Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ενημέρωση Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε. για δυνατότητες εξόφλησης λογαριασμών από ταμείο Δερβενίου

https://www.gtp.gr/showphoto.asp?FN=/MGfiles/location/image12028[887].jpg&w=650&H=370
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου & Ευρωστίνης (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε.) σας ενημερώνει ότι για την αποφυγή του συνωστισμού στο ταμείο της στο Δερβένι, οι κάτοικοι της ΔΕ Ευρωστίνης  μπορούν να πληρώσουν με φυσική παρουσία στο ταμείο, σε τράπεζα αλλά και ηλεκτρονικά, τους λογαριασμούς νερού εντός δύο (2) μηνών από τη λήξη τους, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Η ανωτέρω προθεσμία ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά τη λήξη της, εφόσον συνεχίζεται η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.
Τέλος ενημερώνουμε όλους του δημότες ότι η επιχείρηση έχει αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.
 

Αναστασιμες Ευχές απο τον Δημαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

EasterCardMunicipality.2020

Κορωνοϊός: Στους 100 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 84χρονος άνδρας στο Αττικό

Κορωνοϊός: Στους 100 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε άνδρας στο Αττικό
Ένας άνδρας 84 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, είναι ο 100ός νεκρός από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει ότι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα μας είναι 31 και τα συνολικά κρούσματα στη χώρα είναι 2.145.
Επίσης 73 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ " Ο ΑΥΛΟΣ' ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι: Ο Μουσικός κσι ...Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Σπυρος Ραλλης, Μαιρη Νικολοπουλου και Periklis Menounos, άτομα στέκονται


Θέλουμε ως  
            Μουσικός και Μορφωτικός 
              Σύλλογος Ξυλοκαστρου 
                     * Ο Α Υ Λ Ο Σ *, 
να ευχηθούμε Καλό Πάσχα, στους συνανθρώπους μας που είναι μόνοι και αβοήθητοι, στους ηλικιωμένους ανθρώπους του Δήμου μας. Προσφέρουμε ως ένδειξη αγάπης ένα σημαντικό αριθμό τσουρεκιών, που θα τους μοιραστούν από τις κοπέλες " Βοήθεια στο Σπίτι" του Δ. Ξυλοκαστρου Ευρωστινης.. 
Γιατί ο ΑΥΛΟΣ εκτός από το να τραγουδά ξέρει και να αγαπά και να συμπονα.
Από όλο το Δ. Σ. του ΑΥΛΟΥ,
 💕ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ💞 σε ολους. 
Με υγεία και γαλήνη στις ψυχές όλων μας. 
  
ΜΟΥΣΙΚΟΣ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΥΛΟΣ" ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μητσοτάκης: Αυτή είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα για τον κορονοϊό – Τα νέα μέτρα, το ευχαριστώ και το καμπανάκι

Μητσοτάκης
“Συμπολίτες μου,
Έχουν περάσει ήδη 33 μέρες από το πρώτο μήνυμά μου για την πανδημία. Έθεσα, τότε, έναν σαφή στόχο: Να περιορίσουμε την εξάπλωση του Κορωνοϊού στη χώρα, υπομένοντας και ατομικές θυσίες. Και αυτές τις θυσίες τις κάνατε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Προστατεύτηκαν, έτσι, όλοι οι Έλληνες, κυρίως, όμως, οι πιο ευάλωτοι. Και κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο, ώστε να

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22:00 στον SUPER TV η Αγιογράφος Χριστίνα Γεωργαντοπούλου σε μια αναλυση εικόνων των Παθών του Κυρίου


 Μη χάσετε Μεγαλη Δευτέρα βράδυ, στη τηλεόραση SUPER TV, λίγο μετά τις 22.00, την αφιερωματικη εκπομπή Ανάλυση των εικόνων των Παθών του Κυρίου μας, Μυστικός Δείπνος, Σταύρωση, Αποκαθήλωση, Ανάσταση και Μη Μου Απτου, με την συμπολίτισσα μας Αγιογράφο κ. Χριστίνα Γεωργαντοπούλου.
Στη θέση της εκπομπής ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου,   λόγω των Αγίων Ημερών, μια επίκαιρη και αφιερωματικη εκπομπή. Μη τη χάσετε.
Και Μ. Τρίτη πρωί στις 8.00 επανάληψη...

