Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Κλεμμένα τα δίκυκλα των ληστών της ΕΤΕ Διακοπτού από το Ξυλόκαστρο και την Πάτρα

Από το Ξυλόκαστρο και από την Πάτρα είχαν κλαπεί οι μοτοσυκλέτες με τις οποίες διέφυγαν οι δράστες που λήστεψαν χθες, το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Διακοπτό, με λεία 250.000 ευρώ. . Η κλοπή τους είχε καταγγελθεί στις 12 και 10-8-2010 αντίστοιχα. Κατά τη διαφυγή τους, με την απειλή όπλων εξανάγκασαν πελάτη της τράπεζας να τους ακολουθήσει, τον οποίο στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο σε κοντινή απόσταση. Τα δίκυκλα βρέθηκαν αργότερα στην όχθη του Βουραϊκού, ενώ στο σημείο ήταν διάσπαρτο το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.
Οι δράστες αναζητούνται.

Ο Π.Γ.Σ. «η ΚΟΡΙΝΘΟΣ» ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗ.

- Την πρώτη του μεταγραφική επιτυχία, πραγματοποίησε ο Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, καθώς απέκτησε τον 34χρονο μεσοαμυντικό Κώστα Βατουσιάδη, από την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Κορίνθου.

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

Λιτανεία στο Δερβένι απόψε



ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΕΝΙ (VIDEO APXEIOY)
Με κατάνυξη , σύνεση και αγάπη εορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τη γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας. Την Κοίμηση της Θεοτόκου ή το «ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ»
Δεκάδες οι εκκλησίες και τα μοναστήρια της Παναγίας που τιμούν τη μνήμη της και τα οποία αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους. Στην περιοχή μας πολλές εκκλησίες είναι αφιερωμένες στη Μνήμη Της όπως η Παναγία στο Ορεινό Χελυδόρι , η Παναγία στο Άνω Πιτσά , η Παναγία η Κορφιώτισσα στο Καμάρι, το μοναστήρι της Παναγίας των βράχων στο Φενεό , η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Δερβένι όπου απόψε παραμονή θα γίνει λιτανεία της Εικόνας Της και άλλες πολλές –πολλές ανοίγουν αυτές τις μέρες τις πύλες τους να δεχτούν τους χιλιάδες προσκυνητές που θα έρθουν να τιμήσουν τη Μνήμη Της….
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Έκτακτα μέτρα έχει θέσει σε εφαρμογή η Τροχαία για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων.
Με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα το απόγευμα η έξοδος των αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου.

Η θρυαλλίδα που δημιούργησε το έπος της Αλβανίας και των Οχυρών

Ο άναδρος τορπιλισμός της «Έλλης» στην Τήνο το 1940


ΠΗΓΗ : ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια από τη στιγμή του άνανδρου τορπιλισμού του εύδρομου του Ελληνικού Στόλου «Έλλη» στην Τήνο, όπου βρισκόταν εκεί εκπροσωπώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις στη γιορτή της Προστάτιδός τους, της Μεγαλόχαρης.

Μαγική εμφάνιση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΟΜΑ 5 -1



Δεν χρειάζεται ξένους παίκτες και μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να εμπιστευτεί τα... σπλάχνα του, καθώς οι εντυπωσιακοί Φετφατζίδης, Γιάννης, Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης και ο ογκόλιθος Ποτουρίδης έκαναν την Ρόμα να μοιάζει ομαδούλα και από το 1-1 του ημιχρόνου το έκαναν 5-1!