Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός πετυχε το 5Χ5 . Με χατ τρικ του Αϊτόρ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα

 ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Το απόλυτο με χατ τρικ του Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΣ και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ ο οποίος πέτυχε χατ τρικ επικράτησε του ΠΑΣ με 3-0, έκανε το πέντε στα πέντε στη φετινή Super League 1 και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας. Πάγωσαν όλοι στο 25ο μετά από τη σύγκρουση του Σούλη με τον Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στη φετινή Super League 1. Θύμα του αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αϊτόρ

Η Λαμία έφυγε με βαθμό (0-0) απο το Περιστέρι.

 Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Δοκάρια και δίκαιη ισοπαλία... 

Πολύ καλό παιχνίδι από την Λαμία και βαθμός (0-0) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο που είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν συνέχισε με επιθετικό ρυθμό στο δεύτερο παρά μόνο προς το τέλος. Σημαντικές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι με δοκάρι του Ντε Βινσέντι στο 47' και καλές στιγμές μπροστά στον εξαιρετικό Γιαννιώτη. Δοκάρι και ο Ατρόμητος σε εκπληκτικό φάουλ του Γκονζάλες στο 96'!

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα,

Eπιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ μέσω Αγρινίου

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2: Eπιστροφή στις νίκες, με Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί, στο Αγρίνιο! 

Νικηφόρο ήταν τελευταίο ματς της η ΑΕΚ πριν επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό, εν Ελλάδι, λίκνο της, την Νέα Φιλαδέλφεια. Μία βολίδα του Λιβάι Γκαρσία στο ξεκίνημα της επανάληψης (48') και μια κεφαλιά του ντεμπιτάντ Μουκουντί (με παρεμβολή του Μλάντεντ στο 75') επέτρεψαν στην ΑΕΚ που ήταν καλύτερη να επιστρέψει στα τρίποντα στο Αγρίνιο (0-2) και να προσπεράσει τον μαχητικό Παναιτωλικό, που είχε τις στιγμές του αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε.

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες του 62χρονου παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών σε κανάλι της Πελοποννήσου που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

 seremetakis 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,
τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 62χρονου ημεδαπού
για τα αδικήματα:
α) γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
β) κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και

Η Είρηνη Πάπα από σήμερα αναπαύεται στο αγαπημένο της Χιλιομόδι

 Ειρήνη Παπά: «Τελευταίο αντίο» στην αξέχαστη ηθοποιό στο Χιλιομόδι Κορινθίας 



 

 

 

Ο αγαπημένος της τόπος,το χωριό της, το Χιλιομόδι ,η γη των απογόνων του Πριάμου, έμελλε να γίνει η ύστατη κατοικία της ηθοποιού, Ειρήνης Παπά, η οποία κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού δίπλα στους γονείς της παρουσία πλήθος κόσμου.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να αποχαιρετήσουν την σπουδαία ηθοποιό.  Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος και ο Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος .

Δίπλα στο φέρετρό της ήταν τα τέσσερα ανίψια της: Ο Μανούσος Μανουσάκης, γιος της αδελφής της Δέσποινας, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, γιος της αδελφής της Ευαγγελίας, η Μέλια και ο Κάσσιος.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος αυριο αντιμετωπίζει σε φιλικό αγωνα την Ελλάδα Βελου

  

Την Κυριακή 18/9 ο ΠΑΣ Κόρινθος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Ελλάς Βέλου στο ΔΑΚ Κορίνθου.
Ευκαιρία για τους παίκτες του Κώστα Κιάσσου να παραμείνουν ενεργοί καθώς αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Τώρα στο Χιλιομόδι το "ύστατο χαίρε" στην Ειρήνη Παπά

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZrH07FJ80-TggJg-MLJJLD0W8Qt2jSv-hQA&usqp=CAU 

Κηδεύεται σε αυτή την ώρα στο Χιλιομόδι  η αξέχαστη ηθοποιός Ειρήνη Παπά, που άφησε την τελευταία πνοή της την Τετάρτη σε ηλικία 96 ετών.

Συγγενείς και φίλοι  αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό, στις 12  στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χιλιομοδίου.

Θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς. Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Τα τέσσερα ανίψια της βρίσκονται εκεί για το «ύστατο χαίρε»: Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, γιος της αδελφής της Δέσποινας, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, γιος της αδελφής Ευαγγελίας, η Μέλια και ο Γκάσιος

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ «θέλω να θυμάμαι πάντοτε ότι είμαι από το Χιλιομόδι».

Η Ειρήνη Παπά γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1926 στο Χιλιομόδι σε οικογένεια δασκάλων. Μάλιστα, εκεί πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωή της.

Τέλος στο Χιλιομόδι, εγκαινιάστηκε το φετινό καλοκαίρι το θέατρο πήρε το όνομά της. Οι κάτοικοι λένε ότι ήταν πολύ σημαντικό που το θεάτρο «Ειρήνη Παπά» εγκαινιάστηκε όσο η 96χρονη, ήταν εν ζωή. Βρίσκεται στο Λόφο Νικηταρά και φιλοξένησε το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με χωρητικότητα 800 θέσεων.

Super League: Για το 5/5 ο Παναθηναϊκός, δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Super League: Για το 5/5 ο Παναθηναϊκός, δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ

Το αποψινό πρόγραμμα (5η αγωνιστική) της Super League 1 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 20:00 η ΑΕΚ αναμετράται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο  και θέλει να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Δικέφαλος καλείται να καλύψει το χαμένο

Φιλική «λευκή» ισοπαλία Παναχαϊκή με Καλαμάτα στην Αγυιά Πατρών

 «Λευκή» ισοπαλία για Παναχαϊκή και Καλαμάτα 

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αγυιά, η Παναχαϊκή αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Καλαμάτα. Το ματς δεν είχε αξιόλογες φάσεις και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεοδωράκης, Λιποράσε, Λαρέα (66΄Ρουγκάλας), Τσακμάκης, Στεργίδης, Τσιάρας, Χαντί (46’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (57’ Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάιτς Ν. (53’ Τριμμάτης), Κέρι, Αλεξόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης (53’ Μέντες), Μπενίτεζ (46’ Μπακαγιόκο), Λουπάνο, Μαβινγκά (46’ Βασιλόγιαννης), Αναστασόπουλος (53’ Μπόρχες), Αρναρέλλης (46’ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος (78’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Πασάς (84’ Λούκαστσικ), Ρόβας (46’ Ασαμόα), Τάτος (83’ Πολίτης).

Ασπρόπυργος: Ξέχασαν εξάχρονο παιδί σε σχολικό. Το αναζητούσε επί δύο ώρες η μητέρα του. Συνελήφθησαν ο οδηγός και η συνοδός

 Ασπρόπυργος: Ξέχασαν εξάχρονο παιδί σε σχολικό 

Ένα ακόμη εξοργιστικό και συνάμα σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στον Ασπρόπυργο, με ένα παιδί έξι ετών το οποίο ξέχασαν στο σχολικό λεωφορείο.

Το παραπάνω περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του εξάχρονου, αφού επί δύο ώρες το αναζητούσε.

Ειδικότερα, για δύο ώρες έμεινε κλειδωμένο στο σχολικό το εξάχρονο αγοράκι που ξεχάστηκε. Βρέθηκε να κοιμάται και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το σχολικό ήταν μισθωμένο από το Δήμο ή την περιφέρεια και μετέφερε παιδιά του δημοτικού σε απομακρυσμένες περιοχές του Ασπρόπυργου.

Ο 45χρονος οδηγός και η 60χρονη συνοδός οδηγούνται στον εισαγγελέα.