Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Βραζιλία - Χιλή 3-0

Με χαρακτηριστική άνεση η Βραζιλία νίκησε με 3-0 την Χιλή και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Η "σελεσάο"

Νέα επαφή με Καλογιαννίδη η Κόρινθος

Νέα επαφή με τον Κώστα Καλλογιαννίδη έχει σήμερα η διοίκηση της Κορίνθου στην οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών. Από κει και πέρα ο Σιώκος έχει ζητήσει διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Σε πρώτη φάση είχε προκύψει διαφορά στο οικονομικά ωστόσο από πλευράς διοίκησης εκφράζεται αισιοδοξία πως ο παίκτης θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ.

Θέλει τον Μπαλτζή ο Α.Ο. Λουτρακίου

Ο Νίκος Μπαλτζής έχει δεχθεί πρόταση από τον Α.Ο. Λουτρακίου και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Οι νεοφώτιστοι έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη που πέρσι έπαιζε στο Δήλεσι και περιμένουν την απάντησή του. Ο 28χρονος επιθετικός έχει φορέσει επιτυχία και την φανέλα της Κορίνθου αλλά και του Ολυμπιακού Λιοσίων.

«Ναυάγιο» με Μαρλαντή στο Αίγιο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Παναιγιαλείου και μάλιστα αρνητικές καθώς χάλασε η συμφωνία του Κώστα Δημητριάδη με τον Χρήστο Μαρλαντή.

Ολλανδία-Σλοβακία 2-1


Η Ολλανδία νίκησε και την Σλοβακία με 2-1 και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 1998 στα προημιτελικά. Ο Ρόμπεν άνοιξε το σκορ (18'), ο Στεκέλενμπουργκ όταν χρειάστηκε ήταν εκεί (67') και ο Σνάιντερ έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή λίγο πριν το φινάλε (84'). Ο Βίτεκ απλά έκανε το 2-1 στο 94' με πέναλτι, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Γενική Απεργία αύριο από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την αύριο , Τρίτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αίτημα την ανάκληση των αλλαγών που δρομολογεί η κυβέρνηση σε ασφαλιστικό και εργασιακά. Στην
κινητοποίηση μετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ και στα αεροδρόμια, οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι, καθώς και τα μέλη της ΟΤΟΕ.
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συμμετέχει την Τρίτη στην 24ώρη απεργία που

Τα νέα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας



Ανακοινώθηκαν από την εφορευτική επιτροπή του συνεδρίου της ΝΔ τα αποτελέσματα των εκλογών για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην Πολιτική επιτροπή από την λίστα ανδρών του λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ εκλέχτηκε 26ος με 350

AΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ


Η οικονομική κατάρρευση της χώρας, στερεί απελπιστικά κάθε ελπίδα για την αντιμετώπιση της διάβρωση των ακτών που απειλεί να αφανίσει τα παράλια του Κορινθιακού Κόλπου.
Απαιτούνται μεγάλα κεφάλαια για την αντιμετωπιστεί του φαινομένου ιδιαίτερα στη Δυτική Κορινθία όπου η θάλασσα κερδίζει διαρκώς έδαφος και κινδυνεύουν να χαθούν περιουσίες και φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει καθώς τα κονδήλια που χρειάζονται είναι τεράστια .

Όπως και το 2006

Αργεντινή - Μεξικό 3 - 1


Η Αργεντινή νίκησε με 3-1 το Μεξικό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου την περιμένει η Γερμανία. Η ομάδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άνοιξε το σκορ με τον Τέβες, γκολ όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω οφ-σάιντ, έτσι μετά τους Άγγλους έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία και οι Μεξικανοί. Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Τέβες βγήκε