Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – Μπάχαλο... Ki ο Μαλλιάκας στο Αίγιο

Πηγή: Sportfm patras

Νέο «επεισόδιο» διαφαίνεται στις σχέσεις Ερασιτεχνικής – ΠΑΕ, στην Παναχαϊκή ,αν κρίνουμε από την κατάσταση που δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 8, όταν άνθρωποι της ΠΑΕ, διαπίστωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος έχει γεμίσει με πλαστικά καθίσματα ενόψει της αποψινής συναυλίας της Χαρούλας Αλεξίου.
Οι διοργανωτές είχαν τοποθετήσει περίπου 3.000 καθίσματα που κάλυπταν το μισό αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Παναχαϊκής, προκειμένου να καθίσουν οι θεατές της συναυλίας.
Η συγκεκριμένη, εικόνα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια ο οποίος μαζί με τους παίκτες της ομάδας, απομάκρυναν τα πλαστικά καθίσματα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο! Οργισμένοι οι άνθρωποι της Πατρινής ομάδας ζήτησαν τα ρέστα από τους διοργανωτές και λέγεται ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Παναχαϊκής και τον κ. Κώστα Γερόλυμο.
Τελικά, η λύση βρέθηκε... Οι θεατές θα παρακολουθήσουν την συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου από τις εξέδρες του γηπέδου, ενώ όσοι επιλέξουν να την δουν από τον αγωνιστικό χώρο, θα αναγκαστούν να το πράξουν όρθιοι!

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ:
Παίκτης του Παναιγιαλείου για τον επόμενο χρόνο είναι ο Νικήτας Μαλλιάκας που αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Σπανού. Ο Μαλλιάκας τελικά συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «μελανόλευκων» και υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Μέχρι την Πέμπτη θα μεταβεί στο Αίγιο ώστε να τελειώσει η υπόθεσή μεταγραφής του, ο Θόδωρος Λίτσος, ενώ την Τετάρτη θα υπογράψει το συμβόλαιό του και ο νεαρός αμυντικός, Παναγιώτης Κατεργάρης που πέρσι αγωνίστηκε με το Ζαβλάνι.
Στο θέμα των ανανεώσεων, ο Νίκος Διαμαντόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με την Αιγιώτικη ομάδα για 2 ακόμη χρόνια, ενώ ο Δημήτρης Σπανός επιθυμεί την παραμονή των Τάκη Παπαδόπουλου και Λεωνίδα Σκαρτσίλα.