Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημ. Δράκος στον Αγιασμό του νέου σχολικού έτους στην Καλαμάτα


Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Δράκος στην εξέδρα του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης




Κοντά στη μαθητική νεολαία της Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, υπό την ιδιότητα του νομάρχη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος,ο οποίος παρακολούθησε τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2010-2011 σε σχολεία της περιοχής και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή και δημιουργική χρονιά.

Στη συνέχεια της μέρας πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε Βασιλίτσι, Χρυσοκελαριά, Χαροκοπειό και Κορώνη.
Χθές Κυριακή 12-9-2009 επισκέφτηκε στη Λακωνία το Λογγανίκο, την Αγόριανη, το Γεωργίτσι,το Καστόρι και τη Πελάνα .

Νωρίτερα ο Δ. Δράκος είχε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων στην Τρίπολη, καθώς και συσκέψεις και συνεργασίες με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου, ενώ επισκέφτηκε και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Τρίπολη

Το Σάββατο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρακολούθησε τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Ληγκ. Η επίσκεψη του Δ. Δράκου συνδυάστηκε με μία καλή αγωνιστική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Τρίπολης, μοναδικής εκπροσώπου της Πελοποννήσου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Ο Δ. Δράκος στην παρουσία του στο γήπεδο συνομίλησε με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και τον μεγαλομέτοχο της Αρκαδικής ΠΑΕ κ. Δημήτρη Μπάκο. Σημείωσε την σπουδαιότητα του γεγονότος ότι μια μεγάλη και ιστορική περιφέρεια όπως η Πελοπόννησος αντιπροσωπεύεται στην Σούπερ Λήγκ με μια δυναμική ομάδα όπως αυτή του Αστέρα Τρίπολης και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, δεσμευόμενος παράλληλα να την στηρίξει σε κάθε της προσπάθεια.

Αύριο Τρίτη ο κ. Δ. Δράκος θα παραστεί στην Εορτή και στη Λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό «Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου» στην Κυπαρισσία.