Παρακολουθήστε την ακολουθία του Όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος.


7:30 μ.μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΝΥΜΦΙΟΥ

Έκτακτο – Κορωνοϊός: Στα 2.145 τα κρούσματα στην Ελλάδα



Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 31 και συνολικά 2.145. Οι νεκροί ανέρχονται στους 2.145, σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα. Στους 99 οι νεκροί.

Επίσης 73 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

 Η μάχη με τον ιό κρίνεται στις λεπτομέρειες. Άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι είναι πιθανό να μολύνουν το ένα το άλλο» είπε ο κ. Τσιόδρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για να βγει κάποιος που έχει συμπτώματα ή νοσεί και βρίσκεται σε καραντίνα, χρειάζεται πρώτα να περάσει τρία 24ωρα χωρίς πυρετού και να μην χρησιμοποιεί αντιπυρετικό καθώς επίσης και να έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα στο αναπνευστικό.
Για τον οίκο ευγηρίας, είπε πως τα μόνα άτομα που θα μπορούν να πηγαίνουν είναι το προσωπικό, το οποίο θα ελέγχεται, θα γίνεται συνεχώς χρήση μάσκας, θα εφαρμόζεται η υγιεινή των χεριών και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να προσέρχονται στον χώρο εργασίας.
Για τα στελέχη του ιού που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είπε

ΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ


Ο Γιώργος Ψυχογιός στην "σκιώδη κυβέρνηση" του ΣΥΡΙΖΑ | Loutraki 365
Καμία διακοπή ρεύματος και διασφάλιση της υγείας και της αξιοπρέπειας των ομάδων που πλήττονται.
Εν μέσω πανδημίας υπάρχουν πληροφορίες και δημοσιεύματα για έκδοση εντολών διακοπής (αποκοπής) ρευματοδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ που αφορούν μάλιστα και σε κοινωνικές ομάδες που πλήττονται, καθώς και καταγγελίες για αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ και ιδιωτών παρόχων. Τη στιγμή που σε πολλές ευρωπαικές χώρες έχουν ληφθεί αποφάσεις για την κάλυψη των υποχρεώσεων κοινής ωφέλειας των πιο ευάλωτων από το κράτος, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει πάρει κάνενα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας και την διασφάλιση της καθολικής πρόσβασης στα βασικά κοινωνικά αγαθά.

Σταϊκούρας: Σκέψεις για επίδομα «επιβράβευσης» σε εργαζόμενους στην καθαριότητα


Aνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο υπ.Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας να δοθεί κάποιο… επίδομα «επιβράβευσης» στους εργαζόμενους της καθαριότητας στους Δήμους.
Σε τηλεοπτική του παρουσία, σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, ο υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το «αν υπάρχει κάποιο σχέδιο είτε για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων, είτε για τους Αστυνομικούς, που (και αυτοί) δίνουν έναν μεγάλο αγώνα αυτή την περίοδο» και απάντησε ότι… «σκεφτόμαστε πράγματα αλλά θα ανακοινωθούν στην ώρα τους».

A Critical Analysis of the Transnational Organised Crime (TOC) to the Security of the South East Flank of NATO



Introduction

What was already seen in the aftermath of Soviet collapse and European Union’s demolition of check controls within its members’ borders as a possible threat to European security by its leaders has become reality. The free movement of people and goods reinforced by unique capabilities provided by IT revolution has allured organized crime to link together from all states and continents and form powerful TOCGs worldwide. NATO as a prominent international security organization has been affected especially in its Southern Flank. The low performance of states in this area in democracy, individual liberty and order of law is the outcome of high corruption and TOCGs lucrative operations. This puts in danger NATO’s coherence and credibility. The absence of relative scholarship for TOC and the underestimation of the threat posed from TOCGs have triggered the development of this dissertation. 

