Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης

 ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι προκηρύξεις που «τρέχουν» - Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο 

Εκδόθηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε., των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33, ΠΕ41 & ΠΕ78.

Οι πίνακες είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας

 Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας 

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 79 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν καθώς τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1942, σε ένα φτωχικό σπίτι ανάμεσα σε χωράφια. Ο πατέρας του ήταν κρεοπώλης στο επάγγελμα.[

Αφιέρωμα στην πτώση της χούντας στο 24ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής

   

Tο αφιέρωμα στην πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας κυριαρχεί   στο 24ο  τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του... Περιστυλίου!».


Στο αφιέρωμα του φακέλου "Ιδεόπολις", εκτός από το χρονικό της πτώσης της χούντας, δημοσιεύονται πρωτότυπα στοιχεία από τα αρχεία που δικτάτορα Παπαδόπουλου και της Συμβουλευτικής της χούντας, που απόκεινται στη Βιβλιοθήκη της Βουλής, για την παρακολούθηση των φοιτητών, αλλά και για τον τρόπο που το καθεστώς γιόρτασε τη συμπλήρωση των 150 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.