Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Με κάθε επισημότητα το Κιάτο εόρτασε την Μεταμόρφωση του Σωτήρος



Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο. Πλήθος πιστών παρευρέθηκε στον μητροπολιτικό ναό της πόλης μαζί με τον Κορίνθιο υπουργό Π. Μπεγλίτη και τους βουλευτές του νομού τιμώντας τη σημαντική μέρα για την πρωτεύουσα του Δήμου Σικυωνίων.
Επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν στελέχη της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης του Κιάτου αλλά και όλοι που ενδιαφέρονται προκειμένου να βάλουν υποψηφιότητα στο δήμο Σικυωνίων
Στο Κιάτο βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στο Κιάτο, με την ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής. Όσες φορές βρίσκομαι κοντά στους πολίτες της Πελοποννήσου, τόσο περισσότερο ενισχύεται η πεποίθησή μου, ότι το ανθρωπογενές προσωπικό της Περιφέρειάς μας, είναι ικανό ώστε να δώσει και ελπίδες και προσδοκίες. Εμπιστευόμαστε το ανθρώπινο προσωπικό μας και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε το μέλλον. Το σημαντικότερο είναι, ότι όλοι σε αυτή την κρίσιμη μάχη, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, προκειμένου η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Πελοποννήσιοι συμπατριώτες μας, να νιώσουν ελπίδα και προσδοκία ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Αυτό είναι το ζητούμενο… Εκτιμώ ότι η εκλογική μάχη θα γίνει με ευπρεπή τρόπο και ότι όλοι οι υποψήφιοι θα παρουσιάσουν με σοβαρότητα τις δικές τους προτάσεις, γιατί αυτή η μάχη, είναι μια μάχη βαθύτατα πολιτική. Ο Καλλικράτης, το νέο νομοθέτημα που με πρωτοβουλία της σημερινής κυβέρνησης ήρθε κι έγινε νόμος του κράτους, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα μας, προκειμένου να επανιδρυθεί η χώρα. Κι αυτό είναι το ζητούμενο…».