Περισσότερα: thedayaftergr.blogspot.com

ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Εβδομάδα των Παθών ξεκινά και η άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά και Δικαιοσύνης κ.Τσιάρα στο έγκλημα της Θείας Κοινωνίας δείχνει τη σοβαρότητα του Κράτους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μπορεί συναισθηματικά να διχάζει το λαό η αυστηρότητα του Κράτους της

Η Ελλάδα Mετά την Πανδημία - Νέες Δράσεις

 
Η Ελλάδα Μετά την Πανδημία

Νέες δράσεις: έρευνες, 6 καινούργια άρθρα
και 2 διαδικτυακές συναντήσεις

 
Τους τελευταίους μήνες ο πλανήτης βιώνει μία πρωτoφανή κρίση. 
Σχεδόν όλα τα κράτη το κόσμου έχουν κληθεί να τη διαχειριστούν, να λάβουν μέτρα περιορισμού και αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αλλά και να μεριμνήσουν για την επόμενη μέρα. Οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι ήδη αισθητές και στη χώρα μας. 

Πώς θα επηρεαστεί η ελληνική κοινωνία; Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των Ελλήνων; Τι θα συμβεί στην ελληνική οικονομία; Ποιοι κλάδοι της θα πληγούν περισσότερο και πώς θα επηρεαστεί η απασχόληση; Ποιες οι προκλήσεις για

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Μία νέα χρεοκοπία αφήνει πίσω του ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αποχωρεί με άδεια ταμεία και κατεστραμμένη οικονομία περήφανος. Εκτέλεσε και αυτός το ρόλο του υποδειγματικά. 

Το παρακράτος της εθνικής ολιγαρχίας

ΤΕΕ: Ένταξη επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών στην απαλλαγή 40% μισθωμάτων επαγγελματικής στέγης και αναπροσαρμογή δήλωσης ΚΑΔ


Το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσαν επισήμως όσα ανακοινώθηκαν στη Βουλή, μετά την κοινή επιστολή της προηγούμενης εβδομάδας των Προέδρων των επιστημονικών φορέων της χώρας για την ένταξη και των επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών στο μέτρο της απαλλαγής του 40% των μισθωμάτων επαγγελματικής στέγης, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊού στους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, προβλέπεται ότι

ΤΕΕ: Ακόμη 2500 νέοι μηχανικοί, χωρίς έναρξη δραστηριότητας στις ΔΟΥ, εντάσσονται στη δράση τηλεκατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας


Κατόπιν επικοινωνίας του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, η κυβέρνηση υποσχέθηκε άμεση επίλυση του προβλήματος ένταξης των νέων μηχανικών στη δράση voucher τηλεκατάρτισης επιστημόνων – ελευθέρων επιστημόνων, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19.

Για την επίλυση του θέματος των νέων μηχανικών που πέτυχαν στις εξετάσεις απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος του ΤΕΕ αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη έναρξη δραστηριότητας στις ΔΟΥ, είχε αποστείλει την Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΤΕΕ επείγουσα επιστολή στους συναρμόδιους υπουργούς για να μπορέσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα στήριξης μέσω voucher τηλεκατάρτισης.

Μνημόνιο συνεργασίας ΥΠΕΝ-ΤΕΕ για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια


Σε συμφωνία για ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας κατέληξαν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με στόχο αφενός την στήριξη του κατασκευαστικού κλάδου (με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού), αφετέρου τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την επίτευξη των στόχων του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.  Στην προσπάθεια αυτή, η προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο, με δεδομένο ότι το 40% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας και πάνω  από το 30% των εκπομπών ρύπων προέρχεται από τα κτίρια.

