Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι κοινωνικό κόμμα



Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,
στο διευρυμένο Διαγραμματειακό Όργανο του Κόμματος

_DPT4902.jpg
Καλώς ήρθατε και ξεκινώ λέγοντάς σας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσφέρετε ανιδιοτελώς στη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι πραγματικά υποχρεωμένος στα παλιά στελέχη, τους γραμματείς και τους αναπληρωτές γραμματείς που συνεχίζουν, αλλά κυρίως στους νέους γραμματείς και τους νέους αναπληρωτές γραμματείς, οι οποίοι γίνονται μέρος αυτής της νέας, μεγάλης, δυναμικής ομάδος, η οποία θα οδηγήσει το Κόμμα σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη, τετραπλή εκλογική αναμέτρηση, η οποία μας περιμένει

Αναβολή αγώνων στην Γ΄ Εθνική λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων


















Η Υποεπιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής έλαβε υπόψη της τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. για ακραία καιρικά φαινόμενα στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου και αποφάσισε να προβεί στην αναβολή της 18ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.
Οι αγωνιστικές που απομένουν έως τη λήξη της κανονικής περιόδου, επαναπρογραμματίζονται ως εξής:
18η αγωνιστική: αντί 24.02.19, στις 03.03.19
19η αγωνιστική: αντί 03.03.19, στις 17.03.19
20ή αγωνιστική: αντί 17.03.19, στις 24.03.19
21η αγωνιστική: αντί 24.03.19, στις 31.03.19
22η αγωνιστική: αντί 31.03.19, στις 07.04.19 

Επίσης στον 8ο όμιλο η αναμέτρηση της Ερμιονίδας στην Κεφαλλονιά με αντίπαλο την ΑΟ Εικοσιμίας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε και η ΕΠΟ τη μετέθεσε στις 9/3!

Εγκρίθηκε η εξαγορά του Alpha από την Motor Oil


https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/04/alpha-500.jpgΕγκρίθηκε η εξαγορά του Alpha από την Motor Oil | Newsit.gr
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η απόκτηση κοινού ελέγχου επί των εταιριών Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ, Alpha Ραδιοφωνική ΑΕ και Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος ΑΕ, μέσω της εταιρίας συμμετοχών Nevine Holdings Limited, από τις εταιρίες Μotor Oil (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου αε, Alpha Media Group Limited και τον Δημήτρη Κοντομηνά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ωκεανίς»: Πυκνές χιονοπτώσεις και σφοδρούς βοριάδες προβλέπει ο Αρναούτογλου

http://www.skaikairos.gr/system/weather_photos/weather_photo_imgs/000/107/826/original/derveni%20xioni%202017%20k0r%20orizontes.png
Ο Σάκης Αρναούτογλου επιμένει: Τίποτα δεν έχει αλλάξει στις προβλέψεις για τον καιρό του Σαββάτου.
Με ανάρτησή του στην  προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κ. Αρναούτογλου αναφέρει:
«Το Σάββατο λοιπόν:
    • από τα Γιάννενα μέχρι και τον Έβρο και από τη Θεσσαλονίκη [και στο κέντρο της πόλης μέχρι τη Βοιωτία (πεδινά και παραθαλάσσια)].
    • Στην κεντρική και βόρεια Εύβοια (περιφερειακά της Χαλκίδας και βορειότερα),
    • σε όλη τη Χαλκιδική αλλά και
    • στη Λήμνο, τη Θάσο και τη Σαμοθράκη και
    • σε όλα τα ορεινά της Πελοποννήσου
      αναμένονται κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις που ίσως δυσκολέψουν όσους προγραμματίζουν ταξίδι με αυτοκίνητο στις παραπάνω περιοχές».

Παράταση για 5.066 συμβασιούχους στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις


Με εκπρόθεσμη Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας, που χθες 21/2/2019 κατετέθη και ψηφίστηκε στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας, δόθηκε κατ’ εξαίρεση δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, των οποίων οι ωφελούμενοι απασχολούνται για την αντιπυρική προστασία των δασών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) είχε εκδώσει χθες Ανακοίνωση με θέμα “Όχι στις απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα

Πέτρος Τατούλης «Ο πρώτος Ελληνικός μικροδορυφόρος με ονομασία Μυθική Πελοπόννησος γίνεται πραγματικότητα»


«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να πρωτοπορεί επενδύοντας σε πολιτικές που αφορούν τη διαστημική επιστήμη και τις διαστημικές εφαρμογές, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσει τα σπουδαία συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με την τεράστια οικονομία που αναπτύσσεται γύρω από το διάστημα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια υπογραφής δύο πρωτοκόλλων συνεργασίας, αφενός με Von Karman Institute for Fluid Dynamics, το κορυφαίο ινστιτούτο διαστημικής επιστήμης του ΝΑΤΟ, και, αφετέρου, με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού και Τηλεματικής

Πρόσκληση - Παρουσίαση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία

Παρουσίαση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00πμ
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" - Αίθουσα Αντιγόνη
 
Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΔΡΑΣΗ στηρίζει την κ. Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον κ. Κώστα Μπακογιάννη υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και τον κ.Νίκο Ταχιάο υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

22.02.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δράση, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, αποφάσισε, με κριτήριο την πολιτική διαδρομή και συγκρότηση, τις ιδέες και το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα των υποψηφίων, να στηρίξει την κ. Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον κ. Κώστα Μπακογιάννη υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και τον κ.Νίκο Ταχιάο υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν την κατεύθυνση καλεί τα μέλη και τους φίλους της να ενισχύσουν την προσπάθεια των άνω υποψηφίων να κατακτήσουν τον στόχο τους.
Πληροφορίες:
ΔΡΑΣΗ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 210 7472530
E-mail: drassi@drassi.gr

Η Μαρία Θελερίτη συμμετείχε στις εργασίες της 18ης Χειμερινής Συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), στη Βιέννη.



 
Η βουλεύτρια Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μαρία Θελερίτη, από κοινού με τους βουλευτές της ελληνικής αντιπροσωπείας, συμμετείχε στις εργασίες της  18ης Χειμερινής Συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη, 21 και 22 Φεβρουαρίου 2019, με την συμμετοχή  βουλευτριών και βουλευτών από τα κράτη-μέλη, κάνοντας παρεμβάσεις που αφορούσαν την καταπολέμηση της διαφθοράς και της