Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ την Τρίτη


Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η 24ωρη απεργία, που είχε εξαγγείλει η Π.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, λόγω της εξαγγελίας τρίωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας (06:00 - 09:00, 13:00 - 16:00 και 21:00 - 24:00) από την Π.Ε.Π.Α. (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών), θα επέλθουν οι παρακάτω μεταβολές στα δρομολόγια του σιδηροδρόμου στη γραμμή Πελοποννήσου:

Υπερβολές και λασπολογία για Δημήτρη Σκουρα

Η μάχη στο Ξυλόκαστρο θα είναι πολύ δύσκολη και θα κριθεί σε λεπτομέριες. Είναι σίγουρο οτι στον πόλεμο αυτό θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα. Ηδη πήραμε μία πρόγευση της ατμόσφαιρας που θα δημιουργηθεί μπαίνοντας στην τελική ευθεία και όσο θα πιέζουν τα πράγματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό αλλά είναι σίγουρο οτι θα είναι χειρότερη από κάθε άλλη.

Οι ενεργειακοί τόποι της Πελοποννήσου


Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας.

Ο Κορινθιακός «γέννησε» νέο είδος δελφινιού

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ


«Ο Κορινθιακός είναι μια παράξενη θάλασσα, που μας επιφυλάσσει διαρκώς καινούργιες εκπλήξεις. Ωστόσο, πιστεύω πως οι πιο αναπάντεχες και θαυμαστές ανακαλύψεις έως τώρα προέρχονται από τα δελφίνια του»..

Ο Δημ. Δράκος στον Αγιασμό του νέου σχολικού έτους στην Καλαμάτα


Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Δράκος στην εξέδρα του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης




Κοντά στη μαθητική νεολαία της Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, υπό την ιδιότητα του νομάρχη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος,ο οποίος παρακολούθησε τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2010-2011 σε σχολεία της περιοχής και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή και δημιουργική χρονιά.

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη

Στους Κυριακάτικους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Super League, Η ομάδα της Ένωσης κυριάρχησε στο παιχνίδι πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 επι του Πανσερραικού στο γήπεδο της Ριζούπολης. Έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τζιμπούρ η Ένωση πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Τζιμπούρ στο 26 λεπτό με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό 2-0 πέτυχε ο Καφές στο 70 με κοντινό σουτ.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (79 Ντιόπ), Καφές, Μπερνς (65 Πατσατζογλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (89 Λεονάρντο), Τζεμπούρ
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Πάμπλο μο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (64 Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (56 Αμπουμπακάρι), Λεάντρο, Αλβάρεζ (77 Νταλέ)

Οι άλλοι αγώνες