Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3 – 0 τον ΠΑΣ Κλένια στο τοπικό ντέρμπι


Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, καθώς στο τοπικό ντέρμπι , επικράτησε με 3 - 0 του ΠΑΣ  Κλένιας, στο αναβληθέν παιχνίδι της πρεμιέρας που έγινε χθες..

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1968 της είχε χαρίσει τη ζωή στο Δερβένι. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, στις 11 Φεβρουαρίου 1983, της την πήρε πίσω!



Το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, που αποκαλύφθηκε σε απομονωμένη περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αττικής τον Φεβρουάριο του 1983, ήταν το δραματικό αποτέλεσμα μιας αδιέξοδης ερωτικής σχέσης. Κι αν αυτό είναι σύνηθες στα εγκληματολογικά χρονικά, μια «λεπτομέρεια» της υπόθεσης την καθιστά αληθινά ιδιαίτερη: ο δράστης και το θύμα ήταν αδέλφια

Ληστεία με πυροβολισμό σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα


Στις 20:30’ ώρα της 29-09-2010 στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, τρείς άγνωστοι δράστες, πιθανότατα αλλοδαποί, εισήλθαν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου και με την απειλή όπλου αφού πυροβόλησαν μία φορά στην οροφή για εκφοβισμό, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη χρηματικό ποσό. Οι δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ληστεία καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Ξυλοκάστρου την 23:00 ώρα της ιδίας. Επακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις Αστυνομικών με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

ΠΑΣΚΕ -ΟΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟ :ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..

Δείγμα της αγανάκτησης που υπάρχει ανάμεσα και στους υπαλλήλους των ΟΤΑ


Οξύτατη κριτική στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο για τις δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες «τα φάγαμε όλοι μαζί τα λεφτά» ασκεί με «παγκαλικού» ύφους αφίσα που θα συζητηθεί, η ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ.

Η αφίσα, δείγμα της αγανάκτησης που υπάρχει ανάμεσα στους εργαζομενους και στους ΟΤΑ για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, είναι χωρισμένη σε δύο μέρη:

- Στο πάνω υπάρχει μια φωτογραφία του κ. Πάγκαλου και είναι γραμμένο το εξής σλόγκαν: - Στο πάνω υπάρχει μια φωτογραφία του κ. Πάγκαλου και είναι γραμμένο το εξής σλόγκαν: «Ρε χοντρέεε. Δεν τα φάγαμε μαζί. Μόνοι σας τα φάγατε…»
- Στο κάτω μέρος της αφίσας υπάρχει μια φωτογραφία της Βουλής και το εξής σλόγκαν: «Εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό.»..

Το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στη Λακωνία


Δελτίο τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, συνεπής στο συμβόλαιο εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που σύναψε από την πρώτη στιγμή με τους πολίτες της Πελοποννήσου, ξεκινά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» από το Νομό Λακωνίας.

ΔΗΜ. ΔΡΑKΟΣ : ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ

Eεπίσκεψη  στη ΝΟΔΕ Κορινθίας


«Οι σχολές που ήρθαν στη Σπάρτη όχι μόνο δεν θα φύγουν από τη πόλη, όχι μόνο δεν θα μειωθούν αλλά ο άμεσος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί και το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής  για να γίνει αυτόνομο το ΤΕΙ Σπάρτης. Είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να παγιωθούν οι σχολές στη Σπάρτη, αφού αποτελούν το κόσμημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα».

ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ

Η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" ξεκινά τις περιοδείες


Η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" ξεκινά τις περιοδείες της στα χωριά του νέου δήμου και καλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν στις ενημερώσεις-συζητήσεις που θα γίνουν. Αύριο Παρασκευή 1/10/2010 στις 7:30μμ και στο μεζεδοπωλείο "ΣΤΕΚΙ" στη Συκιά, θα γίνει παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού, του τοπικού ψηφοδελτίου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

«Έσβησε η Δούκισσα»

Μεγάλη απώλεια για το λαϊκό τραγούδι.



Η Δούκισσα του ελληνικού «πενταγράμμου», μια μεγάλη λαϊκή φωνή έσβησε στις 3.15 τα ξημερώματα σε ηλικία 69 ετών, σε νοσοκομείο των Αθηνών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η Δούκισσα, για περισσότερο από τριάντα χρόνια, χάρισε στην ελληνική μουσική τραγούδια - σταθμούς που έμελλε να μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Στο Δερβένι πριν 42 χρόνια (Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 1968 ώρα 18.15)

ένα από τα πλέον πολύνεκρα δυστυχήματα, στην ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων



Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 1968, το τότε στρατιωτικό καθεστώς Αθηνών διοργάνωσε «δημοψήφισμα» για την έγκριση νέου Συντάγματος της Ελλάδας, που εγκρίθηκε με το συντριπτικό ποσοστό… 93,59%. Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, ο «πρωθυπουργός» Γ. Παπαδόπουλος διακήρυξε ότι τα θεωρεί ως «δικαίωσιν της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου».
Όμως το «ΝΑΙ» στο σύνταγμα του Παπαδόπουλου , επισκιάσθηκε από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη την άλλη μέρα στο Δερβένι και για αρκετές ημέρες θα μονοπωλούσε την ειδησεογραφία ως

Κίνδυνοι για τους οδηγούς στην Πατρών - Κορίνθου

Εξαιτίας των κονβόι των ξένων φορτηγών που κινούνται με τη συνοδεία περιπολικών


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για όσους οδηγούς κινούνται στην Πάτρών - Κορίνθου. Σε πολλά σημεία του δρόμου κονβόι φορτηγών με ξένες πινακίδες, με την συνοδεία περιπολικών, δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή κίνηση των αυτοκινήτων καθώς κινούνται όλα μαζί και υποχρεώνουν τους οδηγούς σε επικίνδυνα και παρατεταμένα προσπεράσματα.