Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Μύνημα Βλάση Τσιώτου υπ. Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό " ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ" Την επόμενη Κυριακή εσείς θα αποφασίσετε αμετάκλητα για την επόμενη κρίσιμη πενταετία, για το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Συνδημότισσες και συνδημότες,
σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλου του συνδυασμού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Η στήριξη σας μετά από μια τετραετία γεμάτη αντιξοότητες, μας οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα ενόψει της νέας εκλογικής διαδικασίας της επόμενης Κυριακής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους τόσο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, όσο και των υπόλοιπων δημοτικών συνδυασμών για τον αγώνα τον οποίο έδωσαν και την διάθεση προσφοράς στον τόπο που τους διακατέχει.
Την επόμενη Κυριακή εσείς θα αποφασίσετε αμετάκλητα για την επόμενη κρίσιμη πενταετία, για το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε.
Εσείς θα κληθείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δημοτικές ομάδες, αλλά και σε δύο υποψήφιους δημάρχους, επιλέγοντας αυτούς που κατά την κρίση σας διαθέτουν την προσωπικότητα, την εμπειρία, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εργατικότητα να αφιερωθούν στις δημοτικές υποθέσεις.
Την Κυριακή ο Δήμος μας αλλάζει οριστικά σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του. Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτή η σελίδα θα αλλάξει μπρος ή πίσω.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και το ίδιο αίσθημα ευθύνης την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2019. Η εντολή ανήκει σε εσάς.
Πάμε Δημιουργικά ΜΑΖΙ.
Βλάσης Τσιώτος

Ευχαριστήριο Φάνη Μπράκουλια Υπ. Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίης με την "Σύμπραξη ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ"

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Πρέπει να εισβάλλεις μέσα στη μάζα των ανθρώπων, σαν μπάλα κανονιού ή να γλίστρας σαν πανούκλα. Η τιμιότητα είναι άχρηστη»
Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Συνδημότισσες και συνδημότες ,
Φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους που μας εμπιστευθήκατε και μας στηρίξατε με την ψήφο σας.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλες τις συνυποψήφιες και όλους τους συνυποψήφιους που με τίμησαν με τη στήριξη στο πρόσωπο μου και δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό ενότητας και αγωνα , κόντρα στις προκλήσεις και τις δοκιμασίες της προεκλογικής περιόδου. Όλοι γνωρίζετε και όλοι γνωριζουν…
Συγχαρητήρια στους δυο επικεφαλής και στους συνδυασμούς τους που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Φάνης Μπρακούλιας

Η… αυτοδυναμία της αποχής

  

 Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Στις εκλογές του Ιουνίου του 2023, μια χώρα βαθιά πολιτικοποιημένη όπως η δική μας, κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής από μια εκλογική διαδικασία, στην Ιστορία της Μεταπολίτευσης.

Η παγίωση της συγκεκριμένης, απαξιωτικής για το πολιτικό σύστημα συμπεριφοράς της κοινωνίας, κατεγράφη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Σχεδόν οι μισοί Έλληνες επιλέγουν πλέον να απουσιάσουν από τις κάλπες. Να αποστασιοποιηθούν από την εκλογική διαδικασία. Να γυρίσουν την πλάτη τους στο σύστημα. Να παραιτηθούν από την παρέμβαση στη διαχείριση της ζωής τους και το μέλλον τους.

Η συρρικνωμένη κοινωνική νομιμοποίηση όσων εκλέγονται από το μισό εκλογικό σώμα, είναι αυταπόδεικτη. Δεν αλλάζει κάτι στη δυνατότητά τους να διαχειριστούν και να αποφασίσουν για το μέλλον μας. Επιδεινώνουν ωστόσο την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Η ιστορική εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, κάθε φορά που η μισή κοινωνία δεν εκφράζεται από το τρέχον πολιτικό σύστημα, μόνο αισιόδοξη δεν είναι η προοπτική της χώρας αυτής για το μέλλον.

 ysterografa.gr