδική καλή φάση ήρθε στο 90+3' με το φάουλ του Χολέμπας που πέρασε ελάχιστα άουτ…
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Ιβιτς (77' Τσουκαλάς), Κουτσιανικούλης, Φωτάκης (58' Βιεϊρίνια), Μουσλίμοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Μανιάτης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλπμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού (63' Φουστέρ) , Ιμπαγάσα (72' Ουρτάδο), Μοντέστο, Ζαϊρί, Ρόμενταλ (73' Πάντελιτς), Τζιμπούρ.

ΑΕΚ - Καβάλα 1-0

Σε ένα μέτριο ματς, η ΑΕΚ με χρυσό σκόρερ τον Νάτσο Σκόκο πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Καβάλας που έπαιζε από το 53' με δέκα παίκτες. Αύξησε τη διαφορά ο δικέφαλος και στην βαθμολογία των πλέι οφ.
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Νταντόμο, Μίτσελ, Λαγός, Μπερνς (1η στο 55'), Λυμπερόπουλος, Μπάχα (3η στο 70'), Γκέντσογλου (2η στο 62').
Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ (3η στο 84'), Περεϊρίνια (1η στο 46'), Ρίος (2η στο 75), Νικουλάε, Καρντόζο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Αμπντούν

Συνωστισμός στην κορυφή! Τεράστια νίκη για την Παναχαϊκή στο ντέρμπι με την Κόρινθο για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football League 2. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 1-0 της «Μπάρτσα» και μάλιστα αγωνιζόμενη στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες. Το «χρυσό» γκολ ο Κυβελίδης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Με ένα γκολ του Κυβελίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα η Παναχαϊκή κέρδισε στο μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι ,με 1 – 0 την Κόρινθο μέσα στο κατάμεστο από 2.500 περίπου φίλαθλους γήπεδο του Συνοικισμού , όπου παραβρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μακρής. Με την νίκη της αυτή η Πατρινή ομάδα έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πλατανιά , που έχασε από τα Χανιά στο ντέρμπι της Κρήτης, που έχουν συγκάτοικο και τη Ρόδο με την οποία θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή .Στον αγώνα της Κορίνθου οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά να είναι υπέρτερη στο Α’ ημίχρονο
Ο ΑΓΩΝΑΣ
- 11’ Μπαλιά του Ντόμα στον Μαρίνο, ωστόσο ο Χάχαλης «διάβασε» τη φάση βγήκε γρήγορα από την εστία του και απομάκρυνε τον κίνδυνο γιά τους Πατρινούς
- 13’ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Ουρτάδο να πιάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τα ακροδάχτυλα ο Αρχοντάκης, έδιωξε σε κόρνερ!
- 22’ Μόνος αμαρκάριστος έπειτα από λάθος της άμυνας της Κορίνθου, ο Καραγιάννης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων
- 33’ Ο Ντόμας «βγάζει» τον Μαντά σε τετ α τετ με τον Χάχαλη, δεν προλαβαίνει ο επιθετικός της Κορίνθου να κάνει την προβολή και η μπάλα περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της Παναχαϊκής
- 36’ Γύρισμα του Ουρτάδο στη μικρή περιοχή, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία οι Ατματζίδης – Καραγιάννης και ο Αρχοντάκης, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια
- 40’ Ο Ντόμας από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!
* Ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι, όταν Σπυρόπουλος και Φούφουλας ήρθαν στα χέρια.
- 55’ Πάσα του Ατματζίδη στον Ουρτάδο, αυτός από το σημείο του πέναλτι, προσπάθησε να «νικήσει» τον Αρχοντάκη, όμως, ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα!
- 63’ Δοκάρι για την Παναχαϊκή! Ο Καραγιάννης από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη
- 75’ Απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Δελαπόρτα
για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μαρίνο! από τον Διαιτητή Καλογερόπουλο (Αθηνών) που κιτρίνισε 24' Μαρίνος, 50' Σπυρόπουλος, 78' Ψυχογιόπουλος, 86' Μαντάς / 27' Κοιλιάρας, 50' Φούφουλας
- 88’ Ο Κυβελίδης συνδυάστηκε με τον Φούφουλα, σούταρε προς την εστία του Αρχοντάκη, όμως, το πόδι του Νικολάου, απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ!
- 89' Χέρι του Μαντά στη μεγάλη περιοχή, μετά από σουτ του Κυβελίδη , ο κ. Καλογερόπουλος λέει "παίζεται"! Έντονες οι διαμαρτυρίες των παικτών της Παναχαϊκής!
- 92' Ο Κυβελίδης "χρυσή αλλαγή", "νικάει" τον Αρχοντάκη και πέτυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του!

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης (70' Ζάρκος), Φίλης, Σπυρόπουλος, Νικολάου, Μαντάς, Μαρίνος (62' Δημητριάδης), Παυλίδης, Μπιτσάκος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (77' Χρουστουλάκης).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Δαμιανίδης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκλιώτης, Φούφουλας, Ατματζίδης (68' Δελαπόρτας), Καραγιάννης (86' Κυβελίδης), Ουρτάδο (80' Λουμπαρδέας).

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παρά την απρόσμενη ήττα εντός έδρα στο τοπικό ντέρμπι από τον ΑΟ Χανίων με 2-1 ο Πλατανιάς έμεινε στην κορυφή, εκεί όπου πλέον εκτός από την Παναχαϊκή έχει συγκάτοικο και την Ρόδο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 (36' Στρατάκης σουτ - 74' Μανίκας κεφ )με τον Βύζαντα στα Μεγάρα. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε (31' Κατσικοκέρης) , αλλά τα Χανιά ισοφάρισαν τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2' Tεπετός σουτ} και πήραν τη μεγάλη νίκη με γκολ και πάλι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού{96' Δρακάκης σουτ).
Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε και ο Ηρακλής Ψαχνών, με την ομάδα της Εύβοιας να μη δυσκολεύεται να πάρει τη νίκη με 2-0 από το Ρουφ, σκοράροντας στο δεύτερο γκολ κάθε ημιχρόνου (2' Σέγκος σουτ, 48' Μάτσος σουτ) .
Σπουδαίο διπλό με σκορ 2 -1 πήρε ο Απόλλωνας (30' Καραδέμητρος σουτ, 70' Βέρμπης σουτ )στο Αίγιο, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει ένα τρίποντο που του διατηρεί τις ελπίδες να διεκδικήσει την άνοδο. Ο Παναιγιάλειος, πάντως, θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» τη νίκη, αφού εκτός από το γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο (18' Σκαρτσίλας σουτ} είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 8’ με τον Παπαδόπουλο. Τέλος, στο ντέρμπι της ουράς, ο Πανηλειακός επικράτησε με 1-0 (55' Σωτηρόπουλος) στην Χερσόνησο του Ολυμπιακού και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή, έχοντας και δοκάρι στο 26' με τον Λαμπρογεώργο.

Τα αποτελέσματα:
Πλατανιάς – Χανιά                                          1-2
Βύζας Μεγάρων – Ρόδος                                1-1
Ηρακλής Ψαχνών – ΠΑΟ Ρουφ                     2-0
Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης              1-2
Χερσόνησος – Πανηλειακός                          0-1
Κόρινθος – Παναχαϊκή                                  0-1
Αίας -Σαλαμίνας - Αγία Παρασκευή            3-0 α.α.
Ασπρόπυργος - Κεραυνός Κερατέας          3-0 α.α

Η Βαθμολογία
( Σε 24 αγώνες)

1. Πλατανιάς Χανίων
31-12
43
2. Παναχαϊκή
33-16
43
3. Ρόδος
29-18
43
4. Ηρακλής Ψαχνών
29-21
41
5. Κόρινθος
27-17
40
6. Απόλλων Σμύρνης
30-21
40
7. Βύζας Μεγάρων
27-17
39
8. Παναιγιάλειος
23-19
38
9. Αίας Σαλαμίνας
28-32
31
10. Χανιά
27-31
31
11. ΠΑΟ Ρουφ
28-26
30
12. Ασπρόπυργος
23-27
29
13. Πανηλειακός
15-19
28
14. Ολυμπιακός Χερσονήσου
17-23
24
15. Αγία Παρασκευή
13-41
16
16. Κεραυνός Κερατέας
8-46
6

Παιδικό πρωτάθλημα Κορινθίας

A’ ΟΜΙΛΟΣ
15η Αγωνιστική

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                            6 - 1
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06                                   1 - 3
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ                             3 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ    15/3

Βαθμολογία

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ……..36
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06….........31
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ…........25...


Β’ ΟΜΙΛΟΣ
15η Αγωνστική
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ               6 - 0
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ            0 - 3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                               5 - 2
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.                                     7 - 0

Βαθμολογία
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ……….    34
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ…. 32
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ……….  27...

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
15η Αγωνστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.    1 - 3
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ             0 - 9
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ                      6 - 2
ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒ. - ΑΠΕΣΣΑΣ                          0 - 0

Βαθμολογία

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ……….37
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ…….. 30
ΑΠΕΣΣΑΣ…………….   25...

Οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 10.000 - Φόβοι για μετασεισμούς 7 ρίχτερ και νέα τσουνάμι

Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει σήμερα μία ανθρωπιστική κρίση μετά τον καταστροφικό σεισμό των 9 βαθμών και το τσουνάμι που την έπληξαν την Παρασκευή αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς νερό, ηλεκτρικό, θέρμανση ή σπίτια.
Η ιαπωνική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο επίσημος απολογισμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 1.000.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της νομαρχίας Μιγιάγκι, που επλήγη ιδιαίτερα από το σεισμό, δήλωσε ότι υπάρχουν φόβοι για 10.000 νεκρούς μόνο σε αυτή την περιοχή, ενώ και άλλοι αξιωματούχοι κάνουν ανάλογες προβλέψεις.

Βάζουν χέρι στις καταθέσεις

H άνοδος... περνάει από τον Iσθμό. KOPINΘOΣ - ΠANAXAΪKH

Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Πελοπονήσσου, Kόρινθος και Παναχαϊκή, «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους στο μεγάλο ματς της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου που θα γίνει σε μία ώρα (3 μ.μ.)στο Γήπεδο του Συνοικισμού της Kορίνθου.  Eνα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση-άνοδος για τις δύο ομάδες, οι οποίες πριν από τη σέντρα ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία.
Oι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προέρχονται από δύο σερί ήττες (Hρακλής Ψαχνών, Pόδος), αντίθετα οι Aχαιοί μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με τριάρες κόντρα σε Aίαντα Σαλαμίνας και Hρακλή Ψαχνών. Στον τομέα της προϊστορίας υπάρχει μια σχετική ισορροπία, καθώς στις μονομαχίες των δύο αντιπάλων στην Kόρινθο η «Mπάρτσα» μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ δύο διπλά έχει η Παναχαϊκή. Mάλιστα, αυτά είναι συνεχόμενα τις δύο τελευταίες σεζόν.
Διαιτητής: Kαλογερόπουλος (Aθηνών), Bοηθοί: Nακόπουλος, Nτάλλας (Aθηνών)
Aπό κει και πέρα την Παρασκευή ο χορηγός της Kορίνθου, Γιάννης Λαρισινός, υποσχέθηκε πριμ της τάξεως των 3.000 έως 5.000 ευρώ αναλόγως του... εύρους της νίκης. Στο παιχνίδι των πριμ ενδέχεται να μπουν και άλλοι φορείς της πόλης της Κορίνθου.
Στα πλάνα του Νίκου Κουρμπανά για το ντέρμπι κόντρα στην Παναχαϊκή βρίσκεται ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Κορίνθου θα δώσει το «παρών» στο πελοποννησιακό ντέρμπι, μια και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο δάκτυλο του ποδιού του.
Απεναντίας, ο Πέτρος Δημητριάδης δεν κατάφερε να προπονηθεί, ωστόσο θα βρίσκεται στην αποστολή. Επιστρέφουν οι Φίλης, Ντόμας και Μπιτσάκος.
KOPINΘOΣ (Nίκος Kουρμπανάς): 91. Δημαράκης, 99. Aρχοντάκης, 88. Kαρνέσης, 8. Mαντάς, Xουστουλάκης, 34. Ψυχογιόπουλος, 16. Γιαννούλης, 15. Φραγκάκης, 3. Φίλης, Mεϊμάρογλου, 14. Mπιτσάκος, 10. Δημητριάδης, Nτόμας, 6. Σπυρόπουλος, 17. Στυλιανίδης, 33. Σεντεμέντες, 4. Παππάς Σπ., 7. Παππάς Xρ., Mπένος, Tσουλάκος, 24. Παπαευθυμίου, Mαρίνος, 21. Zάρκος, 26. Nικολάου, 31. Παυλίδης, 20. Kαφαντάρης.
Στο Πατρινό στρατόπεδο, τώρα,  ο Aλέξης Kούγιας ζήτησε από τους παίκτες να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Συνοικισμού.
Οι «κοκκινόμαυροι» μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ολοκλήρωσαν αργά χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους  κατέφθασαν στο Λουτράκι. Στην αποστολή και ο άρρωστος Δαμιανίδης, όπου η παρουσία του στην τελική 18αδα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός του "μόνιμου" απόντα Χρόνη, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Φυντάνη.
ΠANAXAΪKH (Hλίας Φυντάνης): 12. Δρακόπουλος, Aθανασόπουλος, 24. Xάχαλης, 2. Aκπαρίδης, Σετάι, 14. Γ. Iωάννου, Λαζαρίδης, Kωνσταντινίδης, 10. Bλασόπουλος, 15. Πάνος, 16. Mαρτίνος, Φούφουλας, 26. Nτίνας, 22. Aτματζίδης, 18. Kοκλιώτης, 7. Zαχαράτος, 4. Γ. Λαμπρόπουλος, 9. Kαραγιάννης, 31. Kοιλιάρας Γ., Πυθαρούλης, 88. Δελαπόρτας, 77. Στεργίδης, 21. Λουμπαρδέας, 33. Πάγκαλος, 13. Oυρτάδο, 19. Kυβελίδης.

Οι άλλοι αγώνες

Tην ίδια ώρα σπουδαία ματς διεξάγονται σε Xανιά, Mέγαρα και Aίγιο. Aρχικά στην Kρήτη υπάρχει ο «εμφύλιος» του πρωτοπόρου Πλατανιά με τον συντοπίτη AOX, στη Δυτική Aττική ο φορμαρισμένος Bύζας υπόσχεται ένα δύσκολο απόγευμα στη Pόδο, ενώ, τέλος, στην πόλη της Aχαΐας ο τοπικός Παναιγιάλειος κοντράρεται με τον Aπόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για μια θέση στην πρώτη τριάδα.
Oι αναμετρήσεις Aσπρόπυργος - Kεραυνός Kερατέας και Aίας Σαλαμίνας - Aγία Παρασκευή δεν θα διεξαχθούν λόγω της αποβολής του Kεραυνού και της Aγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (6ος & 7ος όμιλος)


6ος όμιλοςΔοκιμασία στα Φιλιατρά και με γεμάτες τσέπες η ΚαλαμάταΗ πρωτοπόρος Καλαμάτα που έχει κάνει και το ρεπό της δοκιμάζεται σήμερα στα Φιλιατρά με αντίπαλο την Εράνη την ίδια ώρα που ο Αστέρας Αμαλιάδας υποδέχεται τον Εθνικό Σαγέικων. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Αχαϊκή-Ατρόμητος Λάππα, Διαγόρας Βραχνέικων-Ζαβλάνι. Σέντρα στις 15.00 εκτός από το ντέρμπι των επτανήσιων ανάμεσα στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς και τον Αστέρα Μαχαιράδου που θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα.

Το πρόγραμμα
Μεσσηνιακός-Κυπαρισσία
Πάμισος-Κροκεές
Εράνη Φιλιατρών-Καλαμάτα
Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας-Τριταιικός
Διαγόρας Βραχνέικων-Ζαβλάνι
Αχαϊκή-Ατρόμητος Λάππα
Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός Σαγέικων
Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς-Αστέρας Μαχαιράδου

7os ΟΜΙΛΟΣΕπικίνδυνη αποστολή για την Ένωση Μιδέας .

Η Ένωση Μιδέας ήταν η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα του Δουβίκα παίζει την Κυριακή εκτός έδρας στα Λουκίσια και θέλει τη νίκη για να παραμείνει γερά στο κόλπο της ανόδου καθώς εάν και δεύτερη πρέπει να σημειώσουμε πως έχει κάνει το ρεπό της. Ο πρώτος Αστέρας Μαγούλας υποδέχεται τον τρίτο από το τέλος Αστέρα Δρεπάνου ενώ η Θήβα στο ντεμπούτο του Αυλωνίτη στον πάγκο της φιλοξενεί τον ΑΟ Λουτράκι του Πετρινιώτη. Στο Κιάτο το ντέρμπι της ουράς , ο Πέλοπας κόντρα στον Παναρκαδικό.Σέντρα στις 15.00.

Το πρόγραμμαΑστέρας Μαγούλας-Αστέρας Δρεπάνου
Θήβα- ΑΟ Λουτρακίου
Δήλεσι-Βρασιές
Λουκισίων Α.Ο.-Ενωση Μιδέας
Πέλοπας Κιάτου-Παναρκαδικός
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Πόρος
Δάφνη Ερυθρών-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου
Πανναυπλιακός-Χαλκίδα

Τα σκίτσα της ντροπής Πώς παρουσιάζει την Ελλάδα ο ευρωπαϊκός Τύπος

Βορά στις διαθέσεις των ευρωπαίων σκιτσογράφων έχει γίνει η Ελλάδα και ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Φαίνεται πως το θράσος των σκιτσογράφων έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα όρια, καθώς δεν διστάζουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ως… γουρούνια που τρώνε τα λεφτά της Ευρώπης, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να... φιλά το πόδι της Άνγκελα Μέρκελ.

Εισαγγελική παραγγελία για εξηγήσεις κατά ανώνυμου διαχειριστή ιστολογίου με email;;

Δεν μπορώ να καταλάβω... ζω στο σήμερα της "σοσιαλιστικής" μας δημοκρατίας ή στο μεσαίωνα της σκοτεινιάς και της φοβίας;

Σήμερα λέει είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και για να το γιορτάσουμε μάλλον, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εκτέλεση μιας εντελώς παράνομης εισαγγελικής παραγγελίας, και ζητά από το διαχειριστή ενός ανώνυμου ιστολογίου, να προσέλθει ενώπιόν της συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, και μάλιστα το γοργόν και χάριν... έχει (14 Μαρτιου) για να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με αφορμή ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε από δεκάδες ιστολόγια για ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, την 25 Μαρτίου 2011!!