Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ελλάδα Βέλου και Πέλοπας Κιάτου στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας

Η Ελλάδα Βέλου και ο Πέλοπας Κιάτου είναι το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί , διεκδικώντας , η κάθε μία ομάδα για λογαριασμό της , το Κύπελλο Κορινθίας.

Η Ελλάδα Βέλου στον χθεσινό 2ο επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης, το Ξυλόκαστρο , αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και προκρίθηκε στο τελικό του Κορινθιακού Κυπέλλου , καθώς στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης , στο Βέλο, είχε νικήσει με 3 – 0.

Ο Πέλοπας Κιάτου αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε με 2 -1, της Κορίνθου ‘06 , στο γήπεδο του Συνοικισμού και σε συνδιασμό και με τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι μικροί του Μάκη Μαργέτη όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος, καθώς προσπάθησαν πολύ για την μεγάλη έκπληξη. Κατάφεραν να σκοράρουν στο 60’ με σουτ του Ασημακόπουλου έξω από την περιοχή ενώ αργότερα, ο ίδιος παίκτης σε τρομερό τετ α τετ με τον Χασανμπέλι, δεν κατάφερε να «ζευγαρώσει» τα τέρματα του. Στο 75’, ο Μιχαλόπουλος κέρδισε πέναλτι για τον Πέλοπα που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλτζής κάνοντας το 1-1. Ο ίδιος στο 85’ έκανε το τελικό 1-2 , όταν ο Χουσελάς αφού πέρασε και τον Κεμαλάι, «σέρβιρε» στον Μπαλτζή το έτοιμο γκολ.