Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη

Στους Κυριακάτικους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Super League, Η ομάδα της Ένωσης κυριάρχησε στο παιχνίδι πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 επι του Πανσερραικού στο γήπεδο της Ριζούπολης. Έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τζιμπούρ η Ένωση πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Τζιμπούρ στο 26 λεπτό με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό 2-0 πέτυχε ο Καφές στο 70 με κοντινό σουτ.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (79 Ντιόπ), Καφές, Μπερνς (65 Πατσατζογλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (89 Λεονάρντο), Τζεμπούρ
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Πάμπλο μο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (64 Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (56 Αμπουμπακάρι), Λεάντρο, Αλβάρεζ (77 Νταλέ)

Οι άλλοι αγώνες

Ο Εργοτέλης πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε για την ομάδα της Κρήτης ο Μπούντιμιρ στο 67'.
Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Πανιώνιο να ανοίγει το σκορ στο 12’ με τον Ριέρα και τους Ακρίτες να φέρνουν το ματς στα ίσια, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Μαρσελίνιο. Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας Λάρισα-Καβάλα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.