Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μέσα στην ομάδα να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Οι παίκτες του Αστέρα ξεκίνησαν πιο δυναμικά τον αγώνα και πίεσαν από την αρχή τους αντιπάλους τους για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Και το κατάφεραν στο 14’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πιλιαφάς. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 43', ο ίδιος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Το Β’ ημίχρονο δεν ξεκίνησε με το ρυθμό που τελείωσε το πρώτο. Η Δάφνη απέκτησε τη κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ζώη, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Σε ένα μάλιστα από αυτά ο τερματοφύλακας του Αστέρα τραυματίστηκε και αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο 70’ ο Τσιπάς ανατράπηκε στην περιοχή της Δάφνης, αλλά ο διαιτητής κ. Ψυχογιυός αντί να υποδείξει το καταφανέστατο πέναλτι, του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο Τσιπάς διαμαρτυρήθηκε έντονα και τότε είδε και τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη. Αυτή η φάση ξύπνησε τους παίκτες του Αστέρα που ανέλαβαν και πάλι τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 75’ μετά από ενέργεια του Πετρόπουλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μετεβελή, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζώης (80’ Μπαξεβανάκης), Βορινιώτης, Ρούτση, Δάνης, Ψυχογυιός (50’ Μετεβελής), Λαφαζάνος, Πετρόπουλος, Νιάνγκ, Γερμάνοφ, Πιλιαφάς, Τσιπάς