Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σκύφτε τα κεφάλια μπροστά στην οργή του κόσμου και παραιτηθείτε!!!

 

 
Τι θέλει ο κ. Παπανδρέου και κυκλοφορεί στους δρόμους;
Τρεις εικόνες όλη η πραγματικότητα...

Τι θέλει και κυκλοφορεί, δήθεν άνετος, ο Γ. Παπανδρέου στους δρόμους της Αθήνας; Χτες, όταν βγήκε από το υπουργείο Εσωτερικών, τον πλησίασε μια κοπελιά και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες άρχισε να διαμαρτύρεται.
Αμήχανος ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί όπως φαίνεται να πει κάτι, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελά σαν να του λέει "να μην τα τραβάω μόνο εγώ".
Όσο για τους σωματοφύλακες που περιτριγυρίζουν τον κ. Παπανδρέου κρατιούνται με το ζόρι.

Καλό το στυλάκι του...  http://apneagr.blogspot.com/2010/10/blog-post_4685.html#ixzz12Mq4WBaz
apneagr

Σύλληψη 18χρονου στο Δερβένι για διάρρηξη καταστήματος


Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου στις 11:30΄το πρωί της Τετάρτης στο Δερβένι , συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας 18χρονος ο οποίος αφού έσπασε την βιτρίνα καταστήματος αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου.

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιάλειας» του Δημήτρη Καλογερόπουλου



Το πλήρες ψηφοδέλτιο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα η παράταξη «Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιάλειας». Οι υποψήφιοι που τίθενται στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου στην εκλογική μάχη είναι οι εξής:

Σοβαρά προβλήματα από τη σημερινή βροχή στην Βόχα


Προβλήματα από την σημερινή έντονη βροχόπτωση έχουν δημιουργηθεί στους οικισμούς του Δήμου Βόχας, Πουλίτσα και Ευαγγελίστρια. Οι κάτοικοι που βλέπουν τα χωριά τους, τις περιουσίες τους και τις καλλιέργειές τους να πλημμυρίζουν για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα, καταγγέλλουν την ΕΡΓΟΣΕ για τις κακοτεχνίες που έχουν γίνει στο έργο του προαστιακού στην περιοχή του Ζευγολατιού, οι οποίες όπως υποστηρίζουν, ευθύνονται για τις ζημιές. Ο Δήμαρχος Βόχας, Γιώργος Λιούντρης, σημειώνει πως έχει στείλει πολλές επιστολές τα τελευταία τρία χρόνια για το θέμα αυτό, όπου διαμαρτύρεται έντονα και κάνει λόγω για προσφυγή στην δικαιοσύνη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα το πρωί στην Βουλή, συζητήθηκε ερώτηση του κυβερνητικού βουλευτή Κορινθίας Άγγελου Μανωλάκη με αντικείμενο αυτά τα προβλήματα

Ο Δημήτρης Δράκος αύριο στο Πεταλίδι και στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας


Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2010 & ώρα 9:30 π.μ., ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθούν μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Αρχικά θα επισκεφθούν καταστήματα της πόλης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με παραγωγούς και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά.
Αμέσως μετά & ώρα 11:00, θα επισκεφθούν μονάδες μεταποίησης και τυποποίησης τροφίμων και αγροτικών προϊόντων στην Βιομηχανική Περιοχή Καλαμάτας.
Στις 12:30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, στη 1 μ.μ. συνάντηση με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας & στη 1.30 μ.μ. οι Δ. Δράκος και Σ. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
Το απόγευμα θα βρεθούν στο Δήμο Αυλώνος και θα περιοδεύσουν στα παρακάτω Δημοτικά Διαμερίσματα: 6:30 μ.μ. Κεφαλόβρυση, 7 μ.μ. Πλατάνια, 7:30 μ.μ. Σιδηρόκαστρο και 8 μ.μ. Αυλώνας.

Ψηφοδέλτιο Νομού Κορινθίας «Νέα Πελοπόννησος»

Δελτίο Τύπου

Από το συνδυασμό ανακοινώνονται ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για το νομό Κορινθίας, οι κάτωθι:

1. Κόλλιας Ιωάννης, ενεργειακός μηχανολόγος

2. Κουράτος Παντελής, επιχειρηματίας

3. Σαββανός Μιχαήλ, Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.)

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.για την αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι:

Στον πρώτο μήνα εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στα Καταστήματα του Κλάδου, το σωματείο μας έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από δεκάδες Συναδέλφους απ’ όλη την Κορινθία, αποτέλεσμα των αρνητικών επιπτώσεων (μείωση τζίρου) από την εφαρμογή του μέτρου.

•Μείωση πελατείας
•Καθημερινή μείωση του τζίρου
•Δυσκολία στην πληρωμή υποχρεώσεων
•Δυσκολία στην διατήρηση των θέσεων εργασίας
•Αντικειμενικές δυσκολίες εφαρμογής του νόμου σε καταστήματα που βρίσκονται σε ημιώροφους που δεν έχουν εξωτερικό χώρο, σε πατάρια που δεν μπορεί να ελεγχθεί αν κάποιος καπνίζει ή όχι ή ότι άλλο σχετικό έχει πέσει στην αντίληψή σας.
•Δυστροπία των πελατών να εφαρμόσουν το νόμο και αδυναμία να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους μια και τους έχετε άμεση ανάγκη.
Το Σωματείο μας μετά την αλλαγή στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε διάλογο με το Υπουργείο Υγείας αναζητώντας συναινετική λύση. Παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε για θετική επίλυση του προβλήματος, υπήρξε αναδίπλωση και αλλαγή στάσης του Υπουργείου, προφανώς με «άνωθεν» εντολή και συνηγορία των γνωστών δογματικών κύκλων του Υπουργείου.

Το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. μετά την εμμονή της κυβέρνησης να οδηγήσει τα καταστήματα μας σε «κλείσιμο», με τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία και στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας ΣΥΓΚΑΛΕΙ στα Γραφεία του στην Κόρινθο την Δευτέρα 17/10/2010 και ώρα 14.00 ΕΚΤΑΚΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο με την ολομέλεια των Μελών του για να καθορίσουν από κοινού την στάση μας,

- για την αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου μέχρι την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

- να καλέσει τα Μέλη του μετά την εκπνοή του χρόνου (17/10/10) να επαναφέρουν τα σταχτοδοχεία στα καταστήματα του Κλάδου και να αποφασιστεί η κλιμάκωση των αντιδράσεων.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική διευκρίνιση.

Για το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Ο Υπεύθ. Ενημέρωσης

Χρήστος Ντούσικος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θα περιοδεύσουν αύριο Παρασκευή 15/10 σε χωριά του δήμου Απόλλωνος. Συγκεκριμένα η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από τη Σαμπατική και θα συνεχιστεί στα χωριά Πραγματευτή, Λιβάδι, Πέρα Μέλανα, Άνω Τυρό, Σαπουνακέικα και Τυρό.

Ο Γιώργος Δέδες περιόδευσε τα χωριά της Ευρωστίνης


Ο Γιώργος Δέδες την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου συνεχίζοντας τις περιοδείες του και το διάλογο με τους πολίτες της Δυτικής Κορινθίας επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ευρωστίνης.

Ο Πέτρος Τατούλης και ο Γιώργος Δέδες περιόδευσαν στο Λουτράκι


Τις πλέον θετικές προβλέψεις υποδηλώνει η θερμότατη υποδοχή από τον κόσμο για τον κ. Πέτρο Τατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος».

«Άξιος» η τελευταία λέξη των Κορινθίων στον Γ. Ανδρέου



ISTHMOS.GR


Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και απέραντης συγκίνησης οι Κορίνθιοι αποχαιρέτησαν για τελευταία τους φορά τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ανδρέου σήμερα στις μια το μεσημέρι.

Χιλιάδες κόσμος κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου για να πουν το τελευταίο αντίο. Άνθρωποι αμίλητοι και σκεπτικοί , όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων από όλη την Κορινθία απέδωσαν φόρο τιμής στο «γελαστό παιδί».

Στην τελετή παρόντες ο αν. υπουργός Άμυνας, οι βουλευτές του νομού, ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Δήμαρχοι από όλη την Κορινθία, Αντιδήμαρχοι, Αντινομάρχες, υπάλληλοι του Δήμου και της Νομαρχίας και χιλιάδες πολίτες τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο περνώντας η πομπή μέσα από τους δρόμους της πόλης μας . Γέμισαν τα πεζοδρόμια από πολίτες να παρακολουθούν βουβοί την πομπή με την φιλαρμονική του δήμου να παιανίζει που διέσχιζε την Εθν. Αντιστάσεως για την τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής όπου παίχτηκε και η τελευταία μοιραία πράξη.

Βαθύτατος ο πόνος για τους γονείς του και τα αδέρφια του, τη σύζυγό του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες του στο δημαρχείο και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του .

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη Ανδρέου

Πένθος στη Ζαχάρω για τον θάνατο του Βασίλη Κάππου

Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας  με τον συνδυασμό Κατσιφάρα

ΖΑΧΑΡΩ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο πένθος βυθίστηκε η Ζαχάρω και σύσσωμη η Ηλειακή κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο ενός πολύτιμου μέλους της και αξιόλογου ανθρώπου, του Βασίλη Κάππου. Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Κάππου, που σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε βαθειά λύπη σε όλους όσους τον γνώριζαν και κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, φίλο και συνεργάτη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από την πολυαγαπημένη του σύζυγο, σήμερα το πρωϊ.
Ο Βασίλης Κάππος  διατέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας εκλεγμένος με την παράταξη του Χαράλαμπου Καφύρα  και πριν από λίγες ημέρες ο Απόστολος Κατσιφάρας τον είχε ανακοινώσει ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ηλείας για τις επερχόμενες εκλογές.

ΔΗΜ. ΔΡΑΚΟΣ : ¨Εμείς μιλάμε για τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όχι για εμμονές και ποικιλώνυμες φαντασιώσεις

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ


Αναφορικά με την τελευταία ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη, το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ» δηλώνει τα εξής:


Ο εκνευρισμός κι ο πανικός που δημιουργεί η επερχόμενη ήττα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον εκλεκτό της κυβέρνησης του Μνημονίου και της Ανεργίας, ιδιαίτερα μετά τη πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο, δεν κρύβονται
Από τη μια πλευρά επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το Δημήτρη Δράκο στο νομαρχιακό του γραφείο και του μιλάει για πολιτικό πολιτισμό και το ίδιο πρωινό, εκδίδει υβριστικές ανακοινώσεις.
Το προϊόν των πολιτικών μεταλλάξεων στη διαρκή αναζήτηση νέων πολιτικών ρόλων και την ικανοποίηση άμετρων φιλοδοξιών, βλέπει ότι και το πολυφορεμένο προσωπείο της δήθεν ανεξαρτησίας του κατέπεσε, και οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν πείθονται.
Του απαντούν λοιπόν οι νέοι του σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ ότι, «στο ΠΑΣΟΚ ήρθε να κάνει το σερβιτόρο όχι το μαγαζάτορα», αποκαλύπτουν εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ που τον στηρίζει, «το ψηφοδέλτιο του είναι ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ, φτωχό, αχαμνό και πολιτικός αχταρμάς» και επισημαίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, «ο συνδυασμός του είναι προϊόν ευτελισμού... με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά». Εξ ιδίων λοιπόν τα βέλη.
Αποκαλύπτεται τώρα ότι αυτός και μόνον είναι σε αυστηρή επιτήρηση και ουδείς άλλος. Καταγγέλλει τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησε πιστά και η φράση «χρεοκοπημένες πολιτικές της ΝΔ» τον χαρακτηρίζει ως πλήρως αναξιόπιστο, αφού θυμήθηκε να διαφοροποιηθεί όταν για λόγους τους οποίους ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους, βρέθηκε εκτός κυβέρνησης.
Κι επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ας κρατήσει για τον εαυτό του τις εκκλήσεις για πολιτικό πολιτισμό όταν στριμώχνεται, μια και η σχέση του με το πολιτισμό περιορίζεται σε εκδηλώσεις τύπου « Φεστιβάλ Μαίναλο 2005», και στο απογοητευτικό πέρασμά του από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο γνωρίζει ο κόσμος της Τέχνης και του Πολιτισμού.
.Ας πάψει λοιπόν να μας προκαλεί
Σε αυτές τις εκλογές, εμείς μιλάμε για τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όχι για τις εμμονές και τις ποικιλώνυμες φαντασιώσεις ενός πανικόβλητου αντιπάλου.