Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Τίτλοι τέλους για το troktiko

Έκλεισε πέντε μέρες μετά το θάνατο του ιδρυτή του Σωκράτη Γκιόλια 

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010
Τίτλοι τέλους στις 00:18 απόψε για το δημοφιλέστερο ενημερωτικό blog στην Ελλάδα, το troktiko. Η αναπάντεχη εξέλιξη ήρθε 5 μόλις μέρες μετά την δολοφονία του ιδρυτή του Σωκράτη Γκιόλια, ως κεραυνός εν αιθρία στο δημοσιογραφικό στερέωμα.

Οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι» σας παρουσιάζουν τις τελευταίες αναρτήσεις που προανήγγειλαν επί μιάμιση ώρα , από τις 22:44 που ξεκίνησαν έως 00.18. τα μεσάνυχτα το… τέλος του troktikou.:

22:44: Κάποτε υπήρχε ένα ελεύθερο μέσο
Το Τρωκτικό, από το πρώτο έως το τελευταίο ποστ έγραφε αλήθειες. Δεν μπορείς να βάλεις άλλη λέξη δίπλα από την αλήθεια. Δεν υπάρχει σκληρή αλήθεια, δεν υπάρχει πικρή αλήθεια, δεν υπάρχει ξερή αλήθεια, δεν υπάρχει light αλήθεια. Η αλήθεια είναι μία. Και όποιος την αντέχει την αντέχει, όποιος δεν την αντέχει την σκοτώνει. Το τρωκτικό έφυγε. Ίσως κάποτε να πούμε στα παιδιά, για το τρωκτικό.
Ίσως κάποτε να το ακούσουν σαν αστικό μύθο, σαν κάτι που ξεκίνησε για την αλήθεια και τελείωσε για την αλήθεια.
Ίσως κάποτε γραφτεί σ' έναν τοίχο ότι σ' αυτή τη χώρα υπήρχε ένα ελεύθερο μέσο, που ο καθένας είχε φωνή, που ο καθένας μπορούσε να πει τη γνώμη του!
Ο Θεός μαζί σας φίλοι μας!
Σωκράτη από τα τα βάθη της καρδιάς μου σ' ευχαριστώ που μου έδειξες τον άλλο δρόμο!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, φίλε μου!
Καλή αντάμωση!
TROKTIKO

Σωκράτη πραγματικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Ποτέ μου δε μπόρεσα να κατανοήσω το κακό που υπάρχει γύρω μας. Ισως αυτός ήταν ο λόγος που έγινα και γω ένα troktiko, που είχα την τιμή να γίνω. Ηθελα και γω όπως και συ όπως και όλη η παρέα εναν καλύτερο κόσμο, μια καλύτερη Ελλάδα. Δυστυχώς ομως κάποιοι δε το ήθελαν, δε θα το θελήσουν ποτέ.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Ο θυμός ειναι μεγάλος αλλά το "γιατί" ακόμα μεγαλύτερο. Κρίμα που εκείνοι που όπλισαν τους δολοφόνους δε θα ΄ρθουν ποτέ στον παράδεισο για να μάθουν τι άνθρωπος είσαι
bb
TROKTIKO

23:12 Ο κύκλος Σωκράτη δεν έκλεισε
Ο κύκλος Σωκράτη δεν έκλεισε...να μη νοιαστείς για αύριο μικρό είναι θα περασει...να σκέφτεσαι το άπειρο που δεν θα σε ξεχάσει.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ!ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑ-ΖΩ.
TROKTIKO

23:55 Ειναι πολύ νωρίς
Ειναι πολύ νωρίς για να καταλάβω όλα αυτά που έχουν συμβει. Για να καταλάβω πως ενα blog, μια ομάδα ανθρώπων κατάφεραν να σπάσουν το κατεστημένο. Ειναι νωρίς για να καταλάβω πως ταρακουνήθηκε όλο το σάπιο σύστημα αυτής της χώρας. Ειναι νωρίς για να καταλάβω πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε όλο αυτό, χτυπώντας την καρδιά του. Σωκράτη έφυγες νωρίς.
Τελικά ειναι πολύ αργά για να αλλάξει κάτι.

00: 18 Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα
Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.
Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.