Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέτρος Τατούλης και ο Γιώργος Δέδες περιόδευσαν στο Λουτράκι


Τις πλέον θετικές προβλέψεις υποδηλώνει η θερμότατη υποδοχή από τον κόσμο για τον κ. Πέτρο Τατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος».
Την Τετάρτη περιόδευσαν στο Λουτράκι με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δέδε και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Σούζυ Παπακωνσταντίνου , Παντελή Κουράτο ,Λάκη Παπαφωτίου,Τάκη Λούμπη και Βάκη Μπεχράκη.και στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας, όπου είχαν σύσκεψη σε εγκάρδιο κλίμα με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Γκιώνη.
Εκεί μίλησε ο Πέτρος Τατούλης με όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είχε πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.

Ο κ. Πέτρος Τατούλης μετά  την συνάντηση με το Δήμαρχο Λουτρακίου και τη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα θέματα και έχουμε σημαντικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τον δήμο σας. Θέλω να γνωρίζεται εσείς και όλοι οι συμπολίτες σας ότι ο Ισθμός και το Λουτράκι είναι η αιχμή της πολιτικής μας για ανάπτυξη και τουρισμό"
Η επίσκεψη στα εμπορικά καταστήματα επιβεβαίωσε ότι το κλίμα ανάμεσα στον Αρκά πολιτικό και τους πολίτες του Λουτρακίου ήταν άριστο. Ο Γιώργος Δέδες έλκει την καταγωγή του από το ορεινό χωριό των Πισίων, γεγονός που καθιστά τους Λουτρακιώτες ιδιαίτερα περήφανους. «Το Λουτράκι και ο Ισθμός αποτελούν σημεία αναφοράς για την Πελοπόννησο» δήλωσε κλείνοντας την περιοδεία του ο Πέτρος Τατούλης.

Την έκθεση Τυποποιημένων Αγροτικών Προϊόντων και Προϊόντων Χειροτεχνίας της Μεσσηνίας στο Σύνταγμα (στον εκθεσιακό χώρο του μετρό) επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Η Έκθεση γίνεται με πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Καλαμάτας.
Η έκθεση αυτή, έχει χαρακτήρα γιορτής, με μουσική και δράσεις γνωριμίας με τα μεσσηνιακά προϊόντα, ενώ παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει και εφόσον επιθυμεί να τα αγοράσει και ταυτόχρονα να γνωρίσει το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της Μεσσηνίας.
Ο κ. Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με τους εκθέτες, αλλά και με τους επισκέπτες και δοκίμασε αρκετές φορές από τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιών τις ελιές και τα αγουρέλαια.





Την Παρασκευή 15/10/2010 το απόγευμα συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο Νομό Κορινθίας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης» Κος Γιώργος Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα επισκεφθούν:

• 18.00 τη Βελίνα
• 18.30 το Μάννα
• 19.00 το Παναρίτι
• 19.30 τα Στύλια
• 20.00 το Κλημέντι
• 20.30 το Καίσαρι



Το Σάββατο 16/10/10 το απόγευμα θα επισκεφθούν:

• 18.00 το Αγιονέρι
• 18.30 το Στεφάνι
• 19.00 την Κλένια
• 19.30 τον Άγιο Βασίλειο
• 20.30 το Χιλιομόδι