Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΑΡΡΟΣ:"Θέλω να κάνω το Δημ. Συμβούλιο μία μικρή Βουλή"


Το κυριότερο έργο που θέλει να πραγματοποιήσει ο κ. Ζάρρος υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ξυλοκάστρου αν εκλεγεί την τρέχουσα τετραετία είναι να κάνει το δημοτικό συμβούλιο μια μικρή ΒΟΥΛΗ, ανοιχτό στα προβλήματα της κοινωνίας και να μην λειτουργεί με τον σημερινό απαράδεκτο τρόπο.
Μέσα από αυτήν του την ενέργεια πιστεύει ότι μετέπειτα με το αναπτυξιακό του πρόγραμμα μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλά έργα, να βρεθούν λύσεις και να υπάρξει προοπτική, ώστε όλα μαζί να αποτελέσουν μια μεγάλη καινοτομία για τον τόπο του Ξυλοκάστρου που θα έχει ως αντίκρισμα την καλύτερη διαβίωση των δημοτών.

diogenis-press.blogspot.com

Φόρος τιμής στους πεσόντες πιλότους από τη Βουλή των Ελλήνων

Συμβολική «υιοθεσία» των ανήλικων παιδιών τους .



Ομόφωνα δεκτή έγινε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων η εισήγηση του Φίλιππου Πετσάλνικου να «υιοθετήσει» η Βουλή όλα τα ανήλικα παιδιά των πιλότων των αεροσκαφών που έχασαν τη ζωή τους, την ώρα του καθήκοντος, από το 1996 (Ίμια) έως σήμερα.

Πρόκειται για 29 επιπλέον ανήλικα παιδιά στα οποία η Βουλή θα καταβάλλει κάθε χρόνο ένα ποσό μέχρι την ενηλικίωσή τους και αν σπουδάσουν, μέχρι τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους. Το ποσό αυτό καθορίστηκε στις 10.000 ευρώ για ένα παιδί, 18.000 ευρώ για δυο παιδιά, 21.000 για τρία παιδιά και 25.000 ευρώ για τέσσερα.

Συγκεκριμένα, η Βουλή των Ελλήνων θα αναλάβει την «υιοθεσία» και των παρακάτω παιδιών:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις εξελίξεις στην Παιδεία


Δελτίο Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις εξελίξεις στην Παιδεία

Έπειτα από ένα σχεδόν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας καλωσορίζουμε στα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και
Θρησκευμάτων. Η κα. Διαμαντοπούλου, έστω και καθυστερημένα αντιλήφθηκε
αυτό που η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φωνάζει εδώ και δεκαετίες, αρχίζοντας να προτείνει τα
αυτονόητα, διανθισμένα βέβαια με τις απαραίτητες επικοινωνιακές ατάκες. Το
ουσιαστικό θέμα φυσικά είναι αν θέλει πραγματικά η κα. Υπουργός να δημιουργήσει ένα σύγχρονο νομοσχέδιο για την Παιδεία ή απλά αναζητά άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα προκειμένου να περάσει τις δικές της και μόνο αντιλήψεις.

Ο Πέτρος Τατούλης αύριο στην Κόρινθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης  αύριο Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί την πόλη της Κορίνθου. Συγκεκριμένα , ο κ. Τατούλης κατά τις πρωινές ώρες θα περιηγηθεί στο   Εμπορικό Κέντρο της  Κορίνθου, προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες του νομού, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί δημόσιες υπηρεσίες, και ειδικότερα τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Δημαρχείο Κορίνθου.

Μη δώσετε την ευκαιρία στους «κακούς» ή ανίκανους να σας εκπροσωπήσουν


Γράφει ο ΦΕΝΕΑΤΗΣ

Μη δώσετε την ευκαιρία στους «κακούς» ή ανίκανους να σας
 εκπροσωπήσουν

Ψηφίστε τους καλύτερους, τους τιμιότερους και τους ικανότερους.
Η τύχη του τόπου μας είναι στα χέρια μας.
Μη δώσετε την ευκαιρία στους "κακούς" ή ανίκανους να σας εκπροσωπήσουν, γιατί θα είναι πολύ αργά όταν καταλάβετε ότι εξαπατηθήκατε για πολλοστή φορά.
Η αλήθεια βρίσκεται μέσα στα δικά σας ροζιασμένα αλλά καθαρά και τίμια χέρια.
Μετατρέψτε τα σε γροθιές και να είστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν αφέντες στον τόπο σας.
Η αλήθεια βρίσκεται στη γλώσσα που ακούγεται στην παρέα, στο καφενείο, στην πλατεία, στο στάβλο , στο χωράφι.
Είναι η μόνη αγνή και τίμια, που οδηγεί στο δρόμο της επιτυχίας και της δικαίωσης.
Η γλώσσα, που μιλούν οι τοπικοί μας άρχοντες προσπαθώντας να μιμηθούν τους "κανονικούς" πολιτικούς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε:

"να κάνει τα ψέματα να φαίνονται αληθινά και τον κοπανιστό αέρα να συγκαταλέγεται στα στερεά σώματα".
Καλή ψήφο Συμπατριώτες και ποτέ πια άλλοι κοψοχέρηδες!!!


ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Νέες αιχμές Μπεγλίτη για την υποψηφιότητα Τατούλη



Νέο επεισόδιο αυτή τη φορά με εκατέρωθεν πυρά διαδραματίστηκε το τελευταίο διήμερο μεταξύ του "ζευγαριού της χρονιάς" υποψήφιου Περιφερειάρχη με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, Πέτρου Τατούλη και του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Μπεγλίτη.

Οι αιμοδότες του Ξυλοκάστρου συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν


Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, που έπληξαν εκατομμύρια ανθρώπους, ο «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου», μετέχει στη συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν.    Τα είδη και προϊόντα, τα οποία προτίθεστε να προσφέρετε, συγκεντρώνονται στα γραφεία του Συλλόγου Αγίου Βλασίου 20. Τηλέφωνα για πληροφορίες 27430-22158 begin_of_the_skype_highlighting              27430-22158      end_of_the_skype_highlighting και 27430-29099 begin_of_the_skype_highlighting              27430-29099      end_of_the_skype_highlighting

Ο Δήμαρχος Βόχας Γιώργος Λιούντρης απέσυρε την υποψηφιότητά του

Αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Δήμου Βόχας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Γιώργος Λιούντρης δηλώνοντας πως "η απόφαση του αυτή είναι απόφαση ευθύνης και κίνηση ενότητας σε ένα δήμο που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρείται από έναν άκρατο τοπικισμό". Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι οι πολλές υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί στην περιοχή έφεραν την πολυδιάσπαση των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής . Τόνισε "Δεν θα στηρίξω κανέναν " ενώ σημείωσε πως τα στελέχη του είναι ελεύθερα να συμμετάσχουν και να συνεργαστούν με οποιονδήποτε.