Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κλινικά νεκρός και κυνηγημένος o Παναθηναϊκός. Τον τελείωσε ο Ολυμπιακός (Βόλου) !

Ο ασθενής (Παναθηναϊκός) απεβίωσε! Οι «πράσινοι» στο ματς με τον Ολυμπιακού Βόλου, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν ξεκούραστα με 1-0, επιβεβαίωσαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζωής στην ομάδα. Οι παίκτες είχαν τα μαύρα τους τα χάλια, ο κόσμος ξέσπασε για τρίτο συνεχόμενο ματς και αυτή τη φορά με τον χειρότερο τρόπο! Κυριολεκτικά κυνηγημένοι έφυγαν παίκτες και Φερέιρα, αφού ο κόσμος έκανε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων Μπήκε μέσα στο γήπεδο και κυνήγησε τους παίκτες και τον προπονητή! VIDEO
 Το 4-3-3 του Ζεσουάλδο Φερέιρα όχι μόνο δεν άλλαξε την εικόνα του «τριφυλλιού», αλλά μπέρδεψε και τους παίκτες, που δεν ήξεραν τι κάνει ο καθένας στο γήπεδο!
Kαι μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 200 οπαδοί μπήκαν με την αστυνομία να είναι απούσα και άρχισαν να τρέχουν προς την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού. Επεσαν ψιλές ενώ και κατά την έξοδο των παικτών, ακόμα και από τα επίσημα του Σταδίου έπεσαν βροχή τα αντικείμενα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Και οι οπαδοί ξέσπασαν στους πάγκους αλλά και σε μπάλες που έβρισκαν μπροστά τους.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτηκε να τα κάνει όλα μαζί! Άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3, έβγαλε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα από την 11αδα, βάφτισε τον Ιωαννίδη μέσο. Όλα αυτά στο ίδιο ματς και όπως αποδείχθηκε στο τέλος του αγώνα τα έκανε σαλάτα!
Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού έως το τελευταίο δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Γιακούποβιτς. Οι παίκτες των πρωταθλητών δεν ήξεραν που έπρεπε να κινούνται μέσα στο γήπεδο, δεν ήξεραν τους χώρους τους, τον τρόπο ανάπτυξης, δεν ήξερα τίποτα!!!
Οι μόνες φορές που τους ένιωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου την παρουσία των «πρασίνων» ήταν με κάτι μακρινά σουτ της απελπισίας του Σεϊταρίδη και 1-2 δυνατά σουτ του Σισέ μέσα από την Περιοχή!
Από την άλλη ο Σάκης Τσιώλης δεν διαφοροποίησε την ομάδα του σε πολλά σημεία για αυτό ματς. Οι Θεσσαλοί ήταν σίγουρη στις μεταβιβάσεις τους, πολύ καλοί στην ανάπτυξη τους και πίστευαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο έστειλαν 1-2 προειδοποιητικά χτυπήματα με τον Μαρτίν και τον Μόνχε, αλλά αυτά δεν συγκίνησαν τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟ, που έδειχνε στον κόσμο του!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο 64χρονος Ίβηρας πέρασε τον Ιωαννίδη στο παιχνίδι όχι όμως στη θέση του, αλλά στην τριάδα των χαφ αντί του ανύπαρκτου και πάλι Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν κάτι να κάνουν, αλλά η μη γνώριμη θέση που έπαιζε δεν τον άφηνε πολλά περιθώρια βοήθεια!
Στο 78ο ο Μόνχε έβαλε την… ταφόπλακα πάνω από το «πράσινο» πτώμα, με κοντινό σουτ, μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Κάπου εκεί άρχισαν να μπαίνουν και οι πρώτοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟ στα δυο προηγούμενα ματς, τόσο με Πανσερραϊκό, όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης τα έκαναν γυαλιά καρφιά!
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητής της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες και τους παράγοντες που ήταν μέσα στο γήπεδο να τρέχουν σαν τρελή προς τα αποδυτήρια για να γλιτώσουν από το μένους του αγριεμένου πλήθους, που μπήκε και άρχισε να σπάει ότι βρήκε στο πέρασμα του, από τους πάγκους μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες!
Ο Σανκαρέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, έσβησε τον μόνο και ταλαίπωρο Σισέ και όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν αλάνθαστος, δείχνοντας ότι δύσκολα θα μείνει για πολύ καιρό στον Βόλο.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος (73' Γκαρσία), Νίνης (46' Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65' Πετρόπουλος), Σισέ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Μαρτίν, Καπετάνος (61' Μπρέσκα), Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε (81' Τόμας), Μητρόπουλος, Ζαραδούκας

spotrnet.gr