Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Bρέχει ασταμάτητα στην Αττική - Πρόσκαιρη ύφεση το βράδυ - Νέα επιδείνωση από το πρωί της Παρασκευής σε όλη τη χώρα

Όταν δεν είναι οι «μπάτσοι» τα γουρούνια, αλλά… εμείς!Γράφει η Φωτεινή Πιπιλή
Έτσι όπως τους έβλεπα, νεαρούς άνδρες και γυναίκες στητούς και σοβαρούς μέσα στη στολή τους, δεν σας το κρύβω χάρηκα. Παρακολουθούσαν με πραγματικό ενδιαφέρον και αποτρόπαιη, κάποιες στιγμές, έκπληξη τα σοκαριστικά βίντεο που παρουσίαζαν φιλοζωικά σωματεία της Αθήνας, στην Ημερίδα που διοργάνωσαν, στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

«Γραφική», «γεροντοκόρη», ολοκληρωμένο «νούμερο» και εγώ, βρέθηκα κυριακάτικο πρωινό, μαζί με τις δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών – κυρίως νέες – μέλη των ζωοφιλικών σωματείων που κοσμούνται επίσης από ανάλογα προσβλητικά επίθετα, κάθε φορά που τολμούν να ορθώσουν φωνή εναντίον της κακοποίησης των ζώων, διαχρονικά.

Δραματικές οι ελλείψεις σε αίμα σε όλη τη χώρα - Εκρηκτική η κατάσταση στην Κορινθία!

«Έκοψαν» ακόμη και την πορτοκαλάδα για τους εθελοντές αιμοδότες


Απώλεια 50.000 μονάδων αίματος διαπιστώνεται εφέτος στα αποθέματα της εθνικής μας «δεξαμενής». Πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονται κάτω από το όριο ασφαλείας σε ό,τι αφορά την επάρκειά τους σε αίμα, ιδίως εκείνο που προσφέρεται από τους εθελοντές αιμοδότες, γεγονός που θέτει σε ομηρία τους πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς και οδηγεί σε αναβολές εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις.

Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης – Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Την τελευταία εβδομάδα της αποκριάς το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στο χώρο του Κέντρου Νεότητας.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου και την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 17:00 – 19:00 αποκριάτικες κατασκευές με χαρτόνια και διάφορα υλικά, τραγούδια με κρουστά όργανα, μουσικοκινητική και διασκεδαστικά παιχνίδια περιμένουν όλα τα παιδιά με τους γονείς τους.
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου από τις 16:00- 18:00 φορέστε την πιο αστεία στολή και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.
Μπορείτε όλοι να επισκεφτείτε και τις τρεις ημέρες την έκθεσή μας με αποκριάτικες δημιουργίες.

Σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου – Αποκριάτικος χορός


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος διοργανώνει αποκριάτικο χορό στο κέντρο «VERANO» στην παραλία Ξυλοκάστρου.
Από εσάς ζητάμε να έρθετε ντυμένοι μασκαράδες.
Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες φορέστε τις μάσκες και τα καπέλα σας και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί με τα παιδιά μας.
Θέλουμε όλοι να χαρούν και να διασκεδάσουν!
Το εισιτήριο του χορού θα είναι 4 ευρώ για τα παιδιά και 6 ευρώ για τους μεγάλους και περιλαμβάνει αναψυκτικό ή χυμό για τα παιδιά, καφέ ή ποτό για τους μεγάλους και μπουφέ για όλους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον αποκριάτικο χορό μας ο Σύλλογος διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και τιμή λαχνού 1 ευρώ.
Σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου

Συστήνεται Γραμματεία Ετεροδημοτών στη Νέα Δημοκρατία

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
            "Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συστήνεται Γραμματεία Ετεροδημοτών του κόμματος.   Στη θέση του Γραμματέα τοποθετείται ο κ. Γεώργιος Αναγνωστάκος"

Ψηφίδες ανθρωπιάς και πολιτισμού

Με την Χριστίνα Γεωργαντοπούλου

Εγκαινιάζω σήμερα αυτή την στήλη που στόχο έχει την απλή ανθρώπινη επικοινωνία, την γνωριμία, την ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων από όλους τους αναγνώστες, με θέματα τοπικά όπως η διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού, η ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, αλλά κυρίως το μοίρασμα σκέψεων κοινότοπων ίσως αλλά πάντα ουσιωδών. Θέλω να μοιραστούμε ένα χαμόγελο. Αυτό το μικρό το ελάχιστο. Διαβάζουμε στον τύπο αναλύσεις για την οικονομική κρίση.. Πολλές φορές λόγια ασαφή ως πλίνθοι και κέραμοι [Ξενοφών], μα εμείς παραμένουμε σε αγωνία, σε μια προ-καταθλιπτική κατάσταση για την αδυναμία μας να δούμε Φώς στο βάθος του τούνελ. Εδώ προτείνω πιο καθημερινά πράγματα. Να τολμήσουμε να γνωριστούμε, ή να μιλήσουμε με τον διπλανό μας, να του χαμογελάσουμε λέγοντάς του δυο λόγια, αγγίζοντάς τον στον ώμο αλλά κυρίως να του δώσουμε τον χρόνο να μιλήσει, να ακούσουμε πραγματικά, αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, ν΄αφουγκραστούμε την αγωνία της ψυχής του. Δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά του, μπορούμε όμως να του μεταδώσουμε λίγο κουράγιο ενθαρρύνοντάς τον να βρει την λύση μόνος του. Κι ίσως αύριο κάνει το ίδιο και για μας.
Μπορούμε ν΄αφήσουμε για λίγο τον καναπέ, για μια βόλτα , ν΄ ακούσουμε με ευγνωμοσύνη ένα κελάιδισμα, να δούμε την σταγόνα που ξέμεινε στο κλαδάκι, το χαμολούλουδο που επιμένει ν΄ ανθίζει. Θέλω ν΄ αφουγκράζομαι αυτό τον μικρόκοσμο [τον εν σμικρώ μέγα-Γρ. Θεολόγος], να κινούμαι και σ΄αυτόν με μια μυστηριακή συμμετοχή. Η αγνότητατων πετεινών τ’ ουρανού σαν την πρώτη μέρα της δημιουργίας, ένα βάπτισμα στην αθωότητα και στο θάμβος των μικρών υπάρξεων, που αποτελούν μεγάλη ελπίδα ομορφιάς. Ακόμα κι όταν οι μέρες γκρεμίζονται, έρχονται να εγκαταστήσουν ξανά τηνάδολη ματιά προς τα πετεινά και τα κρίνα. Η λιτή επιστήμη της αυτάρκειας που πηγάζει απ΄ ευθείας από την υποβολή της γαλήνης κι ανανεώνει την ουσία της ζωής. Ακόμα να μείνουμε σιωπηλή στην άηχη μουσική του Χρόνου και να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας.
Την επόμενη φορά που θα δεις ένα ηλιοβασίλεμα, κοίταξέ το και θυμήσου ότι είσαι ζωντανός, ότι Υπάρχεις. Να είσαι ευγνώμων όχι για το ίδιο το ηλιοβασίλεμα, αλλά για την αναπνοή που σου επιτρέπει να το δεις. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας. Σας χαιρετώ μ’ ένα χαμόγελο και περιμένω να επικοινωνήσετε μαζί μου στα: e-mail :

chrigeo2007@yahoo.gr  ή Kιν.: 6932.281.792 ή Facebook : Christine Georgantopoulou__ 

«Ουφ! Ευτυχώς την Τετάρτη δεν είχε ειδήσεις» και ...λύθηκε το πρόβλημα;

Υπογραφή:Αθανασία Μπαξεβάνη

Πάντα θα διαφωνώ, με την ταυτόχρονη απεργία των δημοσιογράφων τις ημέρες των μεγάλων κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων. Καταφέραμε για μια ακόμη φορά να αφήσουμε ανενημέρωτη όλη την Ελλάδα, για μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση. Το μόνο που «βγήκε» και πάλι από τις διαδηλώσεις, ήταν οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα blog για τα επεισόδια και τα δακρυγόνα σε Αθήνα -Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι το θέμα;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.grΓ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς κάνει έναν κύκλο επαφών με πρέσβεις της Ε.Ε. Προχθές είδε τον Ολλανδό πρέσβη, σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με τον Γερμανό.
Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου, θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που γίνεται στο Ελσίνκι, με θέμα «Οικονομική διακυβέρνηση» και θα παρακαθήσει στο δείπνο που θα γίνει στις 7:30 τοπική ώρα. Ο Πρόεδρος θα αναχωρήσει στο Ελσίνκι από την προηγούμενη ημέρα. Αυτά, για να έχετε μία εικόνα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες, που έγινε προχθές, θα μας πείτε κάτι;

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΔ κ Ν ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ).

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, με αφορμή τις ανακοινώσεις για την αδήλωτη εργασία, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η υψηλή Αδήλωτη Εργασία στη χώρα μας (25% περίπου).
Ø  Παραβιάζει τα Εργασιακά και Ασφαλιστικά δικαιώματα.
Ø  Υπονομεύει τις αναγκαίες ρυθμίσεις στην αγορά εργασίας.
Ø  Αντιστρατεύεται το στόχο για Ποιοτική Εργασία.
Ø  Στερεί κρίσιμους πόρους από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο αρμόδιος Ειδικός Γραμματέας:
Ø  Αρκούνται στην περιγραφή του προβλήματος.
Ø  Αρνούνται να πάρουν μέτρα αποτελεσματικά.
Ø  Εξαντλούνται σε διακηρύξεις και  υποσχέσεις.

Η Νέα Δημοκρατία προτείνει και δεσμεύεται:
Ø  Για Σταδιακή μείωση των Ασφαλιστικών Εισφορών.
Ø  Για απλοποίηση των διαδικασιών στις συναλλαγές των επιχειρήσεων με την Επιθεώρηση Εργασίας.
Ø  Για ανάληψη δράσεων δημοσιότητας για εργαζομένους και εργοδότες για τους κινδύνους της Αδήλωτης Εργασίας.
Ø  Για ουσιαστική συνεργασία με εργοδοτικούς φορείς και συμμετοχή τους στη μάχη κατά της Αδήλωτης Εργασίας, με ενημέρωση, αλλά και ποινές στα μέλη τους.
Ø  Για ουσιαστική ενίσχυση των Μηχανισμού ελέγχου της Αγοράς Εργασίας.

Η δραστική καταπολέμηση της Αδήλωτης Εργασίας δεν αφορά μόνο στα δικαιώματα των εργαζομένων και στα έσοδα των Ταμείων.
Είναι κρίσιμο μέγεθος για την Αναπτυξιακή προοπτική της Οικονομίας.
Είναι υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας».

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ» ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 32! ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!​!


«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ»
Ανεξάρτητη πολιτική και κοινωνική εφημερίδα
ΙΜΒΡΟΥ 20 Α. ΓΛΥΦΑΔΑ
Τηλ. 697-6343084, fax. 210-9602861
Email: ilaliotis@yahoo.grΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  
Αγαπητοί φίλοι,
Ο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ» είναι η μοναδική εφημερίδα του Φενεού, προσφέροντας στον τομέα της τοπικής ενημέρωσης από το 2004.
 Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εφημερίδα μας ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε. Στο εξής θα διανέμεται  κάθε 2μήνο δωρεάν σε 2.500 αντίτυπα στην περιοχή του Δήμου Φενεού αλλά και στους Δήμους Κορίνθου, Κιάτου Ξυλοκάστρου, Ευρωστίνης και Στυμφαλίας. Επίσης θα αποστέλλεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή σε περισσότερα από 1500 e-mail με στόχο ο αριθμός αυτός να αυξάνεται κάθε φορά .
Σκοπός μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερων συμπολιτών μας για τα τοπικά θέματα που αφορούν το ΦΕΝΕΟ, τα χωριά μας αλλά και τους γειτονικούς Δήμους. Στην προσπάθειά μας αυτή ζητούμε τη βοήθειά σας. Αν υπάρχουν φίλοι σας που θεωρείτε ότι τους ενδιαφέρει να ενημερώνονται δωρεάν κάθε 2μήνο για τα νέα του τόπου μας, παρακαλούμε στείλτε μας τα mail τους ώστε να στέλνουμε και σε αυτούς την εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή.   
 
Ευχαριστώ θερμά
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ   
 

Συνεδριάζει το ΔΣ με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη το ΔΣ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 το βράδυ συνεδριάζει το ΔΣ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη τα οποία είναι τα εξής:

Συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Βild: "Σας υπόσχομαι ότι η Ελλάδα, θα αποπληρώσει και το τελευταίο σεντ" - Τίτλος της εφημερίδας: "Στοιχηματίζετε ότι, δεν θα αποπληρώσετε ποτέ;"


Tην υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις αποπληρωμής των δανείων βοήθειας από την ΕΕ δίνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα «Bild».
«Σας υπόσχομαι ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει και το τελευταίο σέντ», διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός στη μακροσκελή συνέντευξή του στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στο γερμανόφωνο χώρο, υπό τον τίτλο: «Στοιχηματίζετε ότι δεν θα πληρώσετε ποτέ τα χρέη σας κ. Παπανδρέου;». Ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «η ελληνική οικονομία έχει μεγάλη δυναμική και αυτή τη στιγμή βιώνει μία πραγματική έκρηξη των εξαγωγών της, χάρη στις διαρκείς δομικές μεταρρυθμίσεις και τις θυσίες που υπέστη ο ελληνικός λαός την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζει να υφίσταται».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟ​Σ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr

Υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Αβραμόπουλου, συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή του κόμματος για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στα γραφεία του κόμματος (Λ. Συγγρού 340).

Απαντητική Επιστολή Αντιπροέδρ​ου της Κυβέρνησης στο άρθρο με τίτλο "Η Ιστορία του επωνύμου Πάγκαλος"

Αγαπητέ κύριε Λάλο,
σας κοινοποιούμε απαντητική επιστολή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κυρίου Θεόδωρου Πάγκαλου στο άρθρο του κυρίου Γεώργιου Δαμιανού με τίτλο "Η Ιστορία του επωνύμου Πάγκαλος", το οποίο δημοσιεύσατε στο blog "Κορινθιακοί Ορίζοντες".


Γραμματεία Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

Η Επιστολή

Ελλάδα Βέλου και Πέλοπας Κιάτου στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας

Η Ελλάδα Βέλου και ο Πέλοπας Κιάτου είναι το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί , διεκδικώντας , η κάθε μία ομάδα για λογαριασμό της , το Κύπελλο Κορινθίας.

Η Ελλάδα Βέλου στον χθεσινό 2ο επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης, το Ξυλόκαστρο , αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και προκρίθηκε στο τελικό του Κορινθιακού Κυπέλλου , καθώς στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης , στο Βέλο, είχε νικήσει με 3 – 0.

Ο Πέλοπας Κιάτου αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε με 2 -1, της Κορίνθου ‘06 , στο γήπεδο του Συνοικισμού και σε συνδιασμό και με τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι μικροί του Μάκη Μαργέτη όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος, καθώς προσπάθησαν πολύ για την μεγάλη έκπληξη. Κατάφεραν να σκοράρουν στο 60’ με σουτ του Ασημακόπουλου έξω από την περιοχή ενώ αργότερα, ο ίδιος παίκτης σε τρομερό τετ α τετ με τον Χασανμπέλι, δεν κατάφερε να «ζευγαρώσει» τα τέρματα του. Στο 75’, ο Μιχαλόπουλος κέρδισε πέναλτι για τον Πέλοπα που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλτζής κάνοντας το 1-1. Ο ίδιος στο 85’ έκανε το τελικό 1-2 , όταν ο Χουσελάς αφού πέρασε και τον Κεμαλάι, «σέρβιρε» στον Μπαλτζή το έτοιμο γκολ.

Επίθεση Αμβρόσιου στο "1821"

   Επίθεση Αμβρόσιου στο "1821" μέσω επιστολής τρίτου που περιλαμβάνει ακραίες εκφράσεις Την επιστολή  - αγωνία μιας Ελληνίδας που κάνει λόγο για "προδότες της χώρας" με αφορμή το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για την επανάσταση του 1821 φιλοξενεί στον προσωπικό του ιστότοπο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιος.
Ο κ. Αμβρόσιος επιλέγει ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο να επιθετεί στους δημιουργούς της εκπομπής, με τους οποίους προφανώς διαφωνεί έντονα. Η επιστολή που δημοσιεύει έχει ως εξής:

Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ SKY

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ
"Και επειδή τουλάχιστον σε μένα έχει μείνει μια στάλα ελληνική υπερηφάνεια, αυτό δεν το σηκώνω".
Επιστολή μιας Ελληνίδας σε όλους τους προδότες της χώρας.!

Μουσικοχορευτική παράσταση στην Κόρινθο
Image

Image
Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Ξυλοκέριζας
σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο

«Αχ, αγαπημένη μάνα»

που θα πραγματοποιηθεί το
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011
και ώρα 7.00 μ.μ.
στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (επί της Δαμασκηνού).

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου,
καθώς και οι μουσικοί:

Νίκος Οικονομίδης – βιολί, τραγούδι
Βασίλης Γραμματικός – γκάιντα, φλογέρα, ποντιακή λύρα
Μαρία Πλουμή – λαούτο
Χρήστος Λυκουρέντζος – κρουστά

Στο τραγούδι η Κυριακή Σπανού
και η Ιωάννα Χρυσανθοπούλου