Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της Κορίνθου

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Κορίνθου καθώς η προχθεσινή Γενική Συνέλευση , διεκόπη. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της αποφασίστηκε η δημιουργία μιας επιτροπής στην οποία μετέχει ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο Δήμαρχος
Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός , ο Δήμαρχος Άσασου – Λεχαίου κ. Καμπούρης και ορισμένα ακόμα μέλη του Δ.Σ. τα οποία θα αναλάβουν να βρουν επιχειρηματίες οι οποίοι θα ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο. Η κρισιμότητα της συνεδρίασης είναι μεγάλη για την ομάδα του Ισθμού αφού από την έκβασή της θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του συλλόγου. Ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος έχει δηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει στο πόστο του, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τύχει της οικονομικής ενίσχυσης από τοπικούς επιχειρηματίες. Σε περίπτωση που δεν προκύψει ενδιαφέρον δεν αποκλείεται ο Σωτήρης Μαυρονάσιος να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο αφού δεν μπορεί να σηκώνει μόνος του το οικονομικό φορτίο.
Ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας μέσω της ιστοσελίδας τους Korinthos fans τονίζουν:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε ιδέες οπού μπορούν να εφαρμοστούν και να ξανακάνουμε όλοι μαζί την ΜΠΑΡΤΣΑ που οι μεγάλοι έζησαν και οι μικρότεροι σε ηλικια ονειρεύονται... ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΡΤΣΑ!