Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 0 - 1: Απόδραση με Παλάσιος από τα Γιάννινα

  

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αν και δεν βρέθηκε σε… επιθετικά κέφια, κατάφερε με το γκολ που σημείωσε ο Παλάσιος, να επικρατήσει με 1-0 επί του ανταγωνιστικού ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη “στροφή” της Super League. 

Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό είχε τον έλεγχο της κατοχής, ωστόσο στο 11′ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ

Βόλος - ΑΕΚ 2 - 3 : ΆμραΜΠΑΜ στις καθυστερήσεις από την “άσπρη βούλα”.

 

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η ΑΕΚ, μετά από ένα συναρπαστικό ματς, κατάφερε να πάρει το πρώτο της “τρίποντο” και το έκανε, επικρατώντας με 3-2 στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό εκατέρωθεν και η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε από την ΑΕΚ στο 7′ με το σουτ του Ρότα από πλάγια θέση, όμως ο Σιαμπάνης δήλωσε “παρών”. Στην αμέσως επόμενη

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-0: Τον εκτέλεσε ο Αμπάντα στο 95’ / Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-2: «Έσπασε το ρόδι» στο ντεμπούτο του Μάντζιου

 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-0: Τον εκτέλεσε ο Αμπάντα στο 95’ 

Τεράστια νίκη για τον ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Η ομάδα του Ηρακλείου μετά τον Άρη, κέρδισε στην έδρα της και τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την πρώτη του ήττα τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το χρυσό γκολ ο Αμπάντα στο 95ο λεπτό, με τον β’ βοηθό αρχικά να ακυρώνει το γκολ για οφ σάιντ αλλά ο άσος του ΟΦΗ καλυπτόταν καθαρά και φυσικά ο Διαμαντόπουλος έδειξε σέντρα. 

Ολυμπιακός - Λαμία 4 - 0, Φουρτούνης λαμπρός τον οδηγεί.

Ολυμπιακός - Λαμία: Έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τους Πειραιώτες και 1-0 ο Μασούρας (vid)

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 4-0 της Λαμίας στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 3η αγωνιστική της Super League, έκαναν το 3/3 και παρέμειναν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 9 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο… χορτάρι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αποκομίζοντας θετικό αποτέλεσμα στο 5ο διαδοχικό παιχνίδι του σε όλες τις διοργανώσεις, με τέρματα 16-1. Μετά τη νίκη – πρόκριση στους ομίλους του Europa League, επί της Τσουκαρίτσκι, αυτή τη φορά επικράτησε 4-0 της Λαμίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς. Από την άλλη, η Λαμία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον… έπεσε στην τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Καιρός: Σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία - Οι «κόκκινες» περιοχές, ενεργοποιείται το 112 Έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

 rain-m 

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, εν όψει του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, με ενισχυμένους ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Με σκόρερ τον Σταύρο Μερκούρη η Κόρινθος 3 - 0 τους Αγίους Θεοδώρους και κατέκτησε το Super Cup Κορινθίας 2023 .

  

 

Ο ΠΑΣ Κόρινθος νίκησε με 3 - 0 τους Αγίους Θεοδώρους , στο "Θώδειον" Στάδιο Λουτρακίου και κατέκτησε το Super Cup Κορινθίας 2023 .

Ο ΠΑΣ βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ με 2 γκολ του Σταύρου Μερκούρη στο 14'.  και στο 16' . Το τελικό 3 - 0  σημείωσε στο 82'  ο Κουτσουμπέλας.
🙏 Η οικογένεια του ΠΑΣ αφιερώνει την κατάκτηση του τροπαίου στον Κώστα Χαρτσιά που ήταν άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο φιλικό της ομάδας