Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Άξιος» η τελευταία λέξη των Κορινθίων στον Γ. Ανδρέου



ISTHMOS.GR


Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και απέραντης συγκίνησης οι Κορίνθιοι αποχαιρέτησαν για τελευταία τους φορά τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ανδρέου σήμερα στις μια το μεσημέρι.

Χιλιάδες κόσμος κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου για να πουν το τελευταίο αντίο. Άνθρωποι αμίλητοι και σκεπτικοί , όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων από όλη την Κορινθία απέδωσαν φόρο τιμής στο «γελαστό παιδί».

Στην τελετή παρόντες ο αν. υπουργός Άμυνας, οι βουλευτές του νομού, ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Δήμαρχοι από όλη την Κορινθία, Αντιδήμαρχοι, Αντινομάρχες, υπάλληλοι του Δήμου και της Νομαρχίας και χιλιάδες πολίτες τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο περνώντας η πομπή μέσα από τους δρόμους της πόλης μας . Γέμισαν τα πεζοδρόμια από πολίτες να παρακολουθούν βουβοί την πομπή με την φιλαρμονική του δήμου να παιανίζει που διέσχιζε την Εθν. Αντιστάσεως για την τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής όπου παίχτηκε και η τελευταία μοιραία πράξη.

Βαθύτατος ο πόνος για τους γονείς του και τα αδέρφια του, τη σύζυγό του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες του στο δημαρχείο και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του .

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη Ανδρέου