Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Βαλβέρδε


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στο λιμάνι. H ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε επισήμως γνωστό -παρότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, κάτι που θα γίνει πάντως άμεσα- πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους της.

Ο Παναιγιάλειος προετοιμάζεται στα Καλάβρυτα

Οι διπλές προπονήσεις καλά κρατούν στα Καλάβρυτα με τον Δημήτρη Σπανό και τους συνεργάτες του να κάνουν μια εξαιρετική προετοιμασία.

Εγγραφή αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους της Κορίνθου από τη Δευτέρα

Ο δήμος Κορινθίων, με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί, από την προσεχή Δευτέρα, τους αλλοδαπούς που επιθυμούν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα συμμετέχοντας στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου Κορινθίων

Στις 30 μονάδες η διαφορά Τατούλη - Δράκου!

Κοντά στις 30 μονάδες διαφορά ανάμεσα στον Πέτρο Τατούλη και το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτυπώνεται σε παμπελοποννησιακή δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το τηλεοπτικό κανάλι Super TV της Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε εντός του Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο Π. Τατούλης λαμβάνει 46,5% έναντι 17 του νομάρχη Μεσσηνίας.

Η Ιαπωνία τίμησε την 65η επέτειο από τον ατομικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα, στις 6 Αυγούστου 1945



ΠΗΓΗ : AΠE

Η Ιαπωνία τίμησε την 65η επέτειο του βομβαρδισμού της Χιροσίμα, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να εκπροσωπούνται στην τελετή για πρώτη φορά.

Με κάθε επισημότητα το Κιάτο εόρτασε την Μεταμόρφωση του Σωτήρος



Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο. Πλήθος πιστών παρευρέθηκε στον μητροπολιτικό ναό της πόλης μαζί με τον Κορίνθιο υπουργό Π. Μπεγλίτη και τους βουλευτές του νομού τιμώντας τη σημαντική μέρα για την πρωτεύουσα του Δήμου Σικυωνίων.

«Η Φλόγα της Αγάπης» ανάβει και ξεκινά το ταξίδι της

8η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών


Η Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι ίσως η ομορφότερη και χρησιμότερη από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για να διαδοθεί ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ξεκίνησε ως ιδέα από το Σύλλογο μας, στη συνέχεια υποστηρίχθηκε και ενισχύθηκε από πολλούς Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, για να αποκτήσει τελικά μια θέση στη καρδιά μας.