Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πένθος στη Ζαχάρω για τον θάνατο του Βασίλη Κάππου

Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας  με τον συνδυασμό Κατσιφάρα

ΖΑΧΑΡΩ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο πένθος βυθίστηκε η Ζαχάρω και σύσσωμη η Ηλειακή κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο ενός πολύτιμου μέλους της και αξιόλογου ανθρώπου, του Βασίλη Κάππου. Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Κάππου, που σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε βαθειά λύπη σε όλους όσους τον γνώριζαν και κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, φίλο και συνεργάτη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από την πολυαγαπημένη του σύζυγο, σήμερα το πρωϊ.
Ο Βασίλης Κάππος  διατέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας εκλεγμένος με την παράταξη του Χαράλαμπου Καφύρα  και πριν από λίγες ημέρες ο Απόστολος Κατσιφάρας τον είχε ανακοινώσει ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ηλείας για τις επερχόμενες εκλογές.


Δήλωση Νομάρχη Ηλείας
Μετά την αναγγελία θανάτου του Β. Κάππου, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου και υποψήφιου Περιφερειακού  Συμβούλου του συνδυασμού  «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο»  ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαρ. Καφύρας, δήλωσε ότι : «Ο Βασίλης  Κάππος υπήρξε ένας λαμπρός πολίτης, ένας ικανός επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος με αισθήματα φιλαλληλίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό του και το κοινωνικό σύνολο. Η παρουσία του επί χρόνια στα κοινωνικά δρώμενα της Ζαχάρως και της Ηλείας ήταν ανεκτίμητης προσφοράς. Υπήρξε σεμνή και ηθική η συμμετοχή του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, προσφέροντας την βοήθεια του στην περιοχή με ενδιαφέρον και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και η μνήμη του αιώνια».

Ψήφισμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου
Μετά την αναγγελία θανάτου του Βασιλείου Κάππου, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου, υποψήφιου Περιφερειακου Συμβούλου του συνδυασμού  «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο»  και διακεκριμένου πολίτη του Νομού μας, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας συνήλθε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1.    Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
2.    Να εκφράσει τη βαθιά λύπη των μελών του και τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.
3.    Να καταθέσει στέφανο στη μνήμη του.
4.    Ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαρ. Καφύρας να αποχαιρετίσει τον εκλιπόντα.
5.    Να μνημονευτεί η προσφορά του στην επόμενη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
6.    Το παρόν να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.


Ο Πρόεδρος του Ν.Σ.

Λεωνίδας Δημουλιάς