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 15/4 ΕΩΣ 31/10



Λουτράκι, 13 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 1/2020 Πυροσβεστική Διάταξη του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου σύμφωνα με την οποία καθορίζεται η χρονική διάρκεια απαγόρευσης χρήσης πυρός στην ύπαιθρο που για το τρέχον έτος ορίζεται από 15 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα :
1. Κατά την διάρκεια της χρονικής περιόδου, από 15-04-2020 μέχρι 31-10-2020, απαγορεύεται, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, η χρήση πυρός, στα δάση και δασικές εκτάσεις, όπως επίσης στις χορτολιβαδικές εκτάσεις καθώς και τις βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις .
2. Κατά την διάρκεια της χρονικής περιόδου, από 15-04-2020  μέχρι  31-10-2020,  απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων χωρίς την έκδοση άδειας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5. Παράγρ. 1 της 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ Β'1459/30-11-2000) όπως αυτή τροποποιήθηκε με την υπ' αριθ. 9 Α/ 2005 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ Β'1554/10-11-2005) και ισχύει.
                                                                                                                                                     Ο Δήμαρχος
                                                    Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Δείτε 40 έργα που θα χρηματοδοτήσει το “Αντώνης Τρίτσης” ( 4 έργα στη Περιφερεια Πελοποννήσου.)

 
Δύο λίστες με τα 20 μεγαλύτερα και τα 20 μικρότερα έργα σε όλη τη Χώρα « που είχαν σχεδιαστεί και ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος αλλά δεν είχαν διασφαλισμένους πόρους κάτι το οποίο εξασφαλίζεται απόλυτα, πλέον, με το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” », έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός Εσωτερικών.
Ακολουθούν οι δύο σχετικές Λίστες:

Βοήθεια στο Σπίτι: Νέα Εγκύκλιος ειδικά για 54 Δήμους ( 2 Δήμους της Κορινθίας)


Οδηγίες για τη δυνατότητα σύστασης οργανικών θέσεων για την παροχή  υπηρεσιών “Βοήθεια στο Σπίτι” στους Δήμους  που δεν υλοποιούν το Πρόγραμμα, εξέδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.
Η σχετική Εγκύκλιος με την ένδειξη εξ. επείγον, εκδόθηκε την 10η Απριλίου και έχει ως αποδέκτες 54 Δήμους της Χώρας, τη Λίστα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ  ( Στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας αφορά τους Δήμους Βέλου - Βόχας και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρών)
Ο Π.Θεοδωρικάκος ενημερώνει πως οι Δήμοι που δεν υλοποιούν το Πρόγραμμα

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου




Λουτράκι, 11 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά τηνεταιρεία ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε. για την ευγενική προσφορά της σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ανέφερε "Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.για την ευαισθητοποίηση της και την προσφορά τηςσε τρόφιμα και αγαθά που θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.Στην κρίσιμη μάχη κατά του κορωνοϊού, τέτοιου είδους συνεισφορές είναι σημαντικές, πολύτιμες κι οφείλουν να αναγνωρίζονται, καθώς και να αναδεικνύονται, από όλους μας".

Γραφείο Τύπου 

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων



Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Οι δωρεές μας συνεχίζονται! Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε.στηρίζει έμπρακτα τοΚοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου



Λουτράκι, 12 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά τηνεταιρεία ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε. για την ευγενική προσφορά της σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ανέφερε "Ακόμη μία σημαντική δωρεά σε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης υποδεχτήκαμε από την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε.. Ευχαριστούμεθερμά για την ιδιωτική πρωτοβουλίατηςεταιρείας στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας και για την πολύτιμη στήριξή της στο κοινωνικό έργο που επιτελείται, αποδεικνύοντας  πραγματικό ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη".

Γραφείο Τύπου

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων