Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τσοβόλας: Δόλια η λογική του μονόδρομου και της εξαθλίωσης

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Δημήτρης Τσοβόλας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη! Ο άλλοτε υπουργός οικονομικών μίλησε για τα σκληρά μέτρα και την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την τρόικα, τονίζοντας ότι η αύξηση της φορολογίας και η μείωση μισθών-συντάξεων οδηγεί σε αδιέξοδο και διευρύνει το πρόβλημα.

Δεκαπέντε χρόνια ασφυξίας


ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ότι τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, το 2021, θα τα περάσουμε μέσα στη μιζέρια και την κατάθλιψη. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Ιταλός σύμβουλος του πρωθυπουργού Τομάζο Σκιόπα λέγοντας ότι για τα επόμενα 15 χρόνια η χώρα θα ζει σε λιτότητα. Υστερα μπορεί να αρχίσει η ανάκαμψη... Εν τω μεταξύ...

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα ;

Image
1996:
Πρώτη μετοχοποίηση ΟΤΕ

" Αναρμόδιο να αποφασίσει" το πρωτοδικείο Κορίνθου για τα ασφαλιστικά μέτρα του Δημήτρη Σκούρα..!


"Αναρμόδιο να αποφασίσει" είναι, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγο το Πρωτοδικείο Κορίνθου , και αφορούσε τα προσωρινά μέτρα που είχε ζητήσει ο πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Δημήτρης Σκούρας σχετικά με την άρνηση του νυν Δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου να παραδώσει τα στοιχεία των μεταδημοτεύσεων..! Το δικαστήριο της Κορίνθου με την απόφασή του αυτή κλείνει το ζήτημα του Δημήτρη Σκούρα χωρίς όμως να απορρίψει το αίτημα του. Μετά το τέλος της απόφασης οι συνήγοροι του κ. Σκούρα δεν προέβησαν σε δηλώσεις.

Ζοσέ, ιδού το BARCA-station! Μπαρτσελόνα – Ρέαλ Μαδρίτης 5 - 0


VIDEO τα 4 από τα 5 γκολ της Μπαρτσελόνα και στηγμιότηπα από τον αγώνα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο νόμιζε πως είχε βρει το off στο Playstation, αλλά τελικά έπεσε πάνω στη νέα κονσόλα: Το Barcastation! Το Super Nintendo της Ρεάλ, ήταν πέντε γενιές πίσω και πέντε ήταν και τα γκολ (5-0) που κέρασε η Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", για να γιορτάσει τα 111α γενέθλιά της! Η σημερινή εξέλιξη, συνέτριψε το γόητρο των Μαδριλένων και παράλληλα έφερε την πρωταθλήτρια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετάτρεψε το «clasico» η Μπαρτσελόνα η οποία συνέτριψε την Ρεάλ στο «Καμπ Νου» αποδεικνύοντας πως είναι ομάδα από άλλο πλανήτη!

Γ. Δέδες :"Στόχος μας η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κιάτο -Σούλι-Γκούρα -Δερβένι μέχρι τέλους της θητείας μας"


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες συνεχίζοντας τις μετεκλογικές του επαφές με τους πολίτες, πραγματοποίησε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στο Μάτι του Φενεού, στη Γκούρα και στο Λουτράκι. Στις τρεις αυτές συναντήσεις ήταν μαζική η συμμετοχή των πολιτών και μέσα από το διάλογο, αναδείχτηκαν πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη των επιμέρους περιοχών αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΚΟΥΡΑ
Στη Γκούρα εκτός από δεκάδες πολίτες παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Φενεού κ. Σπύρος Σταματόπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος και κ. Ανδρέας Καραχοντζίτης. 
Η περιοχή του Φενεού ανέδείξε ως κορυφαίο πρόβλημα, την καθυστέρηση κατασκευής και ολοκλήρωσης του οδικού άξονα  Κιάτο – Σούλι – Γκούρα – Δερβένι.  Ο Δήμαρχος και οι πολίτες επισήμαναν ότι για χρόνια τώρα, πολλές είναι οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους παράγοντες αλλά αθετήθηκαν και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανάπτυξη, τόνισαν χαρακτηριστικά, στον ορεινό όγκο της Κορινθίας χωρίς ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο
Στην παρέμβαση του ο κ. Δέδες, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Φενεού για την στήριξη τους στην «Νέα Πελοπόννησο», επισήμανε ότι: