Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΣΩΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ! ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΚΟΛΛΙΑ

Αυτό που είδαν χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές χθες βράδυ στην τηλεοπτική Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για του τι πρόκειται να επικρατήσει στην αυτοδιοικητική «ζούγκλα» του δήμου Κορινθίων τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός επιβεβαιώνοντας όλες τις απόψεις και κριτικές για τον χαρακτήρα του που έχουν διατυπώσει με σχόλια τους στη sfedona.gr δεκάδες επισκέπτες μας που τον θέλουν εμπαθή, εκδικητικό , μίζερο και αλαζόνα , βγήκε στην γνωστή εκπομπή του Μάκη για να καταγγείλει σκάνδαλο 105 ευρώ το μήνα !!
Οι Κορίνθιοι βέβαια που τον γνωρίζουν καλά , κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν επρόκειτο για την αποκάλυψη μιας σοβαρής οικονομικής υπόθεσης αλλά για την εκδίκηση του Πνευματικού κατά του βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κόλλια επειδή στήριξε τον Κώστα Γιώτη στις πρόσφατες εκλογές και το κυριότερο επειδή πήρε θέση υπέρ των δημοσιευμάτων της sfedona.gr για το θέμα του νερού της Κορίνθου. Έτσι βρήκε δήθεν «θέμα» για να χτυπήσει μια ευγενέστατη και αξιοπρεπή κυρία όπως είναι η σύζυγος του κ.Κόλλια (αλλά και έναν πολιτικό που πέρα από πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχει κανείς μαζί του , δεν έχει ενοχλήσει και δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή ) με την δήθεν κατηγορία ότι έπαιρνε ένα επίδομα 105 ευρώ το μήνα που δεν εδικαιούτο αφού δεν εργαζόταν ως ανταποκρίτρια του ΟΓΑ αλλά ήταν αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή συζύγου της.
Αυτό , πέραν του χαρακτήρα του δημάρχου Κορινθίων , φανερώνει και πολιτική «δειλία» αφού δεν τολμά να τα βάλει σε πολιτικό επίπεδο με τον Κώστα Κόλλια , αλλά με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές προσπαθεί με χτυπήματα κάτω από την μέση να επιβιώσει πολιτικά!
Επισκεφθήκαμε τις τρεις υπαλλήλους του ληξιαρχείου στο δήμο Κορινθίων που σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ.Κόλλιας μοιράζονται από 35 ευρώ το μήνα το περιβόητο επίδομα των 105 ευρώ (!!) και μας έδωσαν την εντύπωση ότι «φοβούνται» να μιλήσουν και να μας πουν τι πραγματικά συνέβαινε.
Μας παρέπεμψαν στο κ.Δήμαρχο, ενώ μας είπαν ότι θα μιλήσουν εκεί που πρέπει υπηρεσιακά. Πάντως κάποιος που του προσάπτουν ότι παίρνει 35 ευρώ το μήνα, αν τελικά δεν τα παίρνει , δεν έχει πιστεύουμε κανένα πρόβλημα να φωνάξει δυνατά και στον οποιοδήποτε ότι «εγώ δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ από αυτό το σοβαρό (!!!) επίδομα».
Ο Κώστας Κόλλιας για το θέμα αυτό δήλωσε στη sfedona.gr
«Λυπάμαι που ο δήμαρχος εμφανίστηκε στην τηλεόραση ψευδόμενος ενώπιον των Κορινθίων. Τίποτα από όλα αυτά που ισχυρίστηκε δεν είναι γεγονός. Η προσπάθειά του ήταν να με πλήξει πολιτικά χρησιμοποιώντας ανύπαρκτο θέμα με την υπαλληλική ιδιότητα της συζύγου μου. Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν ποιος είμαι , με εμπιστεύονται και με τιμούν εκλέγοντάς με σε 5 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις (Νομαρχία και Βουλή). Οι αντιδράσεις αυτές του δημάρχου Κορινθίων οφείλονται καθαρά στο γεγονός ότι στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις τον Κώστα Γιώτη στις πρόσφατες εκλογές και ότι αμφισβήτησα την ποιότητα του νερού της Κορίνθου μετά τα αποκαλυπτικά και σοβαρά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τον παραδίδω στην κρίση του Κορινθιακού λαού για τις ανορθόδοξες,ύπουλες και εκδικητικές μεθόδους που χρησιμοποιεί εναντίον πολιτικών του αντιπάλων!»

ΠΗΓΗ: sfedona